ΣΑΪΝΗ Δ. ΟΥΡΑΝΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ

 

 

Υποψήφια  Νομαρχιακός  Σύμβουλος 

Ν.  Ιωαννίνων με το συνδυασμό

«Απειρος Τόπος» του  Μάκη Χατζηεφραιμίδη

 
 

home

 
ποια είναι
τι πιστεύει
αγορά εργασίας
γη
ελλάδα
ήπειρος
ιωάννινα
χρυσοβίτσα
επικοινωνία
 
 
 
 
 
 

Ανακοίνωση των 23 πρώτων υποψηφίων του συνδιασμού  "ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ" του ΜΑΚΗ ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗ

Η ΣΑΪΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ 23 ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗ


ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ

 ΑΓΩΝ 01-08-06

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ

 ΝΕΑ 06-08-06

ΕΚΔΟΣΗ

08-08-06


Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ

 «Είναι μια δυνατή ομάδα νίκης, μα πάνω απ΄ όλα είναι μια δυνατή ομάδα δουλειάς, όχι μόνο για τη μάχη των εκλογών, αλλά για την επόμενη μέρα. Γιατί στη σκέψη μας είναι η επαύριο των εκλογών και η σκληρή δουλειά που μας περιμένει, για να μετατρέψουμε τη Νομαρχία Ιωαννίνων σε δύναμη επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης, υποψήφιος Νομάρχης Ιωαννίνων, παρουσιάζοντας την πρώτη ομάδα υποψηφίων Νομαρχιακών Συμβούλων της νομαρχιακής κίνησης «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ».

 

«Είναι μια δυνατή ομάδα νίκης, μα πάνω απ΄ όλα είναι μια δυνατή ομάδα δουλειάς, όχι μόνο για τη μάχη των εκλογών, αλλά για την επόμενη μέρα. Γιατί στη σκέψη μας είναι η επαύριο των εκλογών και η σκληρή δουλειά που μας περιμένει, για να μετατρέψουμε τη Νομαρχία Ιωαννίνων σε δύναμη επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης, υποψήφιος Νομάρχης Ιωαννίνων, παρουσιάζοντας σήμερα το μεσημέρι την πρώτη ομάδα υποψηφίων Νομαρχιακών Συμβούλων της νομαρχιακής κίνησης «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ». Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και η παρουσίαση της επόμενης ομάδας υποψηφίων.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Χατζηεφραιμίδη έχει ως εξής:

Παρουσιάζουμε στους συμπολίτες μας την πρώτη ομάδα υποψηφίων Νομαρχιακών Συμβούλων της Νομαρχιακής Κίνησης «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ».

Είναι οι συνεργάτες με τους οποίους θα δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή της συντήρησης, και της προχειρότητας στον Νομό μας.
Την ανατροπή της συγκεντρωτικής αντίληψης στη λειτουργία και της αυταρχικότητας στη διοίκηση.

Είναι οι συνεργάτες με τους οποίους θα δώσουμε τη μάχη για το αύριο του τόπου μας.
Γιατί εγώ πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση είναι χώρος συλλογικότητας και συνεργασίας κι όχι αρχή ενός ανδρός. Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου, πιστεύω στην αποκέντρωση, θέλω τις πρωτοβουλίες που μπορούν να αναπτύξουν, δεν τους αντιμετωπίζω ως κομπάρσους.

Είναι μια δυνατή ομάδα νίκης.
Πάνω απ΄ όλα όμως είναι μια δυνατή ομάδα δουλειάς όχι μόνο για τις εκλογές, αλλά για την επόμενη μέρα.
Γιατί στη σκέψη μας είναι η επαύριο των εκλογών και η σκληρή δουλειά που μας περιμένει, για να μετατρέψουμε τη Νομαρχία Ιωαννίνων σε δύναμη επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών.

Το ανθρώπινο δυναμικό της νομαρχιακής κίνησης «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ», οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι, καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις περιοχές του νομού μας.
Είναι άνθρωποι που προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς χώρους που διαθέτουν γνώσεις, εξειδίκευση και εμπειρίες, που θα αξιοποιήσουν δημιουργικά για τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας.

