Facebook Like Box


..Οδηγός Πλοήγησης..



Το νέο πρόγραμμα σεμιναρίων εναλλακτικής θεώρησης της αρχαίας ιστορίας

Ευχαριστούμε όλους όσοι  παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλή προθυμία και όρεξη για γνώση τα Σεμινάρια Εναλλακτικής Θεώρησης της Ιστορίας. Από τη Δευτέρα 1η Απριλίου μέχρι τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 5 τρίωρες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν καλύφθηκαν τα θέματα της Προϊστορίας και της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας μέχρι το τέλος της Κλασικής Εποχής.

 

Πιο συγκεκριμένα:  01.04.2013 – Εισαγωγή στα Σεμινάρια
                               08.04.2013 – Προϊστορία (Παλαιολιθική- Νεολιθική Εποχή)

                               15.04.2013 – Γεωμετρική & Αρχαϊκή Εποχή
                               22.04.2013 – Κλασική Εποχή (Α' Μέρος)
                               29.04.2013 – Κλασική Εποχή (Β' Μέρος)

 

Όπως έχουμε ήδη δεσμευθεί μετά από το Πάσχα θα ξεκινήσει  το δεύτερο μέρος των  σεμιναρίων για να ολοκληρωθεί το ταξίδι μας στην αρχαία περίοδο της ιστορίας με τα σεμινάρια για την ΕποχήΦιλίππου και  του Μ.Αλεξάνδρου, την  Ελληνιστική Εποχή και τη Ρωμαϊκή Εποχή ,λίγο πριν ξεκινήσει η Βυζαντινή Περίοδος,  ενώ θα γίνουν και δύο σεμινάρια ένα για τη μυθολογία και ένα για τις θρησκείες. Θα πραγματοποιηθούν λοιπόν   4 ακόμη σεμινάρια με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Δευτέρα 13. 05. 2013 – Μακεδονία, Φίλιππος, Αλέξανδρος
 Δευτέρα   20. 05. 2013 – Ελληνιστικοί Χρόνοι & Ρωμαϊκή Εποχή  
 
Δευτέρα 27. 05. 2013 – Η μυθολογία στην Αρχαία Ελλάδα

 Δευτέρα  03. 06. 2013 – Οι θρησκείες στην Αρχαία  εποχή

Ελπίζουμε να παρακολουθήσετε και αυτά τα σεμινάρια με το  ίδιο αμείωτο   ενδιαφέρον που παρακολουθήσατε και τα προηγούμενα, ενώ παράλληλα μπορούν και άλλοι/ες φίλοι/ες να μπουν στην παρέα μας .

Το ραντεβού, επομένως, ανανεώνεται για τη Δευτέρα 13 Μαϊου στις 18:00 το απόγευμα. Στο π. κάμπινγκ της Βούλας.  Σας περιμένουμε!



* Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχάσετε και τη δωρεάν ξενάγηση στην Ακρόπολη & στο Μουσείο Ακρόπολης στις18 Μαϊου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων (Σας επισυνάπτουμε σχετικό πρόγραμμα)

Στις 12 Μαϊου επίσης  θα πραγματοποιηθεί επίσης μια ξενάγηση στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, στα Μεταλλεία Λαυρίου και στην αρχαία περιοχή του Θορικού. Μην την χάσετε! (Σας επισυνάπτουμε και για αυτή σχετικό πρόγραμμα)

 


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Υβόνη Βασταρούχα

 Πτυχιούχος Φιλοσοφικής-Συντονίστρια των σεμιναρίων

Τηλ 6976002835

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πηγή: Εναλλακτική Δράση


Όλγα Παΐζη © 2012 - 2022

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη: Όλγα Παΐζη

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Mαΐου 2022