Από το 1977 υπάρχει και λειτουργεί το Αθλητικό Φίλαθλο Σωματείο Αμυγδαλιών, που όμως παρουσιάζει δράση μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα.

Η πρώτη φορά που συμμετείχε σε αγώνες ήταν το 1979-1980 στη Γ΄ ερασιτεχνική της Ε.Π.Σ. Βορειοδυτικής Μακεδονίας και κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β΄ ερασιτεχνική.

   Φωτο       Φωτο1              Φωτο2           Φωτο3        Φωτο4     Φωτο5       Φωτο6      Φωτο7       Φωτο8     Φωτο9     Φωτο10     Φωτο11    Φωτο12     Φωτο14    Φωτο15   Φωτο16   Φωτο17    Φωτο18

Αυτή η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα το 1980. Στον τελευταίο αγώνα κέρδισε την Παλιουριά εκτός έδρας με 2-3    (Φωτο13)

 

Πρωτάθλημα 2018- 2019

Να ενημερώσουμε ότι τη φετινή χρόνια, η ΕΠΣ Γρεβενών, αποφάσισε ότι όλες οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα είναι στο Α' τοπικό λόγω μη συμπλήρωσης ομάδων για Β' τοπικό. Οι ομάδες κατατάχθηκαν σε δύο ομίλους, Βορρά και Νότου. Η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε αυτόν του Νότου όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με: Πυρσό Γρεβενών, Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, Α.Ε Κοκκινιάς, Α.Ε.Π Βατολλάκου, Α.Σ Άρης Μηλιάς, Κεραυνός Μεγάρου και Αλιάκμων Κιβωτού. Στη κλήρωση του κυπέλλου η ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Δήμητρας. Καλή επιτυχία σε όλους. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

17/4/2019  Α.Ε.Π Βατολάκκου - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 3-0 α.α (άνευ αγώνα επειδή δεν κατέβηκε η ομάδα Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς)...

2/3/2019Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Αλιάκμων Κιβωτού 2-2 (0-2). Δύο πρόσωπα παρουσίασε σε αυτό το ματς η ομάδα μας. Αρχικά στο 1ο ημίχρονο ήταν ιδιαιτέρως κακή, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με 0-2 εις βάρος της. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο. Η αντεπίθεση ξεκίνησε με γκολ του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, με σουτ έξω από την περιοχή, για να έρθει λίγο αργότερα η ισοφάριση με γκολ του Νίκου Παπαϊωάννου. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες ακόμη και για την ολική ανατροπή, με σημαντικότερη το σουτ στο δοκάρι από τον Λεωνίδα Μουσαράι. Και οι δύο ομάδες, τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, όταν ξεκίνησαν φασαρίες με παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Για την ομάδα της Αμυγδαλιάς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γιώργος Καραλιόλιος. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Ηλίας Ρότσικας, Αποστόλης Τσεπίδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Γιάννης Ντινόπαπας, Γιώργος Καραλιόλιος, Λεωνίδας Μουσαράι, Νίκος Παπαϊωάννου, Δημήτρης Δημότσιος, Κωνσταντίνος Αποστολίδης. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

27/2/2019 Άρης Mηλιάς - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 1-0 Η σύνθεση για τον αγώνα με τη μηλιά Σταύρος Ανανιάδης, Κώστας Αμπατζιάδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Αποστόλης Τσεπίδης, Γιάννης Ντινόπαπας, Νίκος Παπαϊωάννου, Γρηγόρης Κουταλής, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Κώστας Αποστολίδης, Μιχάλης Ντάλας. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

16/2/2019 Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 3 - 0 (άνευ αγώνα επειδή δεν κατέβηκε η ομάδα Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς)...

9/2/2019 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Ταξιάρχης 2 - 8

1/12/2018 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Φ.Α.Σ Πυρσός 0-3 (0-1 ημίχρονο). Η ομάδα στάθηκε στο ύψος του σαφώς ανώτερου αντιπάλου, τον οποίο κοίταξε στα μάτια, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει κάτι από τον αγώνα. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Πάνω αριστερά: Χρήστος Σειρηνιώτης, Κωνσταντίνος Αποστολίδης, Βαγγέλης Μπούρμπος, Νίκος Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Ηλίας Καραλιόλιος. Κάτω αριστερά: Γιάννης Ντινόπαπας, Γιώργος Καραλιόλιος, Αποστόλης Τσεπίδης, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Κωνσταντίνος Αμπατζιάδης. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

24/11/2018 Κεραυνός Μεγάρου - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 3-3 (0-2 ημίχρονο). Αποδίδοντας στο 1ο ημίχρονο πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μπήκε στα αποδυτήρια με 2-0 υπέρ της ύστερα από γκολ του Γιάννη Ντινόπαπα και ένα εξαιρετικό του Κώστα Αποστολίδη. Ακόμη και στο 2ο ημίχρονο ευτύχισε να προηγηθεί και με 3-0 ύστερα από σέντρα του Κουλακιώτη και γκολ του Αποστολίδη. Δυστυχώς η ομάδα κατέρρευσε, κι έτσι ήρθε απροσδόκητα η ισοφάριση στο τέλος, σε ένα παιχνίδι που ήταν δικό της. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Αποστόλης Λιάκας, Κώστας Αμπατζιάδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Αποστόλης Τσεπίδης, Γιώργος Καραλιόλιος, Γιάννης Ντινόπαπας, Νίκος Παπαϊωάννου, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Χρήστος Σειρηνιώτης, Κώστας Αποστολίδης. Σαν αλλαγή αγωνίστηκε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Κωνσταντίνος Κουλακιώτης στη θέση του Αλέξανδρου Ζαρκάδα, λόγω τραυματισμού του τελευταίου. Επόμενο ματς με τον Πυρσό στην Αμυγδαλιά. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

