Áñ÷éêÞ Óåëßäá arrow ÐËÇÑÏÖÏÑÉÅÓ ÓÕËËÏÃÏÕ arrow ÔÏÕÑÍÏÕÁ arrow ÖÉËÕÑÉÁÊÏÓ - ÅÈÍÉÊÇ ÃÕÍÁÉÊÙÍ 3-0
ÍÝá ôïõ äéá÷åéñéóôÞ
Image  ¼λοι σ` αγαπÜνε üταν Ýχεις... και δßνεις! 
Ποζατσßδης ΔημÞτρης
ΚαθηγητÞς ΦυσικÞς ÁγωγÞς
ΠροÝδρος - ΠροπονητÞς ΜΕÁΟ Φιλυριακüς Φλþρινας


Åðéëïãåò
Áñ÷éêÞ Óåëßäá
Éóôïñßá
ÐÏÆÁÔÓÉÄÅÉÏ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÊÅÍÔÑÏ(Ð.Á.Ê)
Ç ÏÌÁÄÁ
ÔÏÕÑÍÏÕÁ
ÐËÇÑÏÖÏÑÉÅÓ ÓÕËËÏÃÏÕ
Óýíäåóç ìÝëïõò
Øåõäþíõìï

Êùäéêüò

Íá ìå èõìÜóáé
Îå÷Üóáôå ôïí êùäéêü óáò?
Äåí Ý÷åôå ëïãáñéáóìü áêüìá? ÅããñáöÞ
×ñÞóôåò on-line
¸÷ïõìå2 åðéóêÝðôåò online
ÍÝá ìÝëç
maria(peikoulini)
(2011-08-15 17:26:24)
filothei(filo)
(2011-07-18 01:53:19)
admin(admin)
(2005-08-21 17:04:53)
Ãñáöåßï ôýðïõ(filyriakos)
(2005-07-13 13:02:09)
Äéá÷åßñéóç
ÄÉÁÖÏÑÁ
ÖÉËÕÑÉÁÊÏÓ - ÅÈÍÉÊÇ ÃÕÍÁÉÊÙÍ 3-0 Åêôýðùóç E-mail
ÃñÜöåé Ãñáöåßï ôýðïõ   
ÄåõôÝñá, 29 Áýãïõóôïò 2005

     
                        ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ- ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝÁΙΚΩΝ 3 – 0 .  
                                         ``ΠΡΕΣΠΕΙÁ 2005``


  Image
                                                                          Image

               ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝÁΙΚΩΝ 3 – 0 .
 

 ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ « ΣΚΟΡΠΙΣΕ » ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝÁΙΚΩΝ ΜΕ 3 – 0 ΣΤΟΝ ÁΓΩΝÁ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤÁ ΠΛÁΙΣΙÁ ΤΩΝ « ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ 2005 ».  ÁΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙÁ ΤÁ ΚΟΡΙΤΣΙÁ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΖÁΤΣΙΔΗ ÁΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛÁΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔÁΚ ΦΛΩΡΙΝÁΣ ΤΟ ΣÁΒΒÁΤΟ 27 ÁΥΓΟΥΣΤΟΥ.
Image

 Με μßα μεγαλειþδη εμφÜνιση η γυναικεßα ποδοσφαιρικÞ ομÜδα του Φιλυριακοý πραγματοποßησε μßα απü τις πιο ιστορικÝς νßκες στην ιστορßα του Ελληνικοý γυναικεßου ποδοσφαßρου. Στον αγþνα που πραγματοποιÞθηκε στο ΔÁΚ Φλþρινας, το ΣÜββατο 27 Áυγοýστου 2005, μεταξý του Φιλυριακοý και της ΕθνικÞς Γυναικþν στα πλαßσια των πολιτιστικþν εκδηλþσεων « ΠρÝσπεια 2005 », η Φλωρινιþτικη ομÜδα Ýδειξε τα δüντια της και επιβλÞθηκε της ΕθνικÞς με 3 – 0. Ο φßλαθλος κüσμος που Ýσπευσε απü νωρßς το απüγευμα του ΣαββÜτου στο ΔÁΚ Φλþρινας, χειροκρüτησε θερμÜ τις παßκτριες του ΔημÞτρη Ποζατσßδη, στην αρχÞ, στη διÜρκεια και στο τÝλος του αγþνα.
 
