Βράβευση Συμμετοχής του Σχολείου μας στη Δράση «Followgreen», 2023/2024

 

Βράβευση Συμμετοχής του Σχολείου μας στη Δράση «Followgreen», 2023/2024

 

mathites katerini-8 1

 

 

Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας για το Περιβάλλον και στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας «Followgreen», 2023/2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής βραβείων στο Πάρκο Κατερίνης για τη συμμετοχή 42 Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων στον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση», που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας, , στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου της πόλης μας.
Σ' αυτόν τον σχολικό μαραθώνιο συμμετείχαν 4.600 μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Κατερίνης που πραγματοποίησαν Διαλογή τεσσάρων υλικών στην Πηγή και συνέλεξαν περισσότερα από 6.300 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών και συγκεκριμένα, 4.900 κιλά σε χαρτί, 1.340 κιλά σε πλαστικό, 52 κιλά σε αλουμίνιο και 75 κιλά σε μπαταρίες. Τα βραβεία παρέλαβαν μαθητές και εκπαιδευτικοί νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων που πρωταγωνίστησαν στη δράση αυτή.
Το σχολείο μας συμμετείχε στην απονομή με την Ε΄ τάξη και τον Δ/ντή της σχολικής μονάδας. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δράσεις ευαισθητοποίησης και παιχνίδια με συμμετοχή αγαπώ το Περιβάλλον. Οι μαθητές έλαβαν από ένα λουλούδι-φυτό δώρο, καθώς και τον Έπαινο Συμμετοχής μας στην Δράση από την Δ/ντρια της Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας κα. Τριανταφυλλίδου Νόπη.

 

 

Διαφάνεια1

 

 

Διαφάνεια2

 

 

Διαφάνεια3

 

 

Διαφάνεια4

 

 

Διαφάνεια5

 

 

Διαφάνεια6

 

 

Διαφάνεια7