Οι Ιστότοποί μου

Η πρώτη μου επαφή με τη δημιουργία Ιστοσελίδων ήταν το 2004.

Σε απλή html τότε και με τη χρήση του Frontpage της Microsoft, έστησα τον πρώτο μου Ιστότοπο για το Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Βασιλικής Λευκάδας. Μετά από αρκετές δοκιμές, προβλήματα και ‘ξενύχτια’ ο Ιστότοπος ανέβηκε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, και άντεξε μέχρι τα μέσα του 2015, συμμετέχοντας στον 7ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων.

11 χρόνια υλικού, με περισσότερες από 100 δραστηριότητες, 4000 φωτογραφίες και με πολύ γρήγορη απόκριση λόγω html, με κράτησαν απασχολημένο, μέχρι την αντικατάστασή του.

Δείτε εδώ τον Ιστότοπο:

sitevasold

Όλο αυτό το διάστημα, δημιουργούσα τοπικά στον υπολογιστή μου, αρκετές ιστοσελίδες, δοκιμάζοντας αρκετά Cms, plugins, ώστε να καταλήξω σε αυτό που ήθελα, ώστε να συνδυάζει αισθητική και λειτουργικότητα, στην εμφάνιση του περιεχομένου. Τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε το καλοκαίρι του 2015, και μετά από μερικές εκατοντάδες ώρες μπροστά στην οθόνη του Υπολογιστή ανέβηκε στον Ιστό η νέα Ιστοσελίδα του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής. Σύγχρονη και λειτουργική με όλο το υλικό από την προηγούμενη έκδοση, και πολλές δυνατότητες χάρη στα πρόσθετα, έκανε τη διαφορά. Δείτε την:

sitegvas

Αφού ασχολήθηκα με τους Ιστοτόπους για το Σχολείο  της Οργανικής μου θέσης, αποφάσισα να δημιουργήσω και ένα προσωπικό Ιστότοπο σχετικό με την Πληροφορική και τα μαθήματα του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου. Έτσι προέκυψε ο Ιστότοπος στον οποίο βρίσκεστε:

emb

Εκτός από τους παραπάνω ιστοτόπους έχω δημιουργήσει:

Ιστότοπο για την Υποστήριξη του Μαραθωνίου Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία στη Λευκάδα:

sitelefmarfr

Ιστότοπο για την Υποστήριξη της Αγγλικής Γλώσσας:

siteengl

Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζω και ένα νέο για το Ορεινό χωριό της Πίνδου, Περιβόλι Γρεβενών. Είναι υπό κατασκευή, αλλά πάρτε μια ιδέα…

siteperiv

Share