Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Προκήρυξη σεμιναρίων του Συμβουλίου της Ευρώπης στο πλαίσιο του Προγράμματος Pestalozzi

Δελτίο Τύπου

ypdvmth thumb other250 0Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού σας ενημερώνει ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Pestalozzi, προκηρύσσει δύο (2) σεμινάρια :

1. «Αξιολόγηση της διαπολιτισμικής δεξιότητας»

Το 1ο σεμινάριο θα διεξαχθεί στη ΝΟΡΒΗΓΙΑ από 09/09/2013 έως 13/09/2013. Η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά και απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς A/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης όλων των κλάδων που υπηρετούν σε Διαπολιτισμικά Σχολεία (με βεβαίωση από τον Διευθυντή του Σχολείου) καθώς και σε Διευθυντές και Υποδιευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας που υπηρετούν σε Διαπολιτισμικά Σχολεία.

 

2. «Αειφόρος Ανάπτυξη και ιδιότητα του πολίτη: εκπαιδευτικές προκλήσεις»

Το 2ο σεμινάριο θα διεξάγεται στη ΓΑΛΛΙΑ από 23/09/2013 έως 27/09/2013. Οι γλώσσες εργασίας του σεμιναρίου είναι τα Γαλλικά (επίπεδο Γ2) και τα Αγγλικά (επίπεδο Γ1). Απευθύνεται σεΕκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης όλων των κλάδων, οι οποίοι διδάσκουν στο Λύκειο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού πατώντας εδώ.

Πηγή: Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022