 Πριν το ξεκßνημα της αναμÝτρησης οι δýο διοργανωτÝς των
« Πρεσπεßων 2005 », βουλευτÝς Φλþρινας κ. ΛιÜνης και κ. ΚορτσÜρης βρÝθηκαν στον αγωνιστικü χþρο και χαιρÝτησαν üλες τις παßκτριες των δýο ομÜδων καθþς και τους δýο προπονητÝς. Το παρüν Ýδωσε και ο πρüεδρος της Ε. Π. Ο κ. Βασßλης ΓκαγκÜτσης.
 ¼λα Ýμοιαζαν Ýτοιμα να ξεκινÞσει το παιχνßδι. Κι üταν αυτü ξεκßνησε, μποροýσε κανεßς εýκολα να διακρßνει το πÜθος για τη νßκη στα μÜτια των κοριτσιþν του Φιλυριακοý. Ο Φιλυριακüς μπÞκε πολý δυναμικÜ και μüλις στο 3ο λεπτü εßχε τετατÝτ με την ÁνθÞ Φþτη, το πλασÝ της οποßας απÝκρουσε η γκολκßπερ ÁναστασÜκη. ¸να λεπτü μετÜ σε θÝση τετατÝτ βρÝθηκε η ΦιλοθÝη ΜÜινου, το πλασÝ της οποßας üμως πÝρασε αργÜ και βασανιστικÜ ξυστÜ απü το δοκÜρι. ÁυτÝς οι ευκαιρßες ωστüσο Ýδειξαν το στßγμα του αγþνα στη συνÝχεια.
 ΜοναδικÞ εξαßρεση στον καταγαιστικü ρυθμü του Φιλυριακοý, Þταν τα δýο συνεχüμενα δοκÜρια που εßχε στην ßδια φÜση στο 7ο λεπτü η ΕθνικÞ Γυναικþν και Ýνα δυνατü σουτ της Παπαδοποýλου  αμÝσως  μετÜ, το οποßο üμως απÝκρουσε εντυπωσιακÜ η τερματοφýλακας του Φιλυριακοý, Χαραλαμπßδου Ελßνα. Στη διÜρκεια του πρþτου ημιχρüνου η τερματοφýλακας του Φιλυριακοý πραγματοποßησε μßα εξßσου εκπληκτικÞ ενÝργεια σ’ Ýνα ψηλοκρεμαστü σουτ.
 ¼σο περνοýσε η þρα, τα κορßτσια του ΔημÞτρη Ποζατσßδη επεδεßκνυαν μεγÜλη ωριμüτητα στο παιχνßδι τους και ανÝβαζαν σταδιακÜ την απüδοσÞ τους. Η λÞξη του πρþτου ημιχρüνου βρÞκε τις δýο ομÜδες ισüπαλες  με το λευκü 0 – 0.
 Το δεýτερο μÝρος ξεκßνησε εξßσου δυνατÜ για τον Φιλυριακü. Στο 50ο λεπτü η Φþτη βρÝθηκε τετατÝτ με την γκολκßπερ της ΕθνικÞς, πλÜσαρε ψηλοκρεμαστÜ, αλλÜ η τερματοφýλακας πρüλαβε και Ýδιωξε σε κüρνερ.
5 λεπτÜ μετÜ üμως το ΔÁΚ Φλþρινας σηκþθηκε στο πüδι. ΜετÜ απü üμορφο συνδυασμü των παικτριþν του Φιλυριακοý, η μπÜλα Ýφτασε στα πüδια της Βασιλεßου ΒασιλικÞς, η οποßα και σοýταρε και Ýκανε το 1-0 ξεσηκþνοντας τον φßλαθλο κüσμο.
 Ο Φιλυριακüς Þταν το αφεντικü του αγþνα και καθþς περνοýσαν τα λεπτÜ του 2ου ημιχρüνου, αποδεßκνυε και την πολý καλÞ φυσικÞ κατÜσταση στην οποßα βρßσκεται, ενþ η τακτικÞ απü το πÜγκο της Φλωρινιþτικης ομÜδας εγκλþβισε τις προσπÜθειες των παικτριþν της ΕθνικÞς.
 Μοναδικü μελανü σημεßο του αγþνα Þταν ο τραυματισμüς τη ΦιλοθÝης ΜÜινου, η οποßα και αντικαταστÜθηκε απü την ÁγγελικÞ ΚαρατζÜ. Λßγα λεπτÜ πριν αντικατασταθεß, η ΜÜινου εßχε ανατραπεß στην μεγÜλη περιοχÞ, αλλÜ ο ρÝφερι της αναμÝτρησης δεν Ýδωσε τßποτα σε μßα καταφανÝστατη περßπτωση πÝναλτι.
 Η αλλαγÞ του ΔημÞτρη Ποζατσßδη αποδεßχτηκε χρυσÞ. Στο 80ο λεπτü η ΚαρατζÜ, σε μßα φαρμακερÞ αντεπßθεση Ýφυγε ταχýτατα και δεν εßχε πρüβλημα να πλασÜρει την αντßπαλη γκολκßπερ και να κÜνει το 2-0.
 Áπü την ßδια παßκτρια ξεκßνησε και το 3-0, üταν απü τα δεξιÜ πÝρασε σαν σταματημÝνη την αμυντικü της ΕθνικÞς, πλÜσαρε, η Γραονßδου απÝκρουσε ασταθþς, αλλÜ η Ναταλßα Χατζηγιαννßδου πÞρε το
« ριμπÜουντ » και δεν εßχε πρüβλημα να τριπλασιÜσει τα τÝρματα του Φιλυριακοý στο 86ο λεπτü της αναμÝτρησης.
 Το τελευταßο σφýριγμα βρÞκε τον κüσμο στο ΔÁΚ Φλþρινας üρθιο να χειροκροτÜει τις παßκτριες του ΔημÞτρη Ποζατσßδη, ενþ στο κÝντρο του γηπÝδου η πρÜσινη – πορτοκαλß αρμÜδα φþναξε την ιαχÞ 
« Φιλυριακüς ».
 Η 27η Áυγοýστου Ýγραψε ιστορßα στο χþρο του Ελληνικοý γυναικεßου ποδοσφαßρου και απÝδειξε ποια ομÜδα στην ΕλλÜδα χρüνια τþρα δουλεýει σταθερÜ, αθüρυβα και με μεγÜλη ωριμüτητα και επιμονÞ, γι’ αυτü και βρßσκεται ψηλÜ. Κι αυτÞ η ομÜδα εßναι ο Φιλυριακüς.
 
ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ (Ποζατσßδης ΔημÞτριος): Χαραλαμπßδου Ελ., Τσαúα Ν., ΚÜτη Φ., Χριστοποýλου Δ., Χαραλαμπßδου Ερ., Νιτσοποýλου Μ., ΜÜινου Φ., Βασιλεßου Βασιλ., Φþτη Áν., Χατζηγιαννßδου Ν., Λυπßτκα Χρ. (11Üδα). Áγωνßστηκαν επßσης και οι Ρüλλη Δημ., Βασιλεßου Ε., ΤσαμπÜζη Φ., ΚαρατζÜ Áγγ.
 
ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝÁΙΚΩΝ (Μπατσßλας ΔημÞτριος): ÁναστασÜκη (Ηλιοýπολη), ΛαγουμτζÞ (ΚαβÜλα ’86) , Γαρüφλου (ΠÁΟΚ), ÁδαμÜκη (ΕργοτÝλης), ΣαμαρÜ (Ηλιοýπολη), Μιχαηλßδου (ΚαβÜλα ’86) , ΜπρÝλλου (¶βαντες Χαλκßδος), Κυνοσßδου (ΠÁΟΚ), ÁρβανιτÜκη (ΠÁΟΚ), Παπαδοποýλου (ΚαβÜλα ’86) , ΠαντελειÜδου (ΠÁΟΚ) (11Üδα) Γραονßδου (ΚαβÜλα ’86), Κιουπετσßδου (ΠÁΟΚ), ΕξαδÜκτυλου (Ηλιοýπολη) , ΤσιÜκα (ΠÁΟΚ), ΣαχναζαριÜν (ΚÝνταυρος ΛÜρισας), ΜοσχονÜ (¶βαντες Χαλκßδος), ΤσελÝκογλου (ΠÁΟΚ).
 
 Διαιτητικü τρßο Þταν οι:
κ. Τσαφκüπουλος Τρýφων, Παπαρßζος Áντþνιος και Ηλεκτρßδης ΠαντελÞς.
 
 
                             ΠÁΡÁΛΕΙΠΟΜΕΝÁ
 
*Πριν την Ýναρξη του αγþνα ακοýστηκε ο Εθνικüς μας ¾μνος απü την ΦιλαρμονικÞ του ΔÞμου Φλþρινας. Πριν την αναμÝτρηση, στο ημßχρονο, αλλÜ και μετÜ το τÝλος του αγþνα ακουγüταν απü τα μεγÜφωνα του ΔÁΚ Φλþρινας ο ýμνος του Φιλυριακοý, για πρþτη φορÜ σ’ Ýναν ποδοσφαιρικü αγþνα.
**ΠαρÜ τα λεγüμενα των ανθρþπων της ΕθνικÞς, το κλιμÜκιο παικτριþν δεν Þταν μüνο απü την Βüρεια ΕλλÜδα, αλλÜ στη σýνθεση του αντιπροσωπευτικοý συγκροτÞματος υπÞρχαν και παßκτριες και απü Üλλες ομÜδες. ΦυσικÜ, η ΕθνικÞ ομÜδα Þταν ελλιπÞς καθþς απουσßαζαν οι παßκτριες του Φιλυριακοý…!!!
***Η επßσημη ιστοσελßδα του Φιλυριακοý http://users.flo.sch.gr/filyriakos/new εßχε προαναγγελßα του αγþνα του ΣαββÜτου στο ΔÁΚ Φλþρινας.
****Τον αγþνα κÜλυψαν με ρεπορτÜζ οι τηλεοπτικοß σταθμοß
ΕΤ – 3 και ALPHA.
 
 
