1. Βάζουμε σε μία
λεκάνη το βιτάμ σε φυσική θερμοκρασία.
2. Ρίχνουμε μέσα τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά.
3. Χτυπάμε στο μίξερ για πέντε λεπτά στη χαμηλή ταχύτητα και ύστερα
στην υψηλή.
4. Βουτυρώνουμε τη φόρμα του κέικ και την πασπαλίζουμε με κακάο να
πάει παντού.
5. Αδειάζουμε στη φόρμα το κέικ και ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο για 50
λεπτά.
6. Όταν ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το αναποδογυρίζουμε σε
ένα δίσκο ή μεγάλο πιάτο.
7. Πασπαλίζουμε παντού με ζάχαρη άχνη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