Seilias

Physics and Photography

Τελευταία Ενημέρωση

05/05/2019

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1532718

Τα Δημοφιλέστερα του Μήνα

Σχόλια - Παρατηρήσεις

Για σχόλια,  παρατηρήσεις,  διορθώσεις, αβλεψίες κλπ μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου. Όσες προσομοιώσεις φέρουν το όνομά μου είναι ελεύθερες προς χρήση και τροποποίηση από όλους, αρκεί να μην αλλαχθούν τα σύμβολα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα αρχεία μπορείτε να τα βρείτε στο menu Download.
 

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις γραφικές παραστάσεις από τις προσομοιώσεις σε δικές σας εργασίες, να αποθηκεύσετε κάποια προσομοίωση ή να εκτυπώσετε ένα άρθρο κάντε κλικ εδώ για να δείτε την διαδικασία.


Για ενσωμάτωση αρχείων προσομοιώσεων στο Word-Excel-PowerPoint πατήστε εδώ


Σας Ευχαριστώ.

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Η Σελήνη τώρα :

Ημερολόγιο

Η Γη τώρα :

Με δυο λόγια

Τυλίγουμε ένα παγάκι με μάλλινο ύφασμα και το αφήνουμε να λιώσει. Θα λιώσει άραγε πιο γρήγορα επειδή είναι τυλιγμένο σε μάλλινο ύφασμα;


Όχι!
Το μάλλινο ύφασμα είναι μονωτής εμποδίζοντας την θερμότητα να μπει αλλά και να βγει. Γι αυτό φοράμε μάλλινα τον χειμώνα. Το ύφασμα λειτουργεί σαν ασπίδα, το απομονώνει  από το περιβάλλον του. Έτσι όταν το παγάκι είναι τυλιγμένο με μάλλινο ύφασμα δεν μπορεί να μπεί θερμότητα (από το πιο ζεστό περιβάλλον) με αποτέλεσμα να λιώνει πιο αργά.

 
Αρχική
Οκτ
29
2009
Διαγράμματα.
(7 ψήφοι)
Σύρετε τα κίτρινα σημεία για να φτιάξετε το διάγραμμα ταχύτητας - χρόνου. Σύρετε επίσης το αυτοκινητάκι για αλλάξετε την αρχική του θέση. Με δεξί κλικ μπορείτε να επιλέξετε το πλήθος των σημείων που θα εμφανίζονται στο διάγραμμα.



Σύρετε τα αυτοκινητάκια για να τα αλλάξετε την αρχική τους θέση (με πατημένο το SHIFT έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια) . Σύρετε επίσης τα διανύσματα των ταχυτήτων και των επιταχύνσεων για να αλλάξετε το μέτρο τους.



 
Ιούλ
06
2013
Χημική Ισορροπία
(1 ψήφος)

Χημική Ισορροπία


Πλήρη Οθόνη

 
Ιαν
24
2009
Ηλεκτρομαγνητική Επαγωγή (πτώση ράβδου)
(1 ψήφος)

Αν το μήκος της Ράβδου που πέφτει στο ομογενές μαγνητικό πεδίο είναι L=1m και οι ολικές αντιστάσεις του κυκλώματος είναι R=1Ω να υπολογιστή η οριακή ταχύτητα που αποκτά η ράβδος καθώς πέφτει. g=10m/s2

(Τα δεδομένα δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικά δεδομένα)

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4 - 6 από 80


Open All | Close All

 
Joomla Templates by Joomlashack