Αλλαγή στο πρόγραμμα εξετάσεων:

Την Πέμπτη 13/06/2013, λόγω της Γενικής Συνέλευσης της Β' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής και των Εκλογών για το 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις όπως είχαν αρχικά οριστεί στο πρόγραμμα. Τα μαθήματα θα μεταφερθούν την επόμενη μέρα ως πρώτη βάρδια και για τις δύο τάξεις. Αναλυτικά δείτε  εδώ  την αλλαγή


«Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ» Μια παράσταση υψηλής αισθητικής ξυπνά την υπερκόσμια μνήμη των Ελλήνων στο Δήμο Διονύσου

mixanismosΣε μια μοναδική εκδήλωση – συνδυασμό παράστασης με θεατρικά, μουσικά και χορευτικά δρώμενα και επιστημονικής παρουσίασης με προβολή οπτικού υλικού – οι μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Κρυονερίου έφεραν το βράδυ της 27ης Απριλίου το άχρονο φως του μηχανισμού των Αντικυθήρων στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου. Μπροστά στα μάτια των θεατών που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, βούτηξαν στα βαθιά νερά του αρχαιότερου μηχανικού σύμπαντος της ανθρωπότητας και δίδαξαν τα άρρητα μυστικά του πρωτότυπου αναλογικού υπολογιστή των Ελλήνων Πανεπιστημόνων.

Read more…


Διαγωνισμός Μαθηματικών και Εκθεσης!

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Μαθηματικών και Έκθεσης για την  Γ΄ τάξη των  Γυμνασίων του Δήμου Διονύσου!

Συγχαρητήρια στους πρωτεύσαντες
Στα Μαθηματικά:  Ιωάννου Αντώνης (160), πρώτος στη βαθμολογία στο σχολείο μας και σε όλο το Δήμο
Στην Έκθεση: Πλακίδα Νικολέττα (86) πρώτη στο σχολείο μας και τρίτη στο Δήμο Διονύσου


Περισσότερα


Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της Φτώχειας

Ο Δήμος Διονύσου, συμπράττοντας στο πρόγραμμα "Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους δήμους Διονύσου, Μαραθώνα και Ωρωπού",  καλεί τους κατοίκους του με σοβαρά οικονομικά προβλήματα να υποβάλουν αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 19/04/2013 για να εγγραφούν στο δίκτυο κοινωνικών δομών,  ώστε να έχουν  τα παρεχόμενα αγαθά (είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα)  και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τον ακόλουθο σύνδεσμο του Δήμου Διονύσου:  Δίκτυο Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου,


Επίσκεψη στο οινοποιείο «Κουτσούκος»

Την Πέμπτη, 28-3-2013 οι μαθητές του Γεπισκέφθηκαν το Οινοποιείο "Κουτσούκος" στις Αφίδνες Αττικής στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος "Στους δρόμους του αμπελιού και του κρασιού".

Read more…