![Καθαρίζετε τα αγγούρια](salata1.jpg) |
ΥΛΙΚΑ
2 αγγούρια
1 πιπεριά
100 γρ. φέτα
άνηθος ψιλοκομμένος
αλάτι, πιπέρι
λίγο λάδι |
![Κόβετε τη φέτα](salata2.jpg) |
![Κόβετε τα αγγούρια](salata3.jpg) |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.
Πλένουμε τα δύο αγγούρια και την πιπεριά.
2.
Κόβουμε τα αγγούρια και την πιπεριά και τα βάζουμε μέσα σε ένα βαθύ
μπολ.
3.
Κόβουμε τη φέτα και τη βάζουμε στο μπολ.
4. Τα
ανακατεύουμε όλα μαζί.
5.
Βάζουμε λάδι, αλάτι και πιπέρι.
6.
Ανακατεύουμε καλά και στολίζουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο.
ΚΑΛΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ
|
![Προσθέτετε λάδι](salata4.jpg) |
![Κόβετε τις πιπεριές](salata5.jpg) |
![Προσφέρετε](salata6.jpg) |
|