ΤΟ 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΗΓΕ… 3 HILLS

 

ΤΟ 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΗΓΕ... 3 HILLS

 

Απόδραση στη φύση και το εξαιρετικό περιβάλλον του 3 HILLS – The Ranch Experience, στον Τρίλοφο Κατερίνης, πραγματοποίησε το 17ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης.


Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, έδωσαν «ραντεβού» στο φιλόξενο 3 Hills και έζησαν μια μοναδική εμπειρία.

Τα παιδιά έκαναν μάθημα ιππασίας και έπαιξαν στην ύπαιθρο ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να απολαύσουν μια όμορφη μέρα.
«Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει αφενός στην ψυχαγωγία και αφετέρου στην ενδυνάμωση των σχέσεων της σχολικής μας κοινότητας αναπτύσσοντας μεταξύ μας σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας. Μόνο θετικά αποτελέσματα έχουμε από τέτοιες δράσεις. Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον οικοδεσπότη του 3 HILLS, Δημήτρη Ελευθερίαδη, και όλο το προσωπικό γιατί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Σχολείου μας Δημήτρη Μπόζογλου γιατί είναι πάντα δίπλα μας καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς και γονείς που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία.

Θέλω να εκφράσω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου μας για την άψογη συνεργασία μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Ζησιμόπουλος.

 

Διαφάνεια1

 

 

 

 

Διαφάνεια2

 

 

Διαφάνεια3

 

 

Διαφάνεια4

 

 

Διαφάνεια5

 

 

Διαφάνεια6

 

 

Διαφάνεια7

 

 

Διαφάνεια8

 

Διαφάνεια9

 

 

Διαφάνεια10