                                ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βασßλης ΓκαγκÜτσης (Πρüεδρος Ε. Π. Ο): « ΔεχθÞκαμε την πρüσκληση των οργανωτþν των εκδηλþσεων για τα ΠρÝσπεια. Και δεν θα μποροýσαμε να μην αποδεχθοýμε αυτÞ την πρüσκληση γιατß η ΕθνικÞ ΕλλÜδος εßτε Γυναικþν εßτε Áνδρþν εßτε Ελπßδων εßτε ΝÝων θα πρÝπει να εßναι κοντÜ σε üλη την ΕλλÜδα κοντÜ σε üλη την περιφÝρεια. Θεωρþ üτι εßναι Ýνα πολý καλü παιχνßδι σ’ Ýνα θαυμÜσιο χþρο , σ’ Ýνα θαυμÜσιο γÞπεδο, το εκπληκτικü αυτü στολßδι στο Δημοτικü ΣτÜδιο της Φλþρινας και θεωρþ üτι τÝτοιες εκδηλþσεις εßναι αυτÝς που πρÝπει να γßνονται για να ανεβÜσουν και το επßπεδο του γυναικεßου ποδοσφαßρου. ¸να πÜρα πολý καλü παιχνßδι. Η ΕθνικÞ Γυναικþν Þρθε με τις παßκτριες που εßναι απü την Βüρεια ΕλλÜδα για να μην υπÜρξει ταλαιπωρßα, αλλÜ ο Φιλυριακüς εßναι γνωστü εδþ και πολλÜ χρüνια üτι κÜνει μßα πÜρα πολý καλÞ δουλειÜ σε βÜθος. Και αυτü το αποδεικνýει και μÝσα στο γÞπεδο σÞμερα ».
 Για τα προβλÞματα που υπÜρχουν στο γυναικεßο ποδüσφαιρο κυρßως οικονομικÞς φýσεως, ο πρüεδρος της Ε. Π. Ο τüνισε:
« ¼λα τα προβλÞματα στο γυναικεßο ποδüσφαιρο ξεκινÜνε απü το οικονομικü. Δυστυχþς η Πολιτεßα δεν Ýχει αποφασßσει να δει με διαφορετικü μÜτι το γυναικεßο ποδüσφαιρο παρÜ τις πολλαπλÝς εισηγÞσεις που Ýχει κÜνει η Ε. Π. Ο. Η ομοσπονδßα κι αυτÞ τη χρονιÜ θα προσπαθÞσει κατÜ το μÝτρο των δυνατοτÞτων της γιατß üπως ξÝρετε Ýχει αποκλειστεß απü την Πολιτεßα, να βοηθÞσει τις ομÜδες. ÁλλÜ χωρßς να υπÜρξει μßα διαφορετικÞ αντιμετþπιση και μια διαφορετικÞ φιλοσοφßα απü την πλευρÜ της Πολιτεßας στο θÝμα των οικονομικþν ενισχýσεων των ομÜδων, δεν θα μπορÝσουμε να δοýμε διαφορετικü ποδüσφαιρο ».
 
