Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο 17ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης.

Διαφάνεια1

 

 

Ευχές για υγεία και πρόοδο αντάλλαξαν κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 17ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κατερίνης, το πρωί της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου. Στη λιτή εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κατερίνης Κώστας Φιλοκώστας, ο οποίος έτυχε και το φλουρί.

 

Διαφάνεια8

 

 

Το φλουρί της πίτας του Συλλόγου Διδασκόντων του 17ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου έτυχε ο εκπαιδευτικός κ. Βούλγαρης Κωνσταντίνος υπεύθυνος της Β΄ τάξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επιμελήθηκε την κοπή πίτας σε κάθε τμήμα του σχολείου, προμηθεύοντας ατομική συσκευασία του παραδοσιακού γλυκού σε κάθε μαθητή καθώς και δώρο για τον τυχερό του κάθε τμήματος.

 

Διαφάνεια2

 

 

«Ευχόμαστε το 2022 να φέρει το τέλος της πανδημίας και να επιστρέψουμε στις φυσιολογικές συνθήκες διδασκαλίας. Αξίζουν συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθεια που κάνουν. Υγεία και Πρόοδο σε όλους», τόνισε σε δήλωσή του ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Διαφάνεια3

 

 

Από πλευράς του, ο κ. Φιλοκώστας υπογράμμισε: «Είμαστε δίπλα σε κάθε σχολείο και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν για καλύτερες συνθήκες στην εκπαιδευτική διαδικασία. Καλή πρόοδο σε όλους».

 

Διαφάνεια4

 

 

Ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Μπόζογλου Δημήτριος ευχαρίστησε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον κ. Φιλοκώστα και ευχήθηκε υγεία σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες.

 

Διαφάνεια5

 

 

Διαφάνεια6

 

 

Διαφάνεια7