ΣΑΪΝΗ Δ. ΟΥΡΑΝΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ

 

 

Υποψήφια  Νομαρχιακός  Σύμβουλος 

Ν.  Ιωαννίνων με το συνδυασμό

«Απειρος Τόπος» του  Μάκη Χατζηεφραιμίδη

 
 

home

 
ποια είναι
τι πιστεύει
αγορά εργασίας
γη
ελλάδα
ήπειρος
ιωάννινα
χρυσοβίτσα
επικοινωνία
 
 
 
 
 
 

Δήλωση Συμμετοχής στις Νομαρχιακές Εκλογές 2006 στον Νομό Ιωαννίνων

(31-07-06 )


ΕΚΔΟΣΗ

08-08-06

 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

 31.07.06

Δ Η Λ Ω Σ Η

 Με την έκφραση της βαθύτατης εκτίμησης προς το πρόσωπο, τους αγώνες και την προσφορά των συνυποψηφίων μου στο συνδυασμό νίκης «'Απειρος Τόπος» του αυριανού Νομάρχη Ιωαννίνων Μάκη Χατζηεφραιμίδη θέτω στην κρίση των συμπατριωτών την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες νομαρχιακές εκλογές του Νομού Ιωαννίνων.

Είμαι απολύτως βεβαία ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «'Απειρος Τόπος» του υποψηφίου Νομάρχη Ιωαννίνων Μάκη Χατζηεφραιμίδη θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη του κεντρικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την προκοπή και ευημερία του Νομού Ιωαννίνων.

Προς τους υποψηφίους όλων των άλλων συνδυασμών θα ήθελα από τώρα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου με την επισήμανση ότι και μόνη η συμμετοχή τους αποτελεί ύψιστη πράξη ευθύνης και ενίσχυσης της αυτοδιοίκησης και των δημοκρατικών μας θεσμών.

Στις κρίσιμες νομαρχιακές εκλογές του 2006 οι πολίτες του νομού Ιωαννίνων θα κληθούν, πρωτίστως, να αξιολογήσουν με την ψήφο τους μία τετραετία διακυβέρνησης του νομού από τις δυνάμεις της συντήρησης και της οπισθοχώρησης κατά την οποία απουσιάζει το σχέδιο και λείπει το όραμα.

Στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση ο συνδυασμός «'Απειρος Τόπος» του υποψηφίου Νομάρχη Ιωαννίνων Μάκη Χατζηεφραιμίδη, ακολουθώντας πιστά τις αρχές και το ήθος του επικεφαλής του, θα υπηρετήσει συνειδητά τον αποκαλυπτικό λόγο της αλήθειας. Με βασικά μας εφόδια τη συνέπεια λόγων και έργων, τη γνώση των τοπικών προβλημάτων, τη προσωπικότητα και την επαγγελματική μας κατάρτιση θα ορθώσουμε κριτικό λόγο για τα λάθη, τις παραλείψεις και τις συμπεριφορές του αντίπαλου υποψήφιου συνδυασμού των συντηρητικών δυνάμεων και του λαϊκισμού.

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύει ο Νομός Ιωαννίνων ελπίζω ότι η ενεργός συμμετοχή μου θα εκληφθεί ως κατάθεση ψυχής και ως αναζήτηση νέου λόγου και πράξης στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, νέας νοοτροπίας και συνεισφοράς, που θα βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας.

Στη δύσκολη αυτή πορεία δε ζητώ από τους συμπατριώτες απλά και μόνο την ψήφο τους. Προσδοκώ να δώσουμε όλοι μαζί τη «μάχη» για τα προβλήματα και την ποιότητα ζωής των πολιτών ολόκληρου του Νομού Ιωαννίνων. Γι΄αυτό και τολμώ να προσβλέπω στην υποστήριξή τους μέσα από διαδικασίες που αναδεικνύουν και καταξιώνουν την έννοια του ενεργού πολίτη. 

Σαΐνη Ουρανία του Δημητρίου

Δικηγόρος-Εφοριακός

Υποψήφια  Νομαρχιακός  Σύμβουλος  Ν.  Ιωαννίνων

με το συνδυασμό «'Απειρος Τόπος» του υποψηφίου

Νομάρχη Ιωαννίνων Μάκη Χατζηεφραιμίδη

   
 
   
 

ποιοα είναι - τι πιστεύει - αγορά εργασίας - γη - ελλάδα - ήπειρος - ιωάννινα - χρυσοβίτσα - επικοινωνία

 

 
 
       
WebSite designed & developed by Σαΐνης Δ. Χρήστος - All rights reserved by gosego®!