17/11/2018 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Α.Ε.Π Βατολάκκου 0-4. Η ομάδα με πολλές απουσίες, δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα του Βατολάκκου κι ηττήθηκε. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Ηλίας Ρότσικας, Κώστας Αμπατζιάδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Κώστας Αποστολίδης, Γιώργος Καραλιόλιος, Γιάννης Ντινόπαπας, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Νίκος Παπαϊωάννου, Αποστόλης Λιάκας, Μιχάλης Ντάλας. Επόμενη αγωνιστική στην έδρα του Μέγαρου.  (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

10/11/2018 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Άρης Μηλιάς 1-3 (0-3 ημίχρονο). Μεστή η σημερινή εμφάνιση της ομάδας. Το γκολ σημείωσε ο Γιάννης Ντινόπαπας. Η αρχική εντεκάδα απαρτιζόταν από τους: Μιχάλη Μπουρέλλα, Κωνσταντίνος Αμπατζιάδη, Βαγγέλη Μπούρμπο, Ηλία Καραλιόλιο, Αντώνη Μηνασίδη, Γιάννη Ντινόπαπα, Γιώργο Καραλιόλιο, Νίκο Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνο Αποστολίδη, Αλέξανδρο Ζαρκάδα, Μιχάλη Ντάλα. Ως αλλαγή αγωνίστηκε από την αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Κωνσταντίνος Κουλακιώτης στη θέση του Μιχάλη Ντάλα. Επόμενο ματς το Σάββατο στην Αμυγδαλιά με αντίπαλο την Α.Ε.Π Βατολάκκου.  (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

3/11/2018 Κιβωτός - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 1-7 (0-4 ημίχρονο). Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς. Η ομάδα σήμερα ήταν ανώτερη κατά όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ. Οι σκόρερ της ομάδας ήταν οι Κώστας Αποστολίδης με 3 γκολ, Αλέξανδρος Ζαρκάδας με 2 και Κυριάκος Καραλιόλιος επίσης με 2. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Ηλίας Ρότσικας, Κωνσταντίνος Αμπατζιάδης, Νίκος Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Μπούρμπος, Ηρακλής Πάτσιος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Γιώργος Καραλιόλιος, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Φώτης Λιάκας, Κώστας Αποστολίδης, Κυριάκος Καραλιόλιος. Επόμενος αγώνας το Σάββατο εντός έδρας με τη Μηλιά. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

27/10/2018 A.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 2-6 (1-1 ημίχρονο). Πολύ καλή προσπάθεια σήμερα της ομάδας όπου άντεξε στη πίεση της φιλοξενούμενης ομάδας και δημιούργησε αρκετές αξιόλογες φάσεις. Η ομάδα μπήκε στα αποδυτήρια με ισοπαλία αφού ο Βαγγέλης Μπούρμπος ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όπου είχε και ευκαιρία νωρίτερα να ισοφαρίσει μετά από έμμεσο του τερματοφύλακα αλλά το σουτ του Αλέξανδρου Ζαρκάδα ήταν αδύναμο. Στο 2ο μέρος μετά από σοβαρά λάθη του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 1-3. Παρόλα αυτά, μείωσε με το Γιάννη Ντινόπαπα ο όποιος έχασε και μία ακόμη ευκαιρία. Επιπλέον, η ομάδα είχε οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από το κεραυνό που εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Αποστολίδης. Αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί γκολ με κόντρες επιθέσεις. Η αρχική εντεκάδα ήταν η εξής: Αποστόλης Λιάκας, Κωνσταντίνος Αμπατζιάδης, Νίκος Παπαλιούρας, Νίκος Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Μπούρμπος, Ηρακλής Πάτσιος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Γιώργος Καραλιόλιος, Γιάννης Ντινόπαπας, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Κυριάκος Καραλιόλιος. Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντίνος Αποστολίδης στη θέση του Νίκου Παπαϊωάννου στο 1ο ημίχρονο και Αντώνης Μηνασίδης στη θέση του Γιώργου Καραλιόλιου. Επόμενος αγώνας το Σάββατο με τη Κιβωτό. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

21/10/2018 Κοκκινιά - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 5-3 (2-2 ημίχρονο). Η ομάδα αν και προηγήθηκε δύο φορές με 0-1 και 1-2 , δεν κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην Κοκκινιά. Τα γκολ πέτυχαν οι Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Κυριάκος Καραλιόλιος και Γιάννης Ντινόπαπας. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Νίκος Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνος Αμπατζιάδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Αντώνης Μηνασίδης, Γιάννης Ντινόπαπας, Γιώργος Καραλιόλιος, Χρήστος Σειρηνιώτης, Κυριάκος Καραλιόλιος, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Μιχάλης Ντάλας. Επόμενο ματς με την Καληράχη στο γήπεδο του χωριού το Σάββατο.(Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

13/10/2018 Πυρσός Γρεβενών - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 5-0 (2-0 ημίχρονο). Αναμενόμενο το αποτέλεσμα για την ομάδα απέναντι στον Πυρσό, δεν μπόρεσε να κρατήσει κάτι εκτός από μια μεστή εμφάνιση. Η εντεκάδα η εξής: (πάνω δεξιά) Αντώνης Μηνασίδης, Κυριάκος Καραλιόλιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Ηρακλής Πάτσιος, Νίκος Παπαλιούρας, Ηλίας Καραλιόλιος (Κάτω αριστερά) Κωνσταντίνος Αμπατζιάδης, Γιώργος Καραλιόλιος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Νίκος Παπαϊωάννου. Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι Φώτης Λιάκας στη θέση του Γιώργου Καραλιόλιου και Μιχάλης Ντάλας στη θέση του Νίκου Παπαϊωάννου. Επόμενος αγώνας στη Κοκκινιά με την αντίστοιχη ομάδα. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

