Κάντε κλικ εδώ για να μου στείλετε email Προσθήκη στα Αγαπημένα

 
  • Το εκπαιδευτικό υλικό, οι εργασίες και τα βοηθητικά προγράμματα που θα βρείτε στις σελίδες μου είναι ελεύθερα για εκπαιδευτική μη κερδοσκοπική χρήση.

  • Ορισμένα από τα βοηθητικά προγράμματα έχουν τις δικές τους άδειες χρήσης. Επομένως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζονται κάθε φορά.

  • Οι συγγραφείς των άρθρων διατηρούν τα πνευματικά τους δικαιώματα. Κάθε χρήση των κειμένων αυτών απαιτεί την άδεια των συγγραφέων.

Όπου αναφέρεται ως δημιουργός - συγγραφέας ο Σαλονικίδης Γιάννης ισχύουν τα εξής:

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργασίες, ασκήσεις, διδακτικές προτάσεις ελεύθερα αρκεί να αναφέρεται ο δημιουργός καθώς και σύνδεσμος προς τον δικτυακό μου τόπο.

  • Δεν επιθυμώ την αναδημοσίευση σε άλλους δικτυακούς τόπους οποιουδήποτε υλικού που θα βρείτε στις σελίδες μου . Μπορείτε να εισάγετε σύνδεσμο προς τις σελίδες που σας ενδιαφέρουν.

  • Δεν επιτρέπω σε καμία περίπτωση τη χρήση οποιουδήποτε υλικού του οποίου είμαι δημιουργός σε ατομικές εργασίες εκπαιδευτικών (διδακτορικά, μεταπτυχιακά, έρευνες, διδασκαλείο, εξομοίωση, εισηγήσεις σε ημερίδες, συνέδρια κλπ).

  • Εντέλει, αν χρειάζεστε κάτι πάση θυσία, απλώς στείλτε μου ένα μήνυμα.

  • Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε αλλαγές προκύψουν στις σελίδες αυτές και οφείλονται σε κακόβουλες επιθέσεις.


Παρακαλώ σεβαστείτε τους όρους χρήσης!

Είναι επώδυνο να εργάζεσαι ατελείωτες ώρες και μια ωραία μέρα να ανακαλύπτεις πως κάποιος/ α παρουσιάζει την πνευματική σου εργασία ως δική του/ της.

Στην περίπτωση που διαπιστώσω κάτι τέτοιο είμαι αποφασισμένος να κινήσω τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται για την προστασία των πνευματικών μου δικαιωμάτων, καθώς το υπάρχον υλικό του δικτυακού τόπου έχει κατοχυρωθεί με συμβολαιογραφική πράξη.

Σαλονικίδης Γιάννης - Δ@σκ@λος

Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2010

Υπεύθυνος site: Σαλονικίδης Γιάννης

All rights reserved - Copyright © 2003-2008 - Όροι Χρήσης

free html hit counters
από 15/5/2003