Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους συναδέλφους μου

  • Εκτύπωση
  • E-mail

Οκτώβρης 2010

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,

Τα διαχρονικά οξυμμένα προβλήματα στη δημόσια εκπαίδευση απαιτούν λύσεις με αποφασιστικότητα, επιχειρήματα και συλλογική δράση. Οι εκπαιδευτικοί αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε  για την αναβάθμιση του ρόλου μας, προασπίζοντας το χαρακτήρα της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας.

Στις 3 Νοέμβρη του 2010 καλούμαστε να εκλέξουμε τα αιρετά μέλη των υπηρεσιακών μας συμβουλίων. Ο θεσμός των υπηρεσιακών  συμβουλίων και η συμμετοχή αιρετών εκπροσώπων σε αυτά,, αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση του         συνδικαλιστικού –  εκπαιδευτικού κινήματος που είμαστε υποχρεωμένοι να  προστατέψουμε.

Τα δυο τελευταία χρόνια, από τη θέση του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, με γνώμονα το σεβασμό στον κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα, το ήθος, την  αξιοπρέπεια, τη διαφάνεια ,την αξιοκρατία, την αντικειμενικότητα και κυρίως τη δικαιοσύνη έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Προσπάθησα να σας παρέχω καθημερινά μια πολύπλευρη ενημέρωση (μέσα από την ιστοσελίδα μου , τα ενημερωτικά μου δελτία και την προσωπική μας επικοινωνία) για το τι συνέβαινε στις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ , εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα πρωτόγνωρη  μορφή  αμφίδρομης επικοινωνίας. Ταυτόχρονα ήμουν παρών  , όσο μπορούσα  αφού η περιοχή μας είναι μεγάλη, στις συνεδριάσεις των Δ.Σ. , στις Γ.Σ., και κυρίως   συμμετείχα ενεργά σε όλες τις μορφές των αγώνων  του κλάδου.

Ζητώ από εσάς την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο μου, με την  ψήφο σας. Η προσέλευση και η  ψήφος στις 3 του Νοέμβρη, θα είναι ένα άνοιγμα μια νέας προσπάθειας, η καινούρια αρχή μιας διετίας με όραμα και άρωμα καθημερινής και αέναης προσπάθειας.

Με σύμμαχο  την εμπειρία  και τη γνώση που απέκτησα χάρη σε σας, και με οδηγό τη σκέψη ότι ο αιρετός αποτελεί θεσμό πάλης αλλά και αλληλεγγύης, δεσμεύομαι , να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί σας , προκειμένου να διεκδικήσουμε και να διαφυλάξουμε αυτά που με σκληρούς αγώνες έχουμε κατακτήσει.

Με τη συμμετοχή μας και τη ψήφο μας στηρίζουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς της  εκπαίδευσης. Με τη σωστή επιλογή μας βάζουμε  τη σφραγίδα της διαφάνειας , της αξιοκρατίας και της συνέπειας λόγων και έργων.

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε καθημερινά τη δύναμη , να συνεχίσω…

Θανάσης Γκούμας

 

Εκπαιδευτικές ειδήσεις

Αιρετοί ΚΥΣΠΕ

Η ώρα είναι:

Athens

Στατιστικά Επισκεψιμότητας

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα16
mod_vvisit_counterΧθες67
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα180
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα708
mod_vvisit_counterΑυτόν το μήνα1689
mod_vvisit_counterΠερασμένος μήνας6537
mod_vvisit_counterΌλες οι ημέρες24690

We have: 3 guests online
Το IP σας:: 85.72.133.198
Internet Explorer 8.0, Windows
Today: 20 Οκτ, 2010

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μου δελτία

Όνομα:
Εmail:

Βιβλίο Επισκεπτών

Επισκέπτες on line

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους

Σύνδεσμοι

        

 

 

RSS feeds

Ο καιρός

Φόρμα Επικοινωνίας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Αποφάσεις Δ.Ο.Ε.

Δελτία Τύπου Δ.Ο.Ε.

RSS του Δελμούζου

RSSΕνημερωτικών Δελτίων

Δημοσκόπηση

Είστε ευχαριστημένος από την ενημέρωση του αιρετού;
 

Δικαιώματα

Copyright © 2010 Θανάσης Γκούμας. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..