Ανακοινώσεις  
 

2020_03_17. Οδηγίες ΥΠΑΙΘ για ασύγχρονη εξ' αποστάσεως εκπαίδευση καθηγητή προς μαθητές του. Περιβάλλοντα και οδηγίες χρήσης

* Η πρόταση του ΣΕΕ ΠΕ86: Οι μαθητές κάθε διδάσκοντα έχουν παρακολουθήσει την πορεία διδασκαλίας του μέχρι τώρα. Έτσι, στο κρίσιμο αυτό διάστημα, Μάρτιος 2020 ... ? και μέσω της από απόσταση διδασκαλίας, είναι καλό διδακτικά, να συνεχίσουν στο ίδιο πνεύμα, ποιοτικα και ποσοτικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε διδάσκων θα πρέπει κατά τη σχεδίαση της διδασκαλίας του να αποφεύγει την αλόγιστη και μη συνεκτική χρήση πηγών και υλικού, την οποία εύκολα λόγω του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος, μπορεί να ενσωματώσει. Αντίθετα, συνιστάται η παροχή εκείνων των προτάσεων που στηρίζουν μια διαφοροποιημένη διδασκαλία. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε διδασκαλία που αφορά τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα Πληροφορικής (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.). 

   
  2020_03_18. Οδηγίες και διδακτικό υλικό για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες θα βρείτε & εδώ
 

2020_03_18. Περιβάλλον για την εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση του ΥΠΑΙΘ, από καθηγητή στους μαθητές του (βίντεο ή αντιγράψτε στον browder το url   https://youtu.be/qQIx91b3WMk )
   
  2020_03_18. α) Σύγχρονες υπηρεσίες ΠΣΔ: Διεξαγωγής μαθημάτων (εδώ)      Τηλεδιασκέψεων (BBB) (εδώ)   β) Ασύγχρονα μαθήματα (η-τάξη) (εδώ  -   https://eclass.sch.gr/  )