??  Η ιστοσελίδα είναι μια δημιουργία του τμήματος μισθοδοσίας


ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

Πατήστε εδώ : ΑΝΑΛΥΣΗ

25/1/2016 ( 20:10 )

Έχω διορθώσει το πρόβλημα στην εφαρμογή και από αύριο 26/1/2016 θα ανεβάσω και τις μισθοδοσίες που δεν υπάρχουν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση .

Οι αναλύσεις αποδοχών έχουν σταλεί και στα προσωπικά email .?? 

ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ


Τουλάχιστον μία ημέρα πριν τη χρειαστούμε(για δάνειο στην τράπεζα) μπορούμε να στείλουμε email στον Διαχειριστή Καραμίντζιο Δημήτριο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ??  όπου θα αναφέρουμε το σχολείο που υπηρετούμε , τον αριθμό μητρώου (ΑΜ) , το ΑΦΜ (όλα αυτά για λόγους ασφαλείας) καθώς και τον σκοπό που θέλουμε την βεβαίωση αποδοχών.

Η βεβαίωσή θα σταλεί μέσω email στον ενδιαφερόμενο εάν το επιθυμεί και το αναφέρει στο email??  .Φυσικά αφού την πάρει πρέπει να πάει στο τμήμα μισθοδοσίας??  (πρώην 1ο Γραφείο υπόψη κου Παππά Απόστολου τηλ 2431046485 ) για να??  υπογραφεί από τον κο Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Το email επικοινωνίας θα καταχωρηθεί στην καρτέλα μισθοδοσίας του εκπαιδευτικού ,για τον λόγο αυτό πρέπει να είναι αυστηρά προσωπικό κατα προτίμηση απο το sch.gr.

Όποιος δεν επιθυμεί την παραπάνω διαδικασία πρέπει να προσέλθει στην υπηρεσία (τουλάχιστον μία μέρα πριν) και να κάνει αίτηση όπου θα αναφέρει το λόγο που χρειάζεται την βεβαίωση αποδοχών.Η υπόλοιπη διαδικασία είναι ίδια με παραπάνω .


?? ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αν θέλουμε να κάνουμε εκτύπωση ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

1> Πατάμε στο κουμπί Δημιουργία PDF.

2> Επιλέγουμε το πλήκτρο Αποθήκευση όλων σε PDF.

3> Αφού ανοίξει το PDF αρχείο κάνουμε δεξί κλικ στο ποντίκι (αν δεν υπάρχει επιλογή εκτύπωσης στο PDF αρχείο) και επιλέγουμε εκτύπωση.