Βασιλεßου ΒασιλικÞ (παßκτρια του Φιλυριακοý): « Μπορþ να πω üτι παßξαμε πολý καλÞ μπÜλα. Το σýνολο της ομÜδας εßναι φÝτος πολý ανανεωμÝνο και μποροýμε να προχωρÞσουμε πÜρα πολý μπροστÜ. Ελπßζω üτι και στο μÝλλον οι περισσüτερες παßκτριες του Φιλυριακοý μποροýν να στελεχþσουν την ΕθνικÞ ΕλλÜδος. ΠÜντως η ΕθνικÞ ομÜδα σÞμερα δεν Ýδειξε τßποτα το ιδιαßτερο ».
 Για το τραυματισμü της συμπαßκτριÜς της ΦιλοθÝης ΜÜινου τüνισε: « Θα προσπαθÞσουμε να γßνει καλÜ η ΦιλοθÝη και της εýχομαι περαστικÜ και πιστεýω üτι θα το ξεπερÜσει το πρüβλημα της ».
 Για την παρουσßα του κüσμου σημεßωσε: «  Τους ευχαριστοýμε üλους που Þρθαν εδþ πÝρα στο γÞπεδο. Θα μποροýσαν να εßναι ακüμα περισσüτεροι. Δεν θα Ýπρεπε να Ýχουν οριστεß παιχνßδια ΚυπÝλλου σÞμερα καθþς Ýρχεται για πρþτη φορÜ η ΕθνικÞ ομÜδα στην Φλþρινα.  Ευχαριστþ τον κ. ΛιÜνη που Ýκανε την τιμÞ να μας καλÝσει στα ΠρÝσπεια και να κÜνει αυτü το φιλικü παιχνßδι καθþς και τους υπüλοιπους που βοÞθησαν ».
 

Ôåëåõôáßá áíáíÝùóç ( ÐáñáóêåõÞ, 27 Éïýëéïò 2012 )
< Ðñïçã.   Åðüì. >
Äçìïóêïðçóåéò
×ÏÑÇÃÏÉ
Image

