Πρόσθετα (Ε) των τροφίμων

Πρόσθετα (Ε) των τροφίμων

Επιτρεπόμενα Πρόσθετα Τροφίμων (Αριθμοί Ε) – 21 Φεβρουαρίου, 2019 – Πρόσθετα Τροφίμων, όπως ορίζεται στον σχετικό Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1333/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, είναι ουσίες με ή χωρίς θρεπτική αξία, οι οποίες προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για

Περιβαλλοντική εκπαίδευση 2018-2019 «Ανθρωπογενές και Φυσικό Περιβάλλον του Αγίου Όρους»

Περιβαλλοντική εκπαίδευση 2018-2019 «Ανθρωπογενές και Φυσικό Περιβάλλον του Αγίου Όρους»

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανθρωπογενές και Φυσικό Περιβάλλον του Αγίου Όρους», που υλοποιήθηκε τη φετινή χρονιά 2018-2019 στο ΓΕΛ Ορμύλιας, από ομάδα μαθητών της Γ΄ Λυκείου και τους εκπαιδευτικούς κ. Οικονομούδη Ιωάννη ΠΕ0404 και τον κ. Μεριβάνη Κωνσταντίνο ΠΕ11, εκπονήθηκε

WebQuest-Παθογόνοι μικροοργανισμοί και ασθένειες

WebQuest-Παθογόνοι μικροοργανισμοί και ασθένειες

Η ακόλουθη δραστηριότητα ιστοεξερεύνησης αφορά τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τις ασθένειες που προκαλούν στον άνθρωπο. Έχει σχεδιαστεί με βάση τους στόχους του Προγράμματος Σπουδών του Γυμνασίου.   Το συγκεκριμένο WebQuest « Ασθένειες: Οι ασθένειες και οι παράγοντες που σχετίζονται με

Πανελλαδικές 2018

Πανελλαδικές 2018

Συντελεστές βαρύτητας μαθημάτων A. Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών α) Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού με συντελεστή ένα κόμμα τρία (1,3) β) Ιστορία Προσανατολισμού με συντελεστή μηδέν κόμμα επτά (0,7) 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας