Βρίσκεστε εδώ:

Αρχική Βοήθεια Όροι χρήσης

Όροι χρήσης / Αποποίηση ευθυνών / Πνευματικά δικαιώματα

  • Τα περιεχόμενα (o τίτλος και το μικρό μέρος του κειμένου) κάθε δημοσίευσης που απεικονίζονται στο edublogger προέρχονται από αυτόματες αναζητήσεις στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιστολόγια. Ως εκ τούτου, τα πνευματικά δικαιώματα των δημοσιεύσεων ανήκουν εξ ολοκλήρου στους συγγραφείς που αναφέρει το κάθε ιστολόγιο.
  • Το edublogger δημοσιεύει ελάχιστες μόνο λέξεις από τις δημοσιεύσεις αυτές και δεν έχει κανένα σκοπό να παραβιάσει τα δικαιώματα κανενός συγγραφέα ή ιδιοκτήτη ιστολογίου.
  • Το edublogger δεν φέρει ουδεμία ευθύνη όσον αφορά την αλήθεια, την εγκυρότητα και την νομιμότητα των περιεχομένων των δημοσιεύσεων. Εάν παρατηρήσετε κάποια ανάρτηση που οδηγεί σε παράνομο καθ' οιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα.
  • Το πρωτότυπο περιεχόμενο (κείμενα, στατιστικά και ερευνητικά δεδομένα) παρέχεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Παρόμοια διανομή 3.0 Ελλάδα License.

Creative Commons License
Το ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ διέπεται από την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Παρόμοια διανομή 3.0 Ελλάδα.
Δικαιώματα πέρα από το πλαίσιο αυτής της άδειας ενδεχομένως να είναι διαθέσιμα στο http://www.edublogger.gr.