No categories found

 

Ημερομηνία Γέννησης:                                    24/09/1977

 Τόπος Γέννησης:                                            ΚΑΛΑΜΑΤΑ   

Τηλέφωνο Επικοινωνίας                                  6949343446

e-mail             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 

Aριθμός Μητρώου Εκπαιδευτικού                            224667

ΣΠΟΥΔΕΣ

1995-1998       Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας  Τμήμα Διακοσμητικής             (τελειόφοιτος- διακοπή στο 7ο εξάμηνο εισαγωγής) 

1998-2004       Α.Σ.Κ.Τ. Αθήνας Τομέας Εικαστικών Τεχνών Τμήμα Ζωγραφικής (αριστούχος)

Ξένες Γλώσσες                                          ΑΓΓΛΙΚΑ   (First Certificate of Cambridge-B2)

                                                                  ΓΑΛΛΙΚΑ  (Delf- B2)

Πολυμέσα                                                  Πιστοποίηση Α? επιπέδου στις Τ.Π.Ε.

                                                                  Άριστη γνώση περιβάλλοντος WINDOWS,Mac OS

                                                                  Άριστη γνώση περιβάλλοντος Microsoft Office

                                                                  Άριστη γνώση περιβάλλοντος Photoshop-Illustrator-Corel Suite

Εργασιακή Εμπειρία

2004-05    Μελέτη και κατασκευή τριών  τρισδιάστατων μακετών για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας μετά από Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό (Ευρωπαική Χρηματοδότηση).

2004-07    Σχεδιασμός και επίβλεψη ανακατασκευής εσωτερικών  χώρων οικιών και  επαγγελματικών χώρων.

2005-11    Συνεργασία με την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας για τη μελέτη και κατασκευή των σκηνικών στις παραστάσεις: «Ο Σιμιγδαλένιος», «Φρουτοπία», «Μουσικοί Περίπατοι», «Μορμόλης», «Εκκλησιάζουσες», «Τα μάγια της πεταλούδας», «Η κοιμωμένη ξύπνησε», «Πλούτος», «Ένας  γάτος με μεγάλη καρδιά» .

2005-11    Εκπόνηση γραφιστικών μελετών για αφίσες, έντυπα, συσκευασίες προϊόντων.

2008-09    Συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας για την εκπόνηση των σκηνικών στις παραστάσεις «Ο δρόμος περνά από μέσα», «Τόμ Σόγιερ»

2013         Σκηνογραφική επιμέλεια στην παράσταση ? παρουσίαση του workshop ?Play for 19 Kalamata Dance Festival?

2008-       Μόνιμος εκπαιδευτικός στη Δημόσια Μέση εκπαίδευση ως καθηγητής Καλλιτεχνικών και Ιστορίας της Τέχνης

Σχολεία όπου έχει υπηρετήσει

ΓΥΜΝ.-ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ , 1ο ΕΠΑΛ (Χίος)       

ΓΥΜΝ.-ΓΕΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ, ΓΥΜΝ. ΚΑΜΠΟΥ,  ΓΥΜΝ. -ΓΕΛ ΑΡΦΑΡΩΝ   (Μεσσηνίας) 

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, 4o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μεσσηνία)                          

Χρόνος Δημόσιας Διδακτικής Υπηρεσίας:      5 έτη+

Σχολική Εξωδιδακτική Δραστηριότητα

2008-09

 • Εκπόνηση σχολικού προγράμματος της σχολικής εφημερίδας «Το Διάλλειμα» στο 1ο ΕΠΑΛ Χίου σε συνεργασία με τη χιακή τοπική εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ».
 • Σκηνογραφική επιμέλεια στη σχολική θεατρική παράσταση «Εταιρεία Θαυμάτων» του Γυμνασίου Καλαμωτής και στην προετοιμασία της τελετής αποφοίτησης του ΓΕΛ Καλαμωτής.

2009-10

 • Εκπόνηση σχολικού προγράμματος και προετοιμασία θεατρικής παράστασης με έργο «Ένα δέντρο που το έλεγαν Νικόλα» μέσα απ? το σχεδιασμό και την υλοποίηση των σκηνικών μαζί με τους μαθητές.
 • Γραμματειακή υποστήριξη στα Γυμνάσια Καρδαμύλης και Κάμπου.

