Επιμορφωτικές ημερίδες Βιωματικών Δράσεων

anathesiΟι Σχολικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. Θεσσαλονίκης διοργανώνουν, σε συνεργασία με το 1ο και το 2ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης, επιμορφωτικές ημερίδες-εργαστήρια με θέμα: «Βιωματικές Δράσεις». Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν από ώρα 14.00 έως 19.30 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

α) Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 για τους εκπαιδευτικούς της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης, Πεσόντων Ηρώων 2.

β) Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 για τους εκπαιδευτικούς της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο 1ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης-27ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, Κλεάνθους και Παπαηλιάκη.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν μόνον ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους, μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, με τους παρακάτω δυνατούς τρόπους:
α) Συμπληρώνοντας τη φόρμα που υπάρχει στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://goo.gl/forms/e5httdC9V6

β)Αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Στην περίπτωση αυτή στο θέμα του email θα πληκτρολογήσετε "Βιωματικές Δράσεις 2015 - 2016".