Το ψηφοδέλτιο μας συνδυάζει την πείρα των παλαιοτέρων και την ορμή και τη διάθεση προσφοράς των νεότερων.
Είναι άνθρωποι που διαθέτουν την εμπειρία της συμμετοχής σε κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς του τόπου μας, σε επαγγελματικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, σε συλλόγους και πολιτιστικούς φορείς.

Τους ευχαριστώ όλους θερμά γιατί διαθέτουν τις δυνάμεις τους σ΄ αυτό τον καλό αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για τον τόπο μας. Η επιλογή ήταν πράγματι δύσκολη, γιατί είναι πολλοί αυτοί που ήθελαν να συμμετάσχουν, και μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η επόμενη ομάδα υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων

Αγαπητοί φίλοι

Δίνουμε τη μάχη των εκλογών με αποφασιστικότητα και σιγουριά. Παλεύουμε για την «επόμενη μέρα», για να διαμορφώσουμε και να διεκδικήσουμε ένα μέλλον υψηλών προσδοκιών, για μας και τις επόμενες γενιές.
Η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Γιατί είναι μια αναμέτρηση με βαθιά πολιτικά χαρακτηριστικά. Στις 15 του Οκτώβρη δεν αντιπαρατίθενται τα πρόσωπα, αλλά συγκρούονται δύο διαφορετικές αντιλήψεις για την αυτοδιοίκηση και το ρόλο της.
Η προοδευτική και η συντηρητική αντίληψη.
Είναι η αντίληψη που πιστεύει στην περιφερειακή συγκρότηση, που εμπιστεύεται τις τοπικές δυνάμεις, που συνεργάζεται και συνδιαλέγεται με την κοινωνία και τους φορείς της.
Είναι η αντίληψη που εκφράζει η νομαρχιακή μας κίνηση «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ».
Είναι η αντίληψη για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που ασχολείται με όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου, με οτιδήποτε καθορίζει το μέλλον και τις προοπτικές αυτού του τόπου.
Τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσουν το διαβατήριο του νομού μας στο μέλλον.
Ο Νομός της δημιουργίας, της ευημερίας, της απασχόλησης, της κοινωνικής συνοχής και της ποιότητας ζωής για τον πολίτη αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» για μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα. Με συγκεκριμένο σχέδιο και στρατηγική για την ισόρροπη ανάπτυξη όλου του νομού.
Για να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που έχει η κάθε γωνιά του νομού μας.

Κι υπάρχει και η άλλη αντίληψη, της συντήρησης, που η σημερινή Νομαρχιακή Αρχή αποδείχθηκε ο κατ΄ εξοχήν εκφραστής της.
Η αντίληψη που θέλει την αυτοδιοίκηση στο ρόλο του απλού, και θα έλεγα, κακού διαχειριστή.
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με ρουσφετολογική λειτουργία και πελατειακή αντίληψη.
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση όπου ο ένας είναι ο πρωταγωνιστής και οι άλλοι απλά κομπάρσοι.
Μια αυτοδιοίκηση παρακλάδι της κυβέρνησης
Μηχανισμός απορρόφησης των ευθυνών της πολιτείας και εκτόνωσης των αιτημάτων των πολιτών.
Κυβερνητικός απολογητής για όσα δεν γίνονται

Αυτή δεν είναι απλά μια αντίληψη επιζήμια για τον τόπο, αλλά και πολλές φορές επικίνδυνη.
Γίνεται επιζήμια όταν για παράδειγμα πρώτα ανακοινώνει ο Νομάρχης τα «θεαματικά» ποσά που … ΘΑ μας «φιλοδωρήσει» η κυβέρνηση στην επόμενη προγραμματική περίοδο και μετά έρχεται ο Υπουργός για να επαναλάβει τα ΘΑ και τις υποσχέσεις. Εν τω μεταξύ οδηγείται αύριο στο περιφερειακό συμβούλιο που θα σχεδιάσει το μέλλον του νομού για τα επόμενα χρόνια, ως «πρόβατο επί σφαγή», αφού τίποτα δεδομένο δεν υπάρχει. Μόνο υποσχέσεις.
Γίνεται όμως και επικίνδυνη για τον τόπο η αντίληψη που εκφράζει η σημερινή αρχή, όταν για παράδειγμα καλλιεργεί την αδράνεια και τον εφησυχασμό για την Παμβώτιδα.
Κι επιμένει ότι η λίμνη είναι στην καλύτερη κατάσταση, ακόμα κι όταν η ίδια η Παμβώτιδα μας στέλνει σήμα κινδύνου.

Εμείς έχουμε μια άλλη αντίληψη για την Αυτοδιοίκηση και το ρόλο της. Μια άλλη αντίληψη για την ανάπτυξη του νομού. Και γι΄ αυτή θα αγωνιστούμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Όπως ανέφερα και λίγο νωρίτερα, οι υποψήφιοι της νομαρχιακής μας κίνησης, αποτελούν μια ομάδα, μια δυνατή ομάδα που θα εργαστεί από κοινού για να διαμορφώσει ένα καλύτερο μέλλον, που το αξίζει ο τόπος μας.
Σας τους παρουσιάζω με αλφαβητική σειρά:

Οι υποψήφιοι

1. Αρλέτος Πέτρος του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός πρόεδρος κατασκευαστικής τεχνική εταιρία με αντικείμενο τα δημόσια και ιδιωτικά έργα.
Είναι σήμερα νομαρχιακός σύμβουλος.

2. Βάββας Φώτης
Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Επιστημονικός Σύμβουλος και διευθυντής σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτησης.
Είναι σήμερα Νομαρχιακός Σύμβουλος

3. Γρηγορίου Νίκος του Αποστόλου
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και εργάζεται στο ΙΚΑ Ιωαννίνων ως Προϊστάμενος Εσόδων.
Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΙΚΑ Ηπείρου Λευκάδας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων ΙΚΑ και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ανατολικής.

4. Γκόλας Ευάγγελος
Έμπορος Ηλεκτρονικών Ειδών
Διετέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κοινότητας Κτισμάτων και επί σειρά ετών αντιπρόεδρος στον Κυνηγητικό Σύλλογο Ιωαννίνων

5. Ζάκκα Μελίνα του Κωνσταντίνου
Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας με ειδίκευση στην κλινική και κοινωνική ψυχολογία.
Εργάζεται στην μονάδα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ζίτσας. Είναι στέλεχος συνοδευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών της Ν.Ε.Λ.Ε. Ιωαννίνων, καθώς και του Προγράμματος «τοπικές πρωτοβουλίες απασχόλησης, δράσης συμβουλευτικής» του Δήμου Μπιζανίου.

6. Ζηκίδου Ρόη
Έχει κάνει οικονομικές και παιδαγωγικές σπουδές Είναι Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 1998 μέχρι σήμερα Εργάζεται στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων Είναι γενική διευθύντρια της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας «Η Μέριμνα», που προσφέρει σημαντικό έργο στην περιοχή μας.
Ασχολείται επί πολλά χρόνια με δράσεις και προγράμματα που αφορούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας

7. Ζυγούρης Αλέξανδρος
Γιατρός παθολόγος, Επιμελητής Ά στο Κέντρο Υγείας Νοσοκομείου Κόνιτσας.
Διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας.
Υπήρξε επί δύο τετραετίες εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος

8. Καραγιάννης Ευάγγελος του Αναστασίου Απόφοιτος σχολών ΟΑΕΔ – ΤΕΕ με ειδικότητα ηλεκτρολόγος – ψυκτικός εγκαταστάσεων.
Εργάζεται στον πτηνοτροφικό συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ»

9. Καραγιάννης Γιάννης
Πτυχιούχος της Σχολής Υπομηχανικών Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως εργολάβος έργων
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας
Διετέλεσε αντιπρόεδρος της κοινότητας Βαπτιστού

10. Κασιούμης Κωνσταντίνος
Δασολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα διαχείρισης των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος.
Εργάζεται ως τακτικός ερευνητής στο Σταθμό Γεωργικής Έρευνας Ιωαννίνων, όπου ασχολείται ερευνητικά με θέματα σύγχρονων μορφών διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος και του αγροτικού χώρου γενικότερα, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ανάπτυξης της περιφέρειας.

11. Λύτης Βασίλης του Δημητρίου
Πρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων και ως εκπρόσωπος αυτής συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ» και στο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας.
Εργάζεται στην ΣΒΕΚΗ Α.Ε. ως Γενικός Διευθυντής.

12. Μαλανδράκης Ευτύχιος
Υπηρετεί ως Ανθυπαστυνόμος στο Επιτελείο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου.
Είναι σήμερα Νομαρχιακός Σύμβουλος
Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων και σήμερα αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών

13. Μαρκούλα Ιουλία
Πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακά στη διοίκηση επιχειρήσεων και στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό έργων υποδομής Εργάζεται στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων.
Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Μηχανικών του Δημοσίου (ΕΜΔΥΔΑΣ) Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας, μετέχει στην αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου και στο ΠΕΣΥΠ.

14. Μπούκα Λούλα
Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και εργάστηκε ως τραπεζικό στέλεχος.
Σήμερα είναι σύμβουλος ανάπτυξης δικτυακών επιχειρήσεων Υπηρέτησε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ιωαννιτών, ως πρόεδρος του Πνευματικού του Κέντρου, καθώς και ως μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΙ στο οποίο εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα.

15. Ντούρος Γιάννης
Καθηγητής Φυσικών Επιστημών στο 5ο Ενιαίο Λύκειο Ιωαννίνων Έχει έντονη συνδικαλιστική δράση στο χώρο της εκπαίδευσης και σήμερα είναι αιρετό μέλος στο Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των καθηγητών Ηπείρου.
Έχει διατελέσει μέλος Κοινοτικών και Δημοτικών Συμβουλίων στο Δήμο Κατσανοχωρίων.

16. Παπαδόπουλος Βασίλης
Οδοντίατρος
Είναι σήμερα Νομαρχιακός Σύμβουλος
Μετείχε και μετέχει σε μια σειρά επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς όπως για παράδειγμα διετέλεσε Πρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων, μέλος Δ.Σ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, του οδοντιατρικού συλλόγου και αλλού …

17. Σαΐνη Ράνια
πτυχιούχος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Εργάσθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Υπεύθυνη Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Εγνατίας και σήμερα εργάζεται ως Εφοριακός στην
'A ΔΥΟ Ιωαννίνων.
Είναι μέλος αρκετών επιστημονικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων και έχει εκπονήσει σειρά εργασιών που αφορούν στο χρηματοπιστωτικό σύστημα


18. Σιαχολέβας Κωνσταντίνος
Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Σήμερα εργάζεται ως Συνοριακός Φύλακας.
Είναι Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών φυλάκων Νομού Ιωαννίνων και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

19. Σιούλας Νίκος
Είναι δικηγόρος
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κεντρικού Ζαγορίου. Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιχείρησης του Δήμου Πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Καλουτά Ζαγορίου

20. Τσάκας Ελευθέριος
Γιατρός παθολόγος
Διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Έχει πλούσια επιστημονική, πολιτική, κοινωνική, αρθρογραφική, και αθλητική προσφορά.

21. Τσώνη Θάλεια
Είναι απόφοιτος της νοσηλευτικής σχολής Ιωαννίνων και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα σαν νοσηλεύτρια στα εξωτερικά Ιατρεία, στο Ιατρείο «Σακχαρώδης Διαβήτης». Είναι Συνδικαλίστρια στο χώρο της υγείας

22. Φίλης Δημήτριος
Είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Εργάζεται ως λογιστής και διευθυντής του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

23. Χάιδος Γιώργος
Είναι επιχειρηματίας

Δεύτερη παρουσίαση υποψηφίων Νομαρχιακών Συμβούλων

Τη δεύτερη ομάδα υποψηφίων Νομαρχιακών Συμβούλων της Νομαρχιακής Κίνησης «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ» παρουσίασε στις 3 Αυγούστου ο κ. Μάκης Χατζηεφραιμίδης, υποψήφιος Νομάρχης Ιωννίνων, λέγοντας πως «είναι οι συνεργάτες που εμπιστεύομαι, για να υπηρετήσουμε μαζί με όραμα, πρόγραμμα και σχέδιο, μα πάνω από όλα με πάθος και αγάπη, τον τόπο μας»

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Χατζηεφραιμίδη έχει ως εξής:

Παρουσιάζω σήμερα στους συμπολίτες μας την επόμενη ομάδα υποψηφίων Νομαρχιακών Συμβούλων της νομαρχιακής κίνησης «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ».

Είναι οι συνεργάτες που εμπιστεύομαι, για να υπηρετήσουμε μαζί με όραμα, πρόγραμμα και σχέδιο, μα πάνω από όλα με πάθος και αγάπη, τον τόπο μας

Είναι ο Θωμάς Γκλίναβος.
Διευθύνον Σύμβουλος στην οινοποιία «Κτήμα Γκλίναβος Ζίτσα Α.Ε. Με σπουδές στο τμήμα Δημόσιας Πληροφόρησης του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης.
Είναι Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Ιωαννίνων.
Διετέλεσε πρόεδρος του Βιομηχανικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Με το Θωμά έχουμε τη συνέχεια μια μεγάλης πολιτικής παράδοσης. Από το Λευτέρη βουλευτή και Δήμαρχο Ιωαννίνων, τώρα στο γιο Νομαρχιακό Σύμβουλο.

Είναι ο Απόστολος Τσίπης
Εφοριακός τέως υποδιευθυντής Β ΔΟΥ Ιωαννίνων
Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μολυβδοσκέπαστης και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μολυβδοσκέπαστης.
Έχει διατελέσει Κοινοτικός Σύμβουλος Μολυβδοσκέπαστης και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κόνιτσας.
Έχει πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση

Είναι η Αγγελική Φωτιάδου
Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Κρήτης.
Με διδακτορικό στη Φυσική της Ατμόσφαιρας που έκανε στη Γαλλία.
Διδάσκει στο ΤΕΙ Ηπείρου
Η Αγγελική είναι από τους τεχνοκράτες που χρειαζόμαστε γα να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Είναι χαρά μου να έχω αυτούς του συνεργάτες δίπλα μου.
Για μας η συνεργασία είναι το «κλειδί» για την επιτυχία, είτε πρόκειται για τις εκλογές είτε για τη δουλειά που μας περιμένει μετά.
Και θέλουμε τη συνεργασία και των πολιτών.
Γιατί μόνο αν εμπιστευθούμε τους πολίτες, τις ζωντανές παραγωγικές δυνάμεις αυτού του τόπου, θα πετύχουμε.
Γιατί η επιτυχία προϋποθέτει ενεργό συμμετοχή, πίστη στο όραμα, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.

Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα για να κάνουμε το νομό Ιωαννίνων πρωταγωνιστή στις εξελίξεις.
Για να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα που έχει ο νομός μας, μέσα στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Έχω πει πολλές φορές όμως, πως για να συμβεί αυτό, πρέπει να ξέρουμε «που πάμε» και «πως θα πάμε».
Πρέπει να έχουμε στόχους και στρατηγική ως νομός.

Επιτέλους να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε και να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε.
Γιατί η σημερινή Νομαρχιακή Αρχή φαίνεται πως εκχώρησε σε άλλους την ευθύνη χάραξης πολιτικών για το νομό.

Δε θα πρέπει να σχεδιάσουμε σοβαρά, τι αλλάζει στον τόπο μας με τα μεγάλα συγκοινωνιακά έργα και να προλάβουμε τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις;
Τι θα γίνει με τις μεγάλες υποδομές που η κυβέρνηση σήμερα μεταθέτει στο μακρινό μέλλον, αν όχι στις καλένδες;
Αναφέρομαι στη σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, τη σιδηροδρομική σύνδεση, και άλλα.