6/10/2018 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Κεραυνός Μεγάρου 1-3 (1-0 ημίχρονο). Την ήττα γνώρισε η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από το Μέγαρο. Η ομάδα αν και προηγήθηκε με γκολ του Κυριάκου Καραλιόλιου, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Η αρχική εντεκάδα ήταν η εξής: Λουκάς Ρεβύθης, Κωνσταντίνος Αμπατζιάδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Νίκος Παπαλιούρας, Αντώνης Μηνασίδης, Γιάννης Ντινόπαπας, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Δημήτρης Δημότσιος, Κυριάκος Καραλιόλιος, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Μιχάλης Ντάλας. Σαν αλλαγή αγωνίστηκε ο Κώστας Χάτσιος στη θέση του Δημήτρη Δημότσιου. Επόμενη αγωνιστική η ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πυρσό Γρεβενών στο ΔΑΚ. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

29/9/2018 Α.Ο Σειρήνα - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 3-0 (1-0 ημίχρονο) (Προημιτελικός αγώνας κυπέλλου). Αξιόλογη προσπάθεια της ομάδας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, δείχνοντας σημάδια καλής αμυντικής λειτουργίας, αν και με πολλές σημαντικές ελλείψεις. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Λουκάς Ρεβύθης, Κωνσταντίνος Αμπατζιάδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Ηρακλής Πάτσιος, Γιώργος Καραλιόλιος, Λάμπης Καραγιάννης, Χρήστος Σηρινιώτης, Αλέξανδρος Ζαρκάδας, Κυριάκος Καραλιόλιος. Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει και η 1η αγωνιστική πρωταθλήματος με αντίπαλο το Μέγαρο στην έδρα μας. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

23/9/2018 Δήμητρα - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 0-2 ( Αγώνας κυπέλλου ). Νικηφόρα άρχισε η χρόνια για την ομάδα καθώς επικράτησε της ομάδας της Δήμητρας και πέρασε στα προημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου. Σκόρερ ήταν ο νεαποκτηθείς Αλέξανδρος Ζαρκάδας και Φώτης Λιάκας. Και τα 2 γκολ σημειώθηκαν σχετικά νωρίς στο 1ο ημίχρονο. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Ηλίας Ρότσικας, Κωνσταντίνος Αμπατζιάδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Νίκος Παπαλιούρας, Αντώνης Μηνασίδης, Γιάννης Ντινόπαπας, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Χρήστος Σηρινιώτης, Φώτης Λιάκας, Ηρακλής Πάτσιος, Αλέξανδρος Ζαρκάδας. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

26/8/2018 Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων των Αμυγδαλιών και του Αγίου Γεωργίου που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Βαγγέλη Δ. Κιούρκα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης, ο πρώην Νομάρχης και πρώην Δήμαρχος κ. Κουπτσίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καναβός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παλάσκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιρίκας,  ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Μήτας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας και πάρα πολλοί φίλοι του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους, ενώ ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παλαιμάχους του Αγίου Γεωργίου που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας και συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2 – 2 και τα γκολ σημείωσαν για την ομάδα των Αμυγδαλιών οι Σαντιξής Γιώργος και Δροβατζήκας Βαγγέλης, ενώ για την ομάδα του Αγίου Γεωργίου οι Γάγαλης Ζήνος και Μπασδέκης Λάμπρος.

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση http://users.sch.gr/karaliolio/2018.htm   και εδώ ένα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Lb2lxSI1sJQ&feature=youtu.be

Το Δ.Σ. του Α.Φ.Σ.  Αμυγδαλιών και  Το Δ.Σ. του Πολ. Συλ. Αμυγδαλιών

21/8/2018 Το Αθλητικό Φίλαθλο Σωματείο Αμυγδαλιών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών σας προσκαλούν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων των Αμυγδαλιών και του Αγίου Γεωργίου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 5.00μ.μ. για να τιμήσουμε τη μνήμη του Βαγγέλη Δ. Κιούρκα.

Πρωτάθλημα 2017- 2018

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 Α.Σ Ταξιάρχη - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 4-0 Τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος και η ομάδα μας υπέστη την ήττα από την ομάδα του Ταξιάρχη, στο γήπεδο της Κοκκινιάς. Η ομάδα κυνήγησε την ισοφάριση και έτσι δέχτηκε 3 γκολ στο 2ο ημίχρονο. Η ομάδα κατέκτησε την 4η θέση με 16 βαθμούς. Η εντεκάδα ήταν η εξής: πάνω αριστερά: Ηλίας Καραλιόλιος, Αποστόλης Λιάκας, Νίκος Παπαλιούρας, Κυριάκος Καραλιόλιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Τάσος Κανιάς Κάτω αριστερά: Νίκος Σβαρτς, Δημήτρης Δημότσιος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Αντώνης Μηνασίδης, Μιχάλης Ντάλλας. Σαν αλλαγή αγωνίστηκε ο Γιάννης Ντινόπαπας στη θέση του Νίκου Σβαρτς.  Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες και του χρόνου καλύτερα.

(Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 Π.Α.Ο Τριφυλλιακός - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 3-1 Η αποχή σχεδόν ενάμιση μήνα από τα γήπεδα, καθώς και η απουσία παικτών, οδήγησαν στην ήττα από το τριφύλλι. Το γκολ το σημείωσε ο Γιάννης Ντινόπαπας. Επίσης οριζόντιο δοκάρι και σημαντική ευκαιρία είχε ο Δημήτρης Δημότσιος. Στα αρνητικά ήταν η παρουσία μόνο 11 παικτών. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Ηλίας Ρότσικας, Αντώνης Μηνασίδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Νίκος Παπαλιούρας, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Νίκος Σβαρτς, Γιάννης Ντινόπαπας, Δημήτρης Δημότσιος, Κυριάκος Καραλιόλιος, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Μιχάλης Ντάλλας.(Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ)

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 Α.Γ.Ο Δήμητρας - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 0-3 (άνευ αγώναος, καθώς η ομάδα της Δήμητρας δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο). Η εντεκάδα θα ήταν η εξής: Ηλίας Ρότσικας, Δημήτρης Δημότσιος, Τάσος Κανιάς, Βαγγέλης Μπούρμπος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Γρηγόρης Κουταλής, Σταύρος Ανανιάδης, Κυριάκος Καραλιόλιος, Χρήστος Μουσαράι, Μιχάλης Ντάλας, Δημήτρης Παπαϊωάννου (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 1-9!! Σε ένα εφιαλτικό μεσημέρι για την ομάδα μας, η ήττα ήρθε φυσιολογικά από μία από τις καλύτερες ομάδες του νoμού. Η ομάδα είχε ένα χαμένο πέναλτι με τον Μιχάλη Καραμήτρο και οριζόντιο δοκάρι ύστερα από ένα καταπληκτικό σουτ του Νίκου Παπαλιούρα. Το γκολ της παρηγοριάς το πέτυχε ο Δημήτρης Γάκης με όμορφο σουτ εκτός περιοχής.

Η αρχική εντεκάδα ήταν η εξής: Αριστερά όρθιοι: Ηλίας Καραλιόλιος, Δημήτρης Δημότσιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Δημήτρης Γάκης, Σταύρος Ανανιάδης, Φώτης Λιάκας, Νίκος Παπαλιούρας.

Αριστερά καθιστοί: Γρηγόρης Κουταλής, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Κυριάκος Καραλιόλιος, Αντώνης Μηνασίδης. Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Μιχάλης Καραμήτρος στη θέση του Κυριάκου Καραλιόλιου και Δημήτρης Παπαϊωάννου στη θέση του Φώτη Λιάκα. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

 

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Αλιάκμων Κιβωτού 5-1 Η ομάδα μας, αν και με αρκετές απουσίες, επικράτησε την ομάδα της Κιβωτού. Τα γκολ σημειώθηκαν από τους Γιώργο Ν.  Καραλιόλιο με 2 τέρματα, Γιώργο Κιούρκα, Γιάννη Ντινόπαπα και Μιχάλη Ντάλα. Η αρχική εντεκάδα απαρτιζόταν από τους: Ηλία Ρότσικας, Γρηγόρης Κουταλής, Αντώνης Μηνασίδης, Ηλίας Καραλιόλιος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Δημήτρης Δημότσιος, Γιάννης Ντινόπαπας, Γιώργος Κιούρκας, Κυριάκος Καραλιόλιο, Γιώργος Ν. Καραλιόλιος, Μιχάλης Ντάλας (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 Δρουδάκης (Κνίδη) - ΑΦΣ Αμυγδαλιά 2 -1  Η ομάδα αν και προηγήθηκε με έξυπνο απευθείας χτύπημα φάουλ του Φώτη Λιάκα, δεν κατάφερε να διατηρήσει το αποτέλεσμα λόγω του κυρίου που αναφέραμε παραπάνω (Δρουδάκης). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Δημήτρη Γάκη. Στη συνέχεια, η ομάδα μας δέχτηκε και τα δυο γκολ από πέναλτι και έτσι χάθηκαν οι ελπίδες για άνοδο στην Α κατηγορία. Γιατί τώρα αποφασίζουν οι διαιτητές και η Ε.Π.Σ για το ποια ομάδα θα ανέβει. Κι αυτό το διαπιστώνουμε από τους διορισμούς των διαιτητών στα ματς της ομάδας μας. Η ομάδα τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Δημήτρη Γάκη και Αποστόλη Λιάκα. Η εντεκάδα: Πάνω σειρά αριστερά: Ηλίας Καραλιόλιος, Αποστόλης Λιάκας, Δημήτρης Γάκης, Βαγγέλης Μπούρμπος, Νίκος Παπαλιούρας, Σταύρος Ανανιάδης. Κάτω σειρά αριστερά: Γιάννης Ντινόπαπας, Τάσος Κανιάς, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Φώτης Λιάκας, Κυριάκος Καραλιόλιος. Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Αντώνης Μηνασίδης στη θέση του Βαγγέλη Μπούρμπου και Γρηγόρης Κουταλής στη θέση του Φώτη Λιάκα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!  (Πληροφορίες του Ηλία Ρότσικα, τον ευχαριστούμε πολύ).

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Ταξιάρχης 1-1 Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά δημιουργώντας κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Από τη μία πλευρά τα πολλά οφσάιντ και από την άλλη η ατυχία για άμεση ισοφάριση με πέναλτι, η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, παρόλο που προηγήθηκε με γκολ του Γιάννη Ντινόπαπα. Η αρχική εντεκάδα ήταν η εξής: Αποστόλης Λιάκας, Αντώνης Μηνασίδης, Βαγγέλης Μπούρμπος, Ηλίας Καραλιόλιος, Τάσος Κανιάς, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Δημήτρης Γάκης, Δημήτρης Δημότσιος, Σταύρος Ανανιάδης, Γιάννης Ντινόπαπας, Κυριάκος Καραλιόλιος. Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Μαργαρίτης Ζεμπίλης στη θέση του Δημήτρη Δημότσιου, και Μιχάλης Ντάλλας στη θέση του Αντώνη Μηνασίδη. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Π.Α.Ο Τριφυλλιακός 4-1 Συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις δίνει η ομάδα καθώς νίκησε το Τριφύλλι. Το θέαμα ήταν άκρως εντυπωσιακό ικανοποιώντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο. Το σκορ το άνοιξε ο Σταύρος Ανανιάδης. Στη συνέχεια η ομάδα είχε οριζόντιο δοκάρι ύστερα από ψιλοκρεμαστό σουτ του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη. Η συνέχεια ήταν ήταν το ίδιο καλή με το Γιάννη Ντινόπαπα να κάνει το 2-0 με εξαιρετικό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν τα γκολ με τον Βαγγέλη Μπούρμπο να σκοράρει με παρόμοιο τρόπο σαν του Γιάννη Ντινόπαπα. Το τελευταίο γκολ το έβαλε ο Κυριάκος Καραλιόλιος. Ακόμη οριζόντιο δοκάρι είχε και ο Μαργαρίτης Ζεμπίλης. Η αρχική εντεκάδα ήταν η εξής: Αποστόλης Λιάκας, Τάσος Κανιάς, Ηλίας Καραλιόλιος, Νίκος Παπαλιούρας, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Γιάννης Ντινόπαπας, Βαγγέλης Μπούρμπος, Σταύρος Ανανιάδης, Φώτης Λιάκας, Δημήτρης Δημότσιος, Κυριάκος Καραλιόλιος. Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Γάκης στη θέση του Δημήτρη Δημότσιου, Μαργαρίτης Ζεμπίλης στη θέση του Φώτη Λιάκα, Μιχάλης Ντάλλας στη θέση του Βαγγέλη Μπούρμπου και Δημήτρης Παπαϊωάννου στη θέση του Σταύρου Ανανιάδη. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017 Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς - Δήμητρα 6-3 Ο αγώνας διεξήχθη σε καλό και φιλικό κλίμα. Οι 2 ομάδες έδειξαν διάθεση από την αρχή να παιχτεί ανοιχτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους λίγους φιλάθλους. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν από 2 ο Γιάννης Ντινόπαπας, 2 ο Σταύρος Ανανιάδης και 2 ο Κυριάκος Καραλιόλιος. Η σύνθεση ήταν η εξής: Αποστολής Λιάκας, Τάσος Κανιάς, Βαγγέλης Μπούρμπος, Νίκος Παπαλιούρας, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Γιάννης Ντινόπαπας, Ηλίας Καραλιόλιος, Φώτης Λιάκας, Σταύρος Ανανιάδης, Δημήτρης Δημότσιος, Κυριάκος Καραλιόλιος. Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Γάκης και Γρηγόρης Κουταλής. Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Κώστας Χάτσιος και Δημήτρης Παπαϊωάννου όπου δεν αγωνίστηκαν για τακτικούς λόγους. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

 

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Α.Φ.Σ Αμυγδαλιάς 3-0 (0-0 στο ημίχρονο Η ομάδα πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στο φαβορί για την άνοδο στο Α' τοπικό. Η ομάδα στάθηκε στο ύψος του αντιπάλου μέχρι το 65΄ όπου μετά από ένα λάθος σφύριγμα του διαιτητή για ανύπαρκτο φάουλ, δεχτήκαμε γκολ. Η ομάδα άρχισε να καταρρέει σιγά σιγά και έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από τον αγώνα εκτός από την εμφάνιση. Η διαιτησία επηρεάστηκε από τους γηπεδούχους, αλλά αυτό δεν είναι σημαίνει κάτι. Στα αρνητικά του αγώνα η συμμετοχή ΜΟΝΟ 11 παικτών και μια αλλαγή. Επίσης η ομάδα είχε και δοκάρι πριν δεχτεί γκολ από φάουλ του Δημήτρη Γάκη. Στο 70΄  αγωνίστηκε σαν αλλαγή ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στη θέση του Κυριάκου Καραλιόλιου.

Η εντεκάδα: (Όρθιοι από αριστερά) Ηλίας Καραλιόλιος, Αποστολής Λιάκας, Σταύρος Ανανιάδης, Βαγγέλης Μπούρμπος, Κυριάκος Καραλιόλιος, Νίκος Παπαλιούρας (Καθιστοί από αριστερά): Δημήτρης Γάκης, Τάσος Κανιάς, Αντώνης Μηνασίδης, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Δημήτρης Δημότσιος (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 Κιβωτός - Αμυγδαλιά 0-6 Μια καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας απέναντι σε μια εμφανώς χειρότερη ομάδα. Τα γκολ τα έβαλαν οι Σταύρος Ανανιάδης, Κυριάκος Καραλιόλιος 3, Αντώνης Μηνασίδης και Τάσος Κανιάς. Η εντεκάδα ήταν η εξής: Νίκος Παπαλιούρας, Τάσος Κανιάς, Ηλίας Καραλιόλιος, Βαγγέλης Μπούρμπος, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Δημήτρης Δημότσιος, Γιάννης Ντινόπαπας, Δημήτρης Γάκης, Ηρακλής Πάτσιος, Σταύρος Ανανιάδης και Κυριάκος Καραλιόλιος. Σαν αλλαγή έπαιξε ο Αντώνης Μηνασίδης στη θέση του Δημήτρη Δημότσιου (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017   Αμυγδαλιά - Κνίδη  2-6 Τα  γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ένα ο  Σταύρος Ανανιάδης και το άλλο αυτογκόλ. Στην Αμυγδαλιά αγωνίστηκαν οι Χρήστος Λιάκας, Αντώνης Μηνασίδης, Βαγγέλης Μπούρμπος, Νίκος Παπαλιούρας, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Γιάννης Ντινόπαπας, Δημήτρης Γάκης, Ηρακλής Πάτσιος, Σταύρος Ανανιάδης, Φώτης Λιάκας, Κυριάκος Καραλιόλιος. Σαν αλλαγές μπήκαν οι Ηλίας Καραλιόλιος στη θέση του Πάτσιου, Αποστολής Λιάκας στη θέση του Μπούρμπου και Κώστας Χάτσιος στη θέση του Φώτη Λιάκα. (Πληροφορίες του Κωνσταντίνου Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πολύ).

