Νέα του ιστοχώρου

 
 
Picture of κ. Στεφανία -  Καθηγήτρια ΤΠΕ
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Σχεδιάστε το δικό σας γραμματόσημο!
by κ. Στεφανία - Καθηγήτρια ΤΠΕ - Sunday, 7 June 2020, 6:35 PM
 

Το Schools@SNFCC με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, προσκαλεί παιδιά και εφήβους (ηλικίας 4-17 ετών) να σχεδιάσουν το δικό τους γραμματόσημο. Καλεί, λοιπόν, όλα τα παιδιά να εμπνευστούν από το φυσικό περιβάλλον και τον πλανήτη μας και να ζωγραφίσουν όποιο θέμα τους αρέσει.

Πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής:

  • Πάρτε ένα χαρτί μεγέθους Α4 και τοποθετήστε το οριζόντια.
  • Σχεδιάστε με ένα μολύβι την ιδέα σας. Θυμηθείτε: το θέμα σας είναι το περιβάλλον. Διαλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν και μετά χρωματίστε με ξυλομπογιές ή μαρκαδόρους τη ζωγραφιά σας.
  • Βγάλτε τη ζωγραφιά σας μια ευκρινή φωτογραφία ή σκανάρετε τη.
  • Μπείτε στο www.snfcc.org/mystamp και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής. (Σημείωση: Η συμπλήρωση της φόρμας πρέπει να γίνει από ενήλικα.) Στείλτε μας τη ζωγραφιά σας! Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει μόνο με μία ζωγραφιά.
  • Κρατήστε τη ζωγραφιά που μας στείλατε γιατί, σε περίπτωση που δεν φαίνεται καθαρά, θα σας ζητήσουμε να την ξαναστείλετε. Μπορείτε να στείλετε τα έργα σας από τις 5 έως τις 30 Ιουνίου 2020

Το ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, θα τυπώσει σε γραμματόσημα τις πρώτες 200 ζωγραφιές που θα λάβει και θα ταχυδρομήσει στα παιδιά το γραμματόσημο με τη ζωγραφιά τους. Επιπλέον, όλες οι ζωγραφιές που θα σταλούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ.