Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 09:13

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΤΡΕΜΕΙ. ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗΣ ΧΩΡΟΣ ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ Μ.Κ.Ο. ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΠΑΛΙΑ ΡΟΥΧΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ;

ΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ 10.000.000 ΚΑΙ ΓΙ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ, ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.

ΡΟΛΟΙ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