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αμυγδαλιά - Κτηνοτροφικός Αστέρας 1 - 5 (αγώνας κυπέλου) Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Σταύρος Ανανιάδης. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες (του Χρήστου Δημάδη - τον ευχαριστούμε πολύ)  ....1,  ...2, ....3, ....4

Πρωτάθλημα 2016- 2017

Η φετινή ομάδα από: αριστερά προς τα δεξιά απ την πάνω σειρά 

Μαργαρίτης Ζεμπίλης, Σταύρος Ανανιάδης, Βαγγέλης Μπούρμπος, Νίκος Παπαλιούρας, Κυριάκος Καραλιόλιος, Νίκος Καγκελάρης, Αποστόλης Λιάκας, Ηλίας Καραλιόλιος, Κώστας Χάτσιος 

Μεσαία σειρά 

Δημήτρης Δημότσιος, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Αντώνης Μηνασίδης, Γιάννης Ντινόπαπας ,Ηρακλής Πάτσιος, Χρήστος Λιάκας 

Κάτω σειρά 

Θωμάς Κριθαριώτης, Κωνσταντίνος Κουλακιώτης, Γρηγόρης Κουταλής, Νίκος Ζεμπίλης, Γρηγόρης Μπαξεβάνος, Χρήστος Τσούπας, Φώτης Λιάκας 

Στην ομάδα αγωνίζεται και οι Χρήστος Μουσαράι, Μιχάλης Ντάλλας και Γιώργος Κιούρκας. Επίσης με την ομάδα έχει αγωνιστεί στις αρχές και ο Νίκος Τεντόγλου (Η φωτογραφία και οι πληροφορίες είναι του Κων/νου  Κουλακιώτη, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ!)

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 Ταξιάρχης Αμυγδαλιά 2-1 Το γκολ ο Κώστας Χάτσιος. Αυτός ήταν κι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς με την ομάδα μας να κατακτά την 4η θέση με 12 βαθμούς. Συγχαρητήρια σε όλους (Πληροφορίες του Κων/νου  Κουλακιώτη)

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017   Αμυγδαλιά  - Δήμητρα 2 - 0 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ο Μαργαρίτης Ζεμπίλης και ο Γρηγόρης Κουταλής (και πάλι πολλά παράπονα από τη διαιτησία η Αμυγδαλιά)...

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017   Αμυγδαλιά  - Άρης Μηλιάς 2 - 5 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ο Κυριάκος Καραλιόλιος με πέναλτι και ο Γιάννης Ντινόπαπας (πολλά παράπονα από τη διαιτησία η Αμυγδαλιά)...

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 Κιβωτός - Αμυγδαλιά  3 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Κυριάκος Καραλιόλιος...

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016 Αμυγδαλιά - Τριφύλλι 3 - 0 Άνευ αγώνα (δεν προσήλθε το Τριφύλλι)

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016  Κνίδη - Αμυγδαλιά 1 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Γιάννης Ντινόπαπας...

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016  Αμυγδαλιά - Ταξιάρχης 0 - 3

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016  Δήμητρα - Αμυγδαλιά 1 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Κυριάκος Καραλιόλιος...

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 Μηλιά - ΑΦΣ Αμυγδαλιά  1 - 2 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν οι Σταύρος Ανανιάδης και Κυριάκος Καραλιόλιος!

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 ΑΦΣ Αμυγδαλιά - Κιβωτός 1-2 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Κυριάκος Καραλιόλιος...

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου  2016 Τριφύλλι - ΑΦΣ Αμυγδαλιά 2 - 2 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν οι Νίκος Παπαλιούρας και Κώστας Χάτσιος.

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου  2016 ΑΦΣ Αμυγδαλιά - Κνίδη 0-4 Πρώτος αγώνας πρωταθλήματος.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 (αγώνας κυπέλου) Κνίδη - ΑΦΣ Αμυγδαλιά 7-1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Κυριάκος Καραλιόλιος...

Με νέο πρόεδρο τον Κων/νο Ν. Ρότσικα και Αμυγδαλιώτες στην πλειοψηφία ποδοσφαιριστές, κατεβαίνει η ομάδα μας στο πρωτάθλημ΄α. της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών... Καλή επιτυχία!

 

Πρωτάθλημα 2015- 2016

Για άγνωστους λόγους η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας φέτος δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα. Μόλις μάθουμε τους λόγους θα σας τους ανακοινώσουμε...

Πρωτάθλημα 2014- 2015

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Παλιουριά - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά  0 -2 Τρίτος και τελευταίος αγώνας μπαράζ και μεγάλη νίκη της ομάδας μας. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, προπονητή και στη διοίκηση της ομάδας για την παραμονή της  ομάδας στην Α΄ κατηγορία. Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ο Βαλάντης Παπαϊωάννου και ο Βλάχος Κ. Δημήτρης. Δείτε εδώ μια φωτογραφία...

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Μέγαρο  0 - 2  Δεύτερος αγώνας μπαράζ και τώρα πρέπει να νικήσουμε μέσα στο γήπεδο της Παλιουριάς για να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Αεράτα  1 - 4  Πρώτος αγώνας μπαράζ. Το γκολ σημείωσε ο Βλάχος Σ. Δημήτρης...

