ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1.
Σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό διαλύουμε τη μαγιά και τη ρίχνουμε στο
αλεύρι. Ανακατεύουμε.
2. Ρίχνουμε ακόμα ένα ποτήρι ζεστό νερό.
3. Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε πολύ καλά.
4. Προσθέτουμε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ξαναζυμώνουμε με
κέφι.
5. Αφήνουμε τη ζύμη μισή ώρα σε ζεστό μέρος.
6. Ξαναζυμώνουμε καλά και μοιράζουμε τη ζύμη σε δύο φόρμες λαδωμένες
ή σε δύο τεψιά.
7. Χαράζουμε ένα σταυρό σε κάθε κομμάτι ζύμης και τα αφήνουμε για
μισή ακόμη ώρα σε ζεστό περιβάλλον.
8. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
9. Τρώμε με όρεξη το πιο νόστιμο ψωμί του κόσμου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