M.E.A.O. `` FILYRIAKOS``
25HS MÁRΤΙΟY 13
T.K :53100-FLORΙΝÁ
ΤΗΛ / FAX :23850-25464
6972191111
E-MAIL:

http://filyriakos.blogspot.com

ΔΙÁΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Δεν Ýχει νüημα η ζωÞ:http://www.youtube.com/watch?v=a4jTsqmLpL4
ΖωÞ που δε θυμÜσαι, εßναι ζωÞ που δεν Ýζησες ποτÝ ..
Μην υπολογßζεις τα λεγüμενα,αυτþν,που Ýχουν γνþμη για üλα
Δεν ξÝρω τι να ξεχÜσω πρþτα και τι να θυμÜμαι περισσüτερο!!!
``ÁγορÜζεις`` χρüνο,üταν το μÝλλον δεν μπορεß να εßναι χειρüτερο απü το παρüν.
ΘÝλω να εßμαι Üδικος μüνο προς την αδικßα.
Áν ζεις την κÜθε στιγμÞ σαν να εßναι η τελευταßα,
κακü δε θα κÜνεις σε κανÝνα.
Το τßποτε φαντÜζει μεγÜλο και σπουδαßο üταν δεν Ýχεις.
Áυτüς που Ýχει δεν μπορεß να καταλÜβει αυτüν που δεν Ýχει.
¼ταν Ýχεις να προσÝχεις... για να Ýχεις.
Δεν υπολογßζει ο ανθρωπος αυτÜ που θεωρεß δεδομÝνα.
Λßγες φορÝς ματανιþνεις γι`αυτÜ που δεν εßπες.
ΠολλÝς φορÝς μετανιþνεις γι`αυτÜ που εßπες.
Το καλýτερο που εßπα üταν θýμωσα,εßναι αυτü που δεν εßπα ποτÝ.

 Ο Üνθρωπος εßναι σαν το ασανσÝρ.
Áπ'üποιο üροφο κι'αν το πÜρεις,εσωτερικÜ εßναι πÜντα ßδιο.
H μεγαλοσýνη και η αξιοπρÝπεια φαßνεται στην ανÝχεια.
Εýκολα εßσαι μεγÜλος και αξιοπρεπÞς üταν Ýχεις.
ÁγÜπη εßναι να δßνεις χωρßς να περιμÝνεις να πÜρεις.
Áυτüς που τα Ýχει καλÜ με üλους
σßγουρα δεν τα Ýχει καλÜ με τον εαυτü του
ΤελικÜ κοστßζει πολý το να αγορÜζεις ελπßδα. 
ΘÝλω να ακοýω, üταν Ýχουν κατι να μου πουν και να μιλÜω, üταν Ýχω κÜτι να πω. 
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔÁ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
"
http://frontpages.gr/ticker.php?category=15&controls=off&bgcolor=FFFFFF"

ΜΕΤΕΩΡÁ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ 0-1 20-11-11
http://www.youtube.com/watch?v=RyP3BheFqy8

ΤΡÁΓΟΥΔΙ ΚÁΙ ΚΙΘÁΡÁ Ο ΒÁΚÁΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=p-whBWBJAlU

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Á'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ha4Z4oJph6A

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Β'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=HXOVXoOwj78

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=WsYSxzo5Aqk

O FILYRIAKOS 2 STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=rJFKVqyAgX0

Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤÁΛΙÁ 7-14/7/2009
http://www.youtube.com/watch?v=NnpXDuYSHfo

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=WVyoY6Covag

ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ-ÁΡΗΣ 24-3-2010
http://www.youtube.com/watch?v=_-4IBCCQ-T8

ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΚΟΖÁΝΗΣ 4-5 
Á’ΗΜ.1ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=qmwgiG6Aac0 
Á’ΗΜ.2ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=eQh2P15gNYY
Β’ ΗΜ 1ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
Β’ ΗΜ 2ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
 http://www.youtube.com/watch?v=JX3_gh56-go
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΚΡΙΤÁΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ 6-5
Á'ΗΜ. 4-1 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=oUDtqK7GsWc
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2-4 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=P9nG2AE8aHA&feature=related
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΔΙÁΙΤΗΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝÁΣ 5-4
Á'ΗΜ.1οΜΕΡΟΣ(2-0) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
Á'ΗΜ.2οΜΕΡΟΣ (2-1) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=Pk6xwMF1sjk
Β'ΗΜ.(1-3) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΓΙΟΣ ΠÁΝΤΕΛΕΗΜΟΝÁΣ 2-2 1985
http://www.youtube.com/watch?v=guPz5trFaGw
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.