Δεν θα πρέπει να διεκδικήσουμε - να «φωνάξουμε» με την ποιο δυνατή φωνή - ότι δεν θα ανεχθούμε για τα επόμενα χρόνια για το Δ ΚΠΣ να πάρουμε τα χρήματα που μας προορίζουν. Διεκδικούμε για την Ήπειρο και το νομό μας πολύ περισσότερα. Διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν
Και λέμε ότι είναι αδιανόητο να στέλνουμε στη Λάρισα τις αποφάσεις που παίρνουμε.

Δεν θα πρέπει να συζητήσουμε τι γίνεται με την ανεργία που αυξάνεται στον τόπο μας, με τον κόσμο που υποφέρει από τις καθημερινές «επιδρομές» στην τσέπη του;

Για μας, για τη νομαρχιακή κίνηση «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ», είναι αυτονόητη δέσμευση ότι όλα αυτά τα θέματα και πολλά άλλα ακόμη που καθορίζουν τη ζωή μας, θα μπούνε στο «τραπέζι» από τις 16 του Οκτώβρη.
Θα είμαστε παντού παρόντες.
Είμαστε εδώ για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας.

Δήλωση Θωμά Γκλίναβου
Ο Θωμάς Γκλίναβος έχει μια συνεχή παρουσία τα τελευταία χρόνια, στο Επιμελητηριακό, κλαδικό και αθλητικό χώρο και όπως σημείωσε στις δηλώσεις του «η συμμετοχή μου στη νομαρχιακή κίνηση «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ», είναι μια ευκαιρία να βρεθώ κοντά στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και να συμβάλω στην επίλυση τους. Είναι δεδομένη η παρουσία μου και το ενδιαφέρον μου για την πόλη που ζω (το Δήμο Ιωαννιτών). Η επαγγελματική μου ενασχόληση είναι στη Ζίτσας και αυτό σηματοδοτεί το ενδιαφέρον μου γι΄ αυτή την περιοχή και το νομό»

Δήλωση Αγγελικής Φωτιάδου
Η Αγγελική Φωτιάδου συμμετέχει για πρώτη φορά σε ένα ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης και όπως δήλωσε «είναι μεγάλη μου τιμή το ότι μου έκανε την πρόταση ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο. Είναι η πρώτη φορά που αναμειγνύομαι με την πολιτική, πέρα από την ενασχόληση μου με την τοπικά ζητήματα της περιοχής μου κι αυτό γιατί πιστεύω ότι είναι ανάγκη να φέρουμε νέα ορμή, να γίνουμε πιο διεκδικητικοί για τον τόπο μας. Αυτό που με ενέπνευσε στη νομαρχιακή κίνηση «ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ» είναι ο σχεδιασμός μεγάλης κλίμακας που γίνεται. Ο σχεδιασμός σε βάθος χρόνου. Γιατί ο νομός μας έχει μεγάλες δυνατότητες και δυναμική και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δυνατότητες»

Δήλωση Απόστολου Τσίπη
«Δεν είναι η πρώτη φορά που συστρατεύομαι με τον Μάκη Χατζηεφραιμίδη. Έχουμε αγωνιστή μαζί από το παρελθόν για το καλό της Κόνιτσας», δήλωσε ο Απόστολος Τσίπης και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαι εδώ για τα αυτονόητα. Καταθέτω τη δική μου ψυχή και τη δύναμη, για να αγωνιστούμε μαζί με τον αυριανό Νομάρχη για να κατακτήσουμε αυτά που μας παρουσιάζουν ως ουτοπία»

   
   
 
   
 

ποιοα είναι - τι πιστεύει - αγορά εργασίας - γη - ελλάδα - ήπειρος - ιωάννινα - χρυσοβίτσα - επικοινωνία

 

 
 
       
WebSite designed & developed by Σαΐνης Δ. Χρήστος - All rights reserved by gosego®!