Ένα Χριστουγεννιάτικο Quiz για όλη την Οικογένεια!

Αγαπητοί/τές επισκέπτες/τριες του ιστοτόπου μου,

θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες σας καλές γιορτές! Η γέννηση του Χριστού να γεμίσει σπίτια και καρδιές με υγεία, αγάπη και ευτυχία.

Με αφορμή τις μέρες αυτές, δημιούργησα ένα quiz για όλες τις ηλικίες, το οποίο μπορείτε να παίξετε με τις οικογένειές σας. Είναι αρκετά διασκεδαστικό και θα περάσετε 15 όμορφα λεπτά, προσπαθώντας να απαντήσετε σε 50 ερωτήσεις σχετικές με τα Χριστούγεννα. Για να το κάνω ακόμη πιο ενδιαφέρον, θα παίξετε με χρόνο και με ανταγωνισμό! 🙂 Δηλαδή, μόλις πατήσετε το σύνδεσμο για να ξεκινήσετε, μπορείτε να δώσετε ένα όνομα (είτε αληθινό είτε ψευδώνυμο) και να δείτε πως τα πήγατε συγκριτικά με όλους όσους το απάντησαν.

Πώς θα παίξετε…

Θα κάνετε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί με τίτλο Θέλω να Παίξω…

θα σας ζητηθεί ένα όνομα – ψευδώνυμο.

η εφαρμογή θα σας προτρέψει να εγγραφείτε αλλά δε χρειάζεται να το κάνετε. Απλά κλείστε το παράθυρο από το Χ ή από το Skip For Now (παράλειψη),

και πλέον παίζετε… Φυσικά μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε και να το διαμοιράσετε όπου θέλετε. Κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

Υ.Γ. Το κουίζ δημιουργήθηκε με το αγαπημένο μου Quizizz. Πληροφορίες για αυτό και άλλες εφαρμογές δημιουργίας παιχνιδιών για την τάξη και όχι μόνο, δείτε εδώ.

Καλές γιορτές σε όλες και όλους!

Print Friendly, PDF & Email
Share
Share