Γλυκό ψυγείου
Σχολικό έτος 2017-2018, Ε2 τάξη


Η συνταγή εκτελέστηκε στην τάξη την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ήταν πολύ εύκολη για την ηλικία των παιδιών και είχε μεγάλη επιτυχία, αφού καθάρισαν και το ταψί.


 

 

ΥΛΙΚΑ:
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής
Garni βανίλια(2 φακελάκια)
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής Garni σοκολάτα (2 φακελάκια)
1 λίτρο γάλα
2 πακέτα πτιμπέρ Παπαδοπούλου
1 φακελάκι κουβερτούρα σε νιφάδες
1 φακελάκι κουβερτούρα σε σταγόνες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Στρώνουμε τον πάτο του ταψιού με μπισκότα.
2. Σε μία λεκανίτσα χτυπάμε τα δύο φάκελα
Garni σοκολάτα με το μισό γάλα.
3. Όταν η κρέμα βανίλια είναι έτοιμη, ρίχνουμε μέσα τη μισή κουβερτούρα σταγόνες και ανακατεύουμε μαλακά με μία κουτάλα.
4. Αδειάζουμε την κρέμα στο ταψί και σκεπάζουμε τα μπισκότα.
5. Καλύπτουμε με μία δεύτερη στρώση μπισκότα.
6. Ετοιμάζουμε με τον ίδιο τρόπο και το
Garni βανίλια και σκεπάζουμε πάλι τα μπισκότα.
7. Πασπαλίζουμε παντού με την κουβερτούρα σταγόντες.
8. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για δύο-τρεις ώρες και σερβίρουμε. 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημιουργός Copyright © 2017-2018,
Μυλωνάκη Δήμητρα
,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 16/09/2023

 
 
counter free