Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
Παπαφλωράτος Χαράλαμπος

Αρχική σελίδα
ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
 

Αυτή είναι η αρχική σελίδα του ιστοτόπου και δημιουργήθηκε αυτόματα από την υπηρεσία αυτόματης κατασκευής ιστοσελίδων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Αν αυτός ο ιστοτόπος είναι δικός σας μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιβάλλον διαχείρισης του ιστοτόπου κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο, και εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στα αντίστοιχα πεδία.
Περιβάλλον διαχείρισης


Από το περιβάλλον διαχείρισης του ιστοτόπου μπορείτε να επιλέξετε μια από τις επιλογές που αναφέρονται παρακάτω

Κείμενα μπορείτε να αλλάξετε ή να σβήσετε τη σελίδα αυτή αλλά και να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε νέες σελίδες επιλέγοντας "Κείμενα" από το μενού επιλογή εργασίας.

Επικεφαλίδα - Να αλλάξετε το κείμενο της επικεφαλίδας όλων των σελίδων αλλά και τον τρόπο που εμφανίζεται ή να εισάγετε μια εικόνα που θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος των σελίδων.

Υποσέλιδο Χρησιμοποιώντας την επιλογή αυτή μπορείτε να αλλάξετε το περιεχόμενο που εμφανίζετε στο κάτω μέρος κάθε σελίδας.

Παρουσίαση μπορείτε να αλλάξετε εύκολα την εμφάνιση του δικτυακού σας τόπου επιλέγοντας ένα από τα προκαθορισμένα στυλ εμφάνισης.

Στυλ πλοήγησης επιλέγετε το πως θέλετε να φαίνεται το μενού πλοήγησης. Μπορείτε να αλλάξετε το στυλ πλοήγησης επιλέγοντας ένα από τα προκαθορισμένα στυλ πλοήγησης

Διάταξη πλοήγησης αλλάζετε τη σειρά με την οποία εμφανίζονται οι επιλογές στο μενού πλοήγησης

Αρχεία - Μπορείτε να μεταφέρετε εικόνες ή άλλα αρχεία από τον υπολογιστή σας στο δικτυακό σας τόπο. Τις εικόνες αυτές μπορείτε αργότερα να τις εισάγετε στις σελίδες σας.