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά  - Καρπερό 6 - 4 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν τρία  ο Βαλάντης Παπαϊωάννου, ένα ο Ανδρέας Λιάμπας, ένα ο Τσιρώνας Νίκος και ένα ο Γιάννης Ντινόπαπας. Εδώ το πρωτάθλημα τελείωσε και για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό θα πάμε σε αγώνες μπαράζ με  ΑΕΡΑΤΑ-ΜΕΓΑΡΑ και ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ. Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Καραλιόλιο για τις πληροφορίες, είναι ο μόνος που μας στέλνει!

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Α.Γ.Ο. Δήμητρας - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά 0 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Σιόλας

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Δεσκάτη 3 - 1 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ένα ο Γιάννης Ντινόπαπας, ένα ο Βλάχος Δημήτρης και ένα ο Τσιρώνας Ν.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Κτην. Αστ. Καληράχης  -  Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά 2 - 0

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Βατόλακκος - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά  3 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Βαγγέλης Καραλιόλιος

Σάββατο, 21 Μαρτίου2015

 Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Παλιουριά 0 - 3 

Σάββατο, 14 Μαρτίου2015

 Σειρήνα - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά 3 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Μέγαρο - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά  3 - 0

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Νεοχώρι 1 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Βαλάντης Παπαϊωάννου.

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά  - Γρεβενά Αεράτα 1 - 2 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Βλάχος Δημήτρης

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Καρπερό - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά  5 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Βλάχος Δημήτρης

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Δήμητρα 4 -3  Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ένα ο Ζιώγας Δημήτρης, ένα ο Βλάχος Δημήτρης, ένα ο Δημόπουλος Άκης  και ένα ο Παπαϊωάννου Δημήτρης.

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Νεοχώρι (φιλικό) 2 - 1 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν οι Γιάννης Ντινόπαπας και Δημήτρης Ζιώγας.

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Δεσκάτη - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά 1 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Άκης Δημόπουλος.

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Κτηνοτροφικός Αστέρας 1 - 2 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Νίκος Τσιρώνας.

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Βατόλακκος 0 - 3

Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

Παλιουριά - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά 0 - 0

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Μεγάλο Σειρήνι 4 -3 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν    τρία  ο Άκης Δημόπουλος  και ένα ο νεοαποκτηθείς Βαλάντης Παπαϊωάννου. Πρώτη Νίκη! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Κτηνοτροφικός Αστέρας (φιλικό)  3 - 4

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Μέγαρο 3 - 5 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν    δύο  ο Ανδρέας Λιάμπας δύο και ένα ο Άκης Δημόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο με πρόεδρο το Χρήστο Ντινόπαπα! Σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία!

Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Νεοχώρι - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά 7 - 0

Σάββατο,  27 Σεπτεμβρίου 2014

Γρεβενά Αεράτα - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά 3-3 (Πρώτος αγώνας πρωταθλήματος.) Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν    ένα  ο Ανδρέας Λιάμπας δύο και δύο ο Γιάννης Ντινόπαπας.

Σάββατο,  20 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Δήμητρα 3 - 5 Για το κύπελλο στην παράταση. Κανονικός αγώνας 2 - 2 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν    ο Τάσος Δανόγλου δύο και ένα ο Γιάννης Ντινόπαπας.

Σάββατο,  6 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Νεοχώρι (φιλικό) 2 - 3 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν   ο Άκης Δημόπουλος και  ο Τάσος Δανόγλου.

Σάββατο,  31 Αυγούστου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Κτηνοτροφικός Αστέρας (φιλικό)  0 - 7

Πρωτάθλημα 2013- 2014

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιά - Κοκκινιά 3-1 Μεγάλη νίκη και ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν δύο  ο Νίκος Τσιρώνας και ένα ο Άκης Δημόπουλος με πέναλτι... πολλά συγχαρητήρια παιδιά!

Κυριακή, 8/12/2103

Άρης Μηλιάς - Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιάς 4-5

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιάς - Π.Α.Ο. Τριφυλιακός  5-0

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

Ηρακλής Ελάτου - Αμυγδαλιά 2-2 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ένα  ο Νίκος Τσιρώνας και ένα ο Αχιλλέας Τζιάλλας...

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Κοκκινιά - Αμυγδαλιά 0-0 με την Αμυγδαλιά να έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία...

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Αμυγδαλιά - Ποντινή5-3 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν τρία ο Άκης Δημόπουλος, ένα ο Ανδρέας Λιάμπας και ένα ο Νίκος Τσιρώνας...

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Παλιοχώρι - Αμυγδαλιά 1-4

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Αμυγδαλιά  - Μηλιά 5-0 Πρώτος αγώνας για το φετινό πρωτάθλημα και μεγάλη νίκη. (Ας μας στείλει κάποιος τους σκόρερ pikrivenitsa@gmail.com )

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Αμυγδαλιά  - Κοκκινιά 5-4  (φιλικός αγώνας) Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν δύο ο Νίκος Παπαλιούρας, ένα ο Ανδρέας Λιάμπας, ένα ο Άκης Δημόπουλος και ένα ο Δημήτρης Ζιώγας...

Πρωτάθλημα 2012- 2013

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Νεοχώρι - Αμυγδαλιά  5-2 (στα πέναλτι, κανονικός αγώνας και παράταση 2-2). Τελικά στον αγώνα μπαράζ δεν τα καταφέραμε και έτσι η ομάδα μας παραμένει στη Β΄ κατηγορία. Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν οι Γάκης και Βλάχος, ενώ και στα τρία πέναλτι αστόχησαν οι Δημόπουλος, Γάκης και Παπαϊωάννου. Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου καλύτερα....

