Διαδικασία ένταξης στη Βιολογική γεωργία

Εάν επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Υποβάλετε  στη ΒΙΟΕΛΛΑΣ ΑΙΤΗΣΗ και το «ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ (Ε 401 – MS Excel)» με την πλήρη περιγραφή της μονάδας  και την περιγραφή των διαδικασιών παραγωγής, την υπεύθυνη δήλωση μέτρων και δεσμεύσεων.

  1. Την αίτηση καθώς και τα υπόλοιπα έντυπα ένταξης μπορείτε να παραλάβετε ταχυδρομικά ή και με φαξ, καθώς και από την ιστοσελίδα μας.
  2. Παράλληλα θα ενημερωθείτε για το κόστος πιστοποίησης και για τον Κανονισμό Υπηρεσιών Πιστοποίησης που βρίσκεται αναρτημένος στο site μας.
  3. Η αίτηση, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει την περιγραφή της μονάδας και τις δεσμεύσεις που απορρέουν από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία Έπειτα από την αποστολή της αίτησης,  θα σας αποσταλούν έντυπα συμβάσεων, τα οποία υπογράφετε εφόσον συμφωνήσετε με τον Κανονισμό Υπηρεσιών Πιστοποίησης και τους όρους που καθορίζονται στη σύμβαση. Η σύμβαση συνάπτεται μόνο με έναν Ο.Ε.&Π. για το σύνολο της πρωτογενούς παραγωγής (εάν ο επιχειρηματίας επιθυμεί να εντάξει και κτηνοτροφική Μονάδα).
  4. Στη συνέχεια, υποχρεούστε να προβείτε  στις απαραίτητες γνωστοποιήσεις προς τις αρμόδιες αρχές, όπως αυτές προβλέπονται από την εθνική νομοθεσία, εντός 10 ημερών από τη σύναψη της σύμβασης καταθέτοντας το «ΕΝΤΥΠΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *