Μερέντα σπιτική "Λίτσας"
Παραδοσιακή συνταγή: Μερέντα σπιτική
ΥΛΙΚΑ
125 γραμμάρια βιτάμ
175 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
108 γραμμάρια αυγά (λόγω μεγέθους των αυγών, συνήθως 2 αυγά )
50 γραμμάρια κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Α. Λιώνουμε το βιτάμ και προσθέτουμε σιγά – σιγά το κακάο, ανακατεύοντας το.
Β. Μέσα σένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη.
Ενώνουμε το Α μίγμα με το Β μίγμα και το τοποθετούμε στο ψυγείο.
Αυτή η μερέντα της "Λίτσας" κάνει όλες τις φέτες ψωμιού την μία καλύτερη από την άλλη.