Αυγά σκραμπλ
Σχολικό έτος 2010-2011, Β1 τάξη


H συνταγή εκτελέστηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας "Τρώω ό,τι δε με τρώει"
Υπ. εκπ/κός: Δήμητρα Μυλωνάκη


 

Βάζετε λάδι στο τηγάνι

ΥΛΙΚΑ

4 αυγά
λίγο λάδι 
4 κουτ. της σούπας γάλα
αλάτι, πιπέρι
3 ντομάτες
3 φέτες ψωμί του τοστ
 

Ανακατεύετε

Σπάτε τα αυγά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.     Βάζετε στο τηγάνι λίγο λάδι.
2.  Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, ρίχνετε το γάλα και ανακατεύετε.
3.  Βάζετε αλάτι και πιπέρι.
4.  Αδειάζετε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και το τηγανίζετε μέχρι να πήξει.
5.  Ψήνετε το ψωμί και το βάζετε στα πιάτα.
6.  
Όταν γίνουν τα αυγά τα σερβίρετε στο φρυγανισμένο ψωμί.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 

Σερβίρετε

Προσθέτε γάλα

Τρώτε

Δημιουργός Copyright © 2015-2016,
Μυλωνάκη Δήμητρα
,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 16/09/2023

 
 
counter free