Ιστοχώρος ict in schools

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Ιστοχώρος ict in schools

Το μέλλον της μετακίνησης στις έξυπνες πόλεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ΟΣΛΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Πώς θα είναι η έξυπνη πόλη του μέλλοντος; Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις και πώς θα μοιάζουν τα αυτοκίνητα και τα άλλα μέσα μεταφοράς; Στις ερωτήσεις αυτές δεν είναι εύκολο να δοθούν οριστικές απαντήσεις. Είναι φανερό πως πολλά θα εξαρτηθούν από τις κοινωνικές, οικονομικές και τεχνολογικές συνθήκες. Ενα παράθυρο όμως στο μέλλον, μας άνοιξε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που παρακολουθήσαμε στο φεστιβάλ για την Τεχνολογία Αιχμής (Cutting Edge Festival), στο Πάρκο των Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Οσλο, στο πλαίσιο της φετινής Εβδομάδας Καινοτομίας στη νορβηγική πρωτεύουσα.

http://www.kathimerini.gr/883281/article/epikairothta/perivallon/to-mellon-ths-metakinhshs-stis-e3ypnes-poleis

 

Safeinternet Day

E-mail Εκτύπωση PDF

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Για όγδοη χρονιά εορτάστηκε, την 8η Φεβρουαρίου, η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day) σε 70 χώρες και σε πέντε ηπείρους, από την Ισλανδία έως την Κένυα και από τον Καναδά έως την Ν. Κορέα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ημέρας ασφαλούς διαδικτύου, συμμετείχαμε ως πρεσβευτές και πραγματοποιήσαμε ενημερωτικές ημερίδες με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών μας.

Στιγμές από τις εκδηλώσεις μας

Συζητώντας  για το διαδίκτυο

Κατασκευή "Διαδίκτυο, νέες μορφές επικοινωνίας", μαθητή του σχολείου μας στο πλαίσιο του

μαθήματος τεχνολογία Α Γυμνασίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 22:31 Περισσότερα...
 

Oλοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 33 μεταλλωρύχων

E-mail Εκτύπωση PDF

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία στην Χιλή, η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 33 μεταλλωρύχων που βρίσκονταν παγιδευμένοι επί 69 ημέρες 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης.

Οι άνδρες, που έσπασαν όλα τα ρεκόρ επιβίωσης υπογείως, αναρρώνουν στο νοσοκομείο, αφού ανελκύθηκαν στην επιφάνεια της γης κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης που διήρκεσε 22 ώρες και την οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Η μεταλλική κάψουλα «Φοίνιξ» μετέφερε έναν έναν τους 33 μεταλλωρύχους μέσω μιας σήραγγας διαμέτρου μόλις 66 εκατοστών που διανοίχτηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Η κατάσταση της υγείας των περισσότερων είναι πολύ καλύτερη απ’ό,τι αναμενόταν, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της χώρας Χαϊμέ Μαναλίχ. Κάποιοι έχουν σοβαρά οδοντιατρικά προβλήματα, άλλοι οφθαλμολογικά, ενώ ένας πάσχει από πνευμονία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 14 Οκτώβριος 2010 15:22 Περισσότερα...
 

Forum

E-mail Εκτύπωση PDF

Έναρξη λειτουργίας χώρου συζητήσεων Forums

Forum (φόρουμ) είναι μια υπηρεσία όπου σε μια περιοχή ενός ηλεκτρονικού online πίνακα οι χρήστες με ένα κοινό ενδιαφέρον μπορούν να τοποθετήσουν τις απόψεις/σημειώσεις τους πάνω σε ένα θέμα.

Τα φόρουμ χρησιμοποιούνται συνήθως για να υποβάλουν οι χρήστες ερωτήσεις, να μοιράζονται πληροφορίες, ή να συζητούν τις ιδέες τους.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, το εργαστήριο Tεχνολογίας ανέπτυξε και λειτουργεί Forum για μαθητές με θέματα τεχνολογίας.

Σκοπός είναι τόσο η ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα τεχνολογίας όσο και η αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην εκπαίδευση.

Για να μεταβείτε στο Forum επιλέξτε εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 02 Φεβρουάριος 2011 21:31
 

Εγκαταστήστε mozilla Firefox

E-mail Εκτύπωση PDF

Για την σωστή περιήγιση στον ιστοχώρο απαιτείται η χρήση mozilla Firefox.

To mozilla Firefox είναι ελεύθερο (δωρεάν) λογισμικό και είναι διαθέσιμο στον

ιστοχώρο http://www.mozilla.com/el/

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011 15:58
 


Σελίδα 1 από 3

Επισκεπτες

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

Προστατευω τον εαυτο μου

Στοιχεια επισκεπτων

27738
TodayToday11
YesterdayYesterday5
This WeekThis Week35
This MonthThis Month93
All DaysAll Days27738
US
UNITED STATES
US
Logged In Users 0
Guests 1
Registered Users 1
Registered Today 0

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info