Ενημερωτικές συναντήσεις για τις Ερευνητικές Εργασίες Α- Β Τάξης ΓΕΛ και Α Τάξης ΕΠΑΛ

Ενημερωτικές συναντήσεις για τις Ερευνητικές Εργασίες Α- Β Τάξης ΓΕΛ και Α Τάξης ΕΠΑΛΣύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 14289/30-09-2013 θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις, για τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων που έχουν ανάθεση το αντικείμενο της ερευνητικής εργασίας και μπορούν να το διδάξουν, με βάση την κείμενη σχετική νομοθεσία, στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, των Δ.Δ.Ε Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης. Το θέμα των ενημερωτικών συναντήσεων είναι «Ερευνητικές Εργασίες Α΄ Τάξη ΓΕΛ-ΕΠΑΛ και Β΄ Τάξη ΓΕΛ». Οι ενημερωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με την προϋπόθεση ότι δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων και σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
1. Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013, και ώρα 12:00 μέχρι 15:00, στο Αμφιθέατρο του 8ου Γυμνασίου -7ου Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς. (Για τους Εκπαιδευτικούς των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στη Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης.)
2. Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, και ώρα 12:00 μέχρι 15:00, στο Αμφιθέατρο της Δ.Δ.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης. (Για τους Εκπαιδευτικούς των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.)

Για περισσότερα διαβάστε Ενημερωτικές συναντήσεις για τις Ερευνητικές Εργασίες Α- Β Τάξης ΓΕΛ και Α Τάξης ΕΠΑΛ