2010-11

 • Συμμετοχή στις παιδαγωγικές συναντήσεις με τη σύμβουλο παιδαγωγικής καθοδήγησης ΠΕ08 κα Ζιρώ.
 • Οργάνωση και υλοποίηση διήμερου πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Γυμνάσιο Καρδαμύλης με θέμα «Αρχιτεκτονική- Γλυπτική- Αγιογραφία» με καλεσμένους επιστήμονες από την τοπική κοινωνία και λειτουργία βιωματικών εργαστηρίων αμέσως μετά τις εισηγήσεις.
 • Διαθεματικές ασκήσεις στις θεματικές «Σταυροφορίες» και «Ο. Ελύτης» σε συνεργασία με τα μαθήματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και Ιστορίας στο Γυμνάσιο Αρφαρών.
 • Συμμετοχή στο σχολικό πολιτιστικό πρόγραμμα ? θεατρική παράσταση ?Γατόκηπος? στο Γυμνάσιο Κάμπου

2011-12 

 • Εκπόνηση σχολικού προγράμματος με θέμα ?Η τέχνη στο φυσικό και το ανθρωπογενές περιβάλλον? με τους μαθητές της ΣΤ? τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης.
 • Συμμετοχή με έργα όλων των μαθητών (270) του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης στον πανμεσσηνιακό  μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Συμποσίου με θέμα ?Γεύση και Μνήμη?. Απονομή τεσσάρων από τα έξι συνολικά βραβεία σε μαθητές του σχολείου, καθώς και ειδική μνεία επί προσωπικού για την συμβολή στην επιμέλεια της έκθεσης των έργων.
 • Εκπόνηση σχολικού προγράμματος-θεατρικής παράστασης με θέμα ?Οι όρνιθες στην Αρχαία Μεσσήνη?

2012-13

 • Συμμετοχή στο σχολικό πρόγραμμα με θέμα ?Αναδρομή στους Ολυμπιακούς Αγώνες? στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας
 • Συμμετοχή στο σχολικό πολιτιστικό πρόγραμμα-θεατρική παράσταση με θέμα ?Let?s play Shakespeare: The Midsummer Night?s Dream ? The Merchant of Venice ? The Hamlet? στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας
 • Συμμετοχή με έργα όλων των μαθητών (265) του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας στο Συμπόσιο με θέμα ?Γεύση και Μνήμη ΙΙ? που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοπονήσου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
 • Εκπόνηση σχολικού προγράμματος με θέμα ?Τα λαχανικά: στον κήπο μας, στη διατροφή μας και σε ένα παραμύθι? στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.
 • Οργάνωση-επιμέλεια και υποστήριξη εκθέσεων με τα έργα των μαθητών στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς σε κάθε σχολείο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ ? ΣΥΜΠΟΣΙΑ ? ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

2010

 • Παρακολούθηση του Συμποσίου με θέμα «όταν οι Τέχνες συνομιλούν στο σχολείο - όνειρο» που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων το 2010 στη Σχολή Μωραίτη.
 • Παρακολούθηση του 28ου σεμιναρίου και των εργαστηρίων της Ένωσης Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Μ.Ε. στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας. 

2011 

 • Παρακολούθηση του 29ου σεμιναρίου και των εργαστηρίων της Ένωσης Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Μ.Ε. στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας. 

2012 

 • Παρακολούθηση του 30ου σεμιναρίου και των εργαστηρίων της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας.
 • Παρακολούθηση του Συμποσίου με θέμα ?Γεύση και Μνήμη?  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
 • Συμμετοχή στο 23ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της Π.Α.Λ.Ο. με θέμα ?Ειδική Αγωγή και μαθησιακές δυσκολίες. Αποτύπωση θεωρητικών τάσεων και καινοτόμων πρακτικών σε δύσκολες οικονομικές περιόδους. 

2013 

 • Επιμόρφωση διάρκειας 30 ωρών με θέμα ?Διαχείριση ψυχολογικού κλίματος, προβλημάτων ακαδημαικής φύσης και συμπεριφοράς σε τάξεις με πολυπολιτισμική σύνθεση και φορέα υλοποίησης το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
 • Επιμόρφωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας με θέμα ?Γραμματισμοί και Σχολικές Δραστηριότητες: Ζητήματα Επικοινωνίας. (έγκριση από τη Δ/νση Σ.Ε.Π./ Ε.Δ. Α.Π.23594/Γ7)
 • Συμμετοχή ως επιμορφωτής στο βιωματικό εργαστήριο με θέμα ?Απο-δράσεις τεχνών και υδάτων? που διοργάνωσε η Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Πελοποννήσου και το 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας.
 • Συμμετοχή ως συνεργάτης ? συντελεστής στο Συμπόσιο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα ?Γεύση και Μνήμη ΙΙ? στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Παρακολούθηση των εργασιών του.
 • Παρακολούθηση της επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα ?Η ειδική αγωγή και η εκπαίδευση των παιδιών με σύνθετες δυσκολίες. Προτάσεις για την υποστήριξη της ένταξης στη σχολική κοινότητα? που διοργάνωσε η σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας.
 • Συμμετοχή στην ημερίδα με θέμα ? Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για την επαγγελματική τους ανάπτυξη: ο ρόλος της επιμόρφωσης? που διοργάνωσε το  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.