επιγραφές led
Ηλεκτρονικές Επιγραφές LED
Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας, κατασκευάζουμε επιγραφές led διαφόρων διαστάσεων και δυνατοτήτων.
Αποκτήστε την επιγραφή που θα προβάλει της επιχείρσηση σας, στη καλύτερη δυνατή τιμή και με τη μέγιστη αξιοπιστία. Γιατί είμαστε κατασκευαστές επιγραφών led από το 2004.
Αγοράστε από εμάς χωρίς καμία μεσολάβηση μεταπωλητών, σε τιμές βιοτεχνίας.
Προϊόντα επιγραφών led

Στο εργαστήριο μας κατασκευάζουμε τα εξής προϊόντα επιγραφών:

  Επιγραφές κινητού κειμένου
  Ηλεκτρονικά Ρολόγια Θερμόμετρα
  Σταυρούς Φαρμακείων από
  Ταμπέλες Τιμών για βενζινάδικα από
  Σταθερές Πινακίδες LED από
  Κάθε ειδική κατασκευή LED ανάλογα με τη ζήτηση.

Αποστολή γίνεται σε όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες - πληροφορίες:

                
                
 
info@pionel.com

Ηλεκτρονικές επιγραφές led, επιγραφές - σταυροί φαρμακείων - πρατηρίων υγρών καυσίμων

    Τα προϊόντα μας

Η επιχείρηση μας ασχολείται με την κατασκευή ηλεκτρονικών επιγραφών, με φωτεινά στοιχεία, ηλεκτρονικές κρυσταλλοδιόδους (LED). Σήμερα στον τομέα των επιγραφών led διαθέτουμε τα εξής προϊόντα:

Σταυρός Φαρμακείου.

σταυρός φαρμακείο Τα τελευταία δύο έτη υπήρξε μεγάλη ζήτηση σταυρών led για φαρμακεία. Η επιχείρηση μας κατασκευάζει σταυρούς διαφόρων διαστάσεων, απλών αλλά και με δυνατότητα ενσωμάτωσης διαφημιστικών μηνυμάτων.

Ηλεκτρονική επιγραφή LED για πρατήριο υγρών καυσίμων

led βενζινάδικο Φέτος της μόδας έγιναν οι ηλεκτρονικές επιγραφές led για χρήση σε βενζινάδικα. Αρκετές δουλειές μας στο τομέα των βενζινάδικων λειτουργούν ήδη στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Σταθερές Επιγραφές led.

Επιγραφή led Led επιγραφές Καινοτομία στην κατασκευή φωτεινών επιγραφών δημιουργεί η χρήση των led. Αντί για τους γνωστούς σωλήνες νέον δοκιμάσαμε να κατασκευάσουμε φωτεινές επιγραφές τοποθετώντας συστοιχίες led διαφόρων χρωμάτων. Το φως από τα Led είναι πολύ πιο ζωηρό από τα νέον. Οι επιγραφές που κατασκευάστηκαν με αυτό το τρόπο ξεχωρίζουν.

Ηλεκτρονικές LED Επιγραφές.

Ηλεκτρονική επιγραφή led Οι ηλεκτρονικές led επιγραφές (μάτριξ) σας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε μηνύματα και πληροφορίες που μπορούν να αλλάζουν σύμφωνα με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η επιχείρηση μας κατασκευάζει τέτοιες πινακίδες μηνυμάτων, διαφόρων διαστάσεων. Ειδική κατηγορία τέτοιων επιγραφών είναι οι επιγραφές λεωφορείων.

LED Ρολόγια - Θερμόμετρα.

led θερμόμετρο ρολόι Αυτά δίνουν ένδειξη Θερμοκρασίας - Ημερομηνίας - Ώρας και τοποθετούνται συνήθως μαζί με την σταθερή επιγραφή της επιχείρησης σας. Κατασκευάζουμε ρολόγια θερμόμετρα διαφόρων διαστάσεων.

Προϊόντα τεχνολογίας LED για επιγραφοποιούς

led για επιγραφοποιούςled για επιγραφοποιούς Η PIONEL στηρίζει την τεχνολογία LED και με πωλήσεις εξειδικευμένων προϊόντων σε συναδέλφους κατασκευαστές επιγραφών. Αν είστε κατασκευαστής επιγραφών μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικές πλακέτες καθώς και λαμπτήρες LED.

Η Μπαρογγενήτρια PG-503               Ένα kayak Θαλάσσης               Μια μηχανή επώασης αυγών

                                                                                                                                               

 

    Ανασκόπηση - Δραστηριότητες

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1998 στη Νάξο με αντικείμενο απασχόλησης την επισκευή οικιακών ηλεκτρονικών συσκευών. Το 2001 η επιχείρηση μεταφέρθηκε και λειτουργεί μέχρι σήμερα, μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

Το 2003 η PIONEL απόκτησε και δεύτερη δραστηριότητα, στον τομέα της κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Το πρώτο μας προϊόν ήταν η ψηφιακή μπαρογεννήτρια PG-503. Η γεννήτρια βγήκε στην αγορά της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά το Φθινόπωρο του 2003 και απευθυνόταν κυρίως στους τεχνικούς επισκευής τηλεοπτικών συσκευών.

Από το 2004, η PIONEL άρχισε να ασχολείται με την κατασκευή ηλεκτρονικών επιγραφών, με φωτεινά στοιχεία, ηλεκτρονικές κρυσταλλοδιόδους (LED). Σήμερα κατασκευάζονται διάφορα μοντέλα επιγραφών, με σταθερά ή κινούμενα μηνύματα. Επειδή η χρήση αυτού του τύπου επιγραφών αυξήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια, η PIONEL ασχολείται σήμερα κυρίως με ηλεκτρονικές κατασκευές στον τομέα των επιγραφών τεχνολογίας LED (λεντ).

Πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια η PIONEL θα παραμείνει στον χώρο της κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών, αυξάνοντας σταδιακά την γκάμα των προϊόντων της.

Επικοινωνία.

Θα μας βρείτε στη διεύθυνση:
ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ 69
Κ. ΤΟΥΜΠΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
544 54
Πατήστε εδώ για να μας δείτε στο χάρτη
      

Τηλέφωνα:


e-mail: info@pionel.com

Περισσότερες πληροφορίες για εμάς και για όλα τα προϊόντα μας θα βρείτε και στην κεντρική ιστοσελίδα:
www.pionel.com