Φόρμα εισόδου

"Βρίσκεστε εδώ"

Γλώσσα εναλλαγής

Η ώρα είναι:

Europe, Athens

Εικόνες Απόκριες 2017

images6.jpg

Αρχική

Προγραμματισμένος περίπατος με την σχολική τροχονόμο για να περάσουμε την μεγάλη διάβαση(3ο-5ο Δημοτικό και 4ο Λύκειο και Γυμνάσιο) μεταξύ των δύο σχολικών συγκροτημάτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Etwinning για την Κυκλοφοριακή Αγωγή«,,top accidentelor rutiere.Viata are prioritate!» και σε συνεργασία με αντίστοιχα νηπιαγωγεία από την Ρουμανία και την Τουρκία για την Κυκλοφοριακή Αγωγή προγραμματίσαμε περίπατο με την σχολική τροχονόμο για να μάθουμε πως θα περάσουμε την μεγάλη διάβαση μεταξύ των δύο σχολικών συγκροτημάτων(3ο-5ο Δημοτικό και 4ο Λύκειο και Γυμνάσιο) .

Λαοί του κόσμου -Ήπειροι-Φυλές

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Με αφορμή τον ερχομό της Αποκριάς εφαρμόσαμε το προγραμματισμένο διαθεματικό στο σχολείο μας για τους λαούς του κόσμου και τις Φυλές.Τα παιδιά με καθοδήγηση έμαθαν για την γη τους Ηπείρους της και για τους κατοίκους της.Εμείς μαζί με τα παιδιά οργανώσαμε μια ομαδική εργασία και ζωγραφίσαμε σε χαρτόνι όλους τους Ηπείρους της γής. Από το διαδίκτυο επέλεξα φωτογραφίες ταξινομημένες για κάθε Ήπειρο .Δημιούργησα ομάδες εργασίας και ανέθεσα σε κάθε ομάδα από μία ήπειρο. Μοίρασα ταξινομημένες εικόνες φωτογραφίες προσώπων από κάθε ήπειρο και  η κάθε ομάδα κόλλησε τα πρόσωπα στη ήπειρο ευθύνης των.Το κάναμε πόστερ και το αναρτήσαμε στο μεγάλο πίνακα. Ιδού το αποτέλεσμα………...

Εμβολίασμός νηπίων

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Στις 17 Μαρτίου οι γονείς των παιδιών να προσκομήσουν τα βιβλιάρια υγείας των παιδιώνγια να γίνει το ΤEST ΜANTOUX στο Νηπιαγωγείο μας

Κάνε μια ευχή για την συμμετοχή του 12ου Νηπιαγωγείου Άρτας στο πρόγραμμα Make A Wish

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

   Σήμερα παραλάβαμε το ευχαριστήριο Πιστοποιητικό συμμετοχής του Νηπιαγωγείου μας στο πρόγραμμα MAKE A WISH. Μέσω του προγράμματος τα παιδιά συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής του Σαλβατόρε 5 ετών, να γνωρίσει τον Gigi D” Aleciol ενισχύοντας τον αγώνα αυτού του παιδιού για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Λειτουργικό Σύστημα
Linux w
PHP
7.2.34
MySQLi
5.5.5-10.1.31-MariaDB
Ώρα
05:19
Προσωρινή Αποθήκευση
Απενεργοποιημένο
GZip
Απενεργοποιημένο
Χρήστες
1
Άρθρα
17
Εμφανίσεις Άρθρων
4206