ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Χτυπάμε το
βούτυρο με την ζάχαρη και το άρωμα που θέλουμε, μέχρι να ασπρίσει
και να αφρατέψει, προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και τα
χτυπάμε καλά μέχρι να ενωθούν καλά.
2. Βουτυρώνουμε
το ταψί μας και αδειάζουμε το μείγμα μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να
πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Βγάζουμε το γλυκό μας από τον φούρνο
και το αφήνουμε να κρυώσει
3. Βάζουμε τα
υλικά για το σιρόπι μας στην κατσαρόλα και το βράζουμε.
Σιροπιάζουμε το γλυκό όταν αυτό έχει κρυώσει
και είναι έτοιμο. |