Αρχική Σελίδα Δημιουργία Slide Show
Slide Show PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 14 Μάιος 2012 09:14

Slide Show

 

 

SLIDE SHOW

Ένας ωραίος τρόπος για την παρουσίαση φωτογραφιών όπου έχουμε τραβήξει, για παράδειγμα σε μια εκδρομή, είναι η εγγραφή του σε CD ή η ανάρτηση του στο internet με την μορφή slide show. Slide show είναι η διαδοχική παράθεση φωτογραφιών με προσθήκη ήχου και γραφικών.  Για τη δημιουργία των slide show χρησιμοποιήσαμε το πρόγραμμα ultra slide show flash creator professional.  Αυτό το πρόγραμμα δέχεται τις φωτογραφίες σε μορφή  αρχείων jpg και  μας δίνει τελικό προϊόν σε μορφή αρχείου swf το αρχείο αυτό το ανεβάζουμε στη συνεχεία  στο εξυπηρετητή του δικτυακού τόπου που φιλοξένει την ιστοσελίδα μας

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το ultra slide show flash creator professional μας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετούμε τις φωτογραφίες στη σειρά που εμείς θέλουμε, ενθέτοντας  επικεφαλίδες-σχόλια σε κάθε μια φωτογραφία ξεχωριστά.

Αρχικά επιλέξαμε και βάλαμε στο slide show τις φωτογραφίες όπου εμείς θέλαμε κάνοντας διπλό αριστερό κλικ πάνω σε αυτές.

Στη συνέχεια πατώντας αριστερό κλικ στη φωτογραφία και την επιλογή ?προσθήκη text? προσθέσαμε κείμενο. Επιπλέον, με αυτό το πρόγραμμα έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετούμε τις φωτογραφίες στη σειρά όπου εμείς θέλουμε.

Το επόμενο βήμα που κάναμε ήταν να διαλέξουμε τα εφέ μετάβασης  (transition effects) που συνδέουν μεταξύ τους τις φωτογραφίες.

Στη συνέχεια  επιλέξαμε το θέμα το οποίο θα προβάλλεται μαζί με το slide show.Πιο συγκεκριμένα το θέμα είναι μια φωτογραφία η ένα γραφικό το οποίο περιβάλει τις φωτογραφίες του slide show δημιουργώντας ένα φόντο σχετικό με αυτές. Αν ,για παράδειγμα, οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί καλοκαίρι τότε το καλύτερο θέμα που θα μπορούσαμε να βάλουμε είναι ένα που θα δείχνει αμμουδιές και θάλασσες .

Τέλος, κάνοντας κλικ στο μενού create ζητάμε από την εφαρμογή να μας δημιουργήσει το τελικό αρχείο που θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Το πρόγραμμα ultra slide show flash creator professional έχει την εξής μορφή :

 

 

LAST_UPDATED2
 
Copyright © 2024 Λογισμικό Επεξεργασίας Φωτογραφιών - Project του 6ου ΓΕΛ Αθηνών. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..