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Έλατος - Αμυγδαλιά 1-1 με γκολ του Ανδρέα Λιάμπα. Και τώρα η άνοδος στην Α΄κατηγορία θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ με το Νεοχώρι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του Νεοχωρίου... καλή επιτυχία στην ομάδα μας....

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Αμυγδαλιά - Τριφύλλι 4-1 με γκολ του Θυμιόπουλου, Δημόπουλου, Καραλιόλιου Κυριάκου και Βλάχου

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Άγιοι Θεόδωροι - Αμυγδαλιά 1-2 με  ένα γκολ του Δημόπουλου και ένα του Τσιρώνα

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Παλιοχώρι - Αμυγδαλιά  1-8 !!! με  τρία του Καραλιόλιου Κυριάκου, τρία γκολ του Θυμιόπουλου, και από ένα οι Καραμήτρος Γιάννης και Βλάχος.

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Αμυγδαλιά - Φελί  4-1 με δύο γκολ του Γιάννη Καραμήτρου, ένα του  Δημόπουλου κι ένα του Βλάχου.

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Κοκκινιά  - Αμυγδαλιά 1-3 με δύο γκολ του Δημόπουλου και ένα αυτογκόλ

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Αμυγδαλιά - Νεοχώρι 2-2 με δύο γκολ του Δημόπουλου

Σε φιλικούς αγώνες που έγιναν στη διάρκεια των Χριστουγέννων:

Αμυγδαλιά - Σειρήνι 6 - 2 και Αμυγδαλιά - Πυρσός 0 - 5

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Αμυγδαλιά - Έλατος 2-0 με δύο γκολ του Καλιαμπάκα...

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Τριφύλλι - Αμυγδαλιά 1-7 με τέσσερα γκολ του Βλάχου, ένα του Νίκου Παπαϊωάννου, ένα του Λιάκα Αποστόλη

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Αμυγδαλιά-Άγιοι Θεόδωροι 3-1 με ένα γκολ του Ανδρέα Λιάμπα, ένα του Καλιαμπάκα και ένα αυτογκόλ...

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Αμυγδαλιά - Παλιοχώρι 7-1 με γκολ του Νίκου Παπαϊωάννου,  Γιάννη Ντινόπαπα, Ανδρέα Λιάμπα, δύο του Νίκου Τσιρώνα, .....

Κυριακή,  21 Οκτωβρίου 2012

Φελί - Αμυγδαλιά  1-0

Κυριακή,  14 Οκτωβρίου 2012

Αμυγδαλιά  - Κοκκινιά  1-1, με γκολ του Σιόλα. Κι όμως στο φιλικό τους κερδίσαμε 4-0!!!

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2012

Αμυγδαλιές - Έλατος 2-2 (φιλικός αγώνας). Το ένα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Νίκος Παπαϊωάννου

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Νεοχώρι - Αμυγδαλιές 2 - 0 Πρώτος αγώνας πρωταθλήματος και δυστυχώς παρά την καλή εμφάνιση το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό...

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αμυγδαλιά  - Κοκκινιά  4-0  (Φιλικός αγώνας)  Πρώτος αγώνας για τη νέα περίοδο και πολύ καλή εμφάνιση. Τα γκολ σημείωσαν δύο ο Δημήτρης Βλάχος και από ένα ο Δημήτρης Γάκης και Γιάννης Ντινόπαπας.

Πρωτάθλημα 2011- 2012

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Κιβωτός - Αμυγδαλιά 11-1 και του χρόνου δυστυχώς στη δεύτερη κατηγορία... Ακόμα και το γκολ της Αμυγδαλιάς παίχτης της Κιβωτού το σημείωσε (αυτογκόλ)....

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Αμυγδαλιά -Σειρήνα 0-5 και εκτός απροόπτου του χρόνου η ομάδα μας υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία....

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

Μέγαρο - Αμυγδαλιά 1 - 3 Πολύ σημαντική νίκη για την προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν από ένα οι Καρτσιούνης Ζάχος, Δημόπουλος  Άκης και Τσιρώνας Νίκος. Πολλά συγχαρητήρια!!!

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Αμυγδαλιά - Ιτέα 1 - 4 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Τσιρώνας Νίκος.

Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Ποντινή - Αμυγδαλιά 5 - 0

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Αμυγδαλιά - Δεσκάτη 1 - 4 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Ιωσήφ Εσκεντάρ (πέναλτι).

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Ποντινή - Αμυγδαλιά 5 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Παναγιώτης Ντάνας.

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Αμυγδαλιά  -  Κοκκινιά  4 - 3 Άλλη μια νίκη "ανάσα". Για την ιστορία να αναφέρουμε τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν τρία ο επαναεμφανιζόμενος  Θυμιόπουλος Δημήτρης  και ένα ο Καρτσιούνης Ζάχος.

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Παλιουριά - Αμυγδαλιά 2 - 3 Θρίαμβος!!! Κατά σύμπτωση το σκορ είναι το ίδιο με εκείνο  του 1979 ή 1980 όταν η ομάδα μας νίκησε στο γήπεδο της Παλιουριάς την τοπική ομάδα και ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών - Κοζάνης. Τυχαίο; ..... Για την ιστορία να αναφέρουμε τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ένα ο νεοαπoκτηθείς Δημόπουλος Άκης και δύο ο μετά από καιρό επαναεμφανιζόμενος Κουταλής Θανάσης. (Μπράβο Θανάση)

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Αμυγδαλιά  - Kαρπερό 2 - 1 Μετά από διακοπή δύο περίπου μηνών, λόγω της κακοκαιρίας, ήρθε η πολυπόθητη νίκη. Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ο νεοαπoκτηθείς Δημόπουλος Άκης και ο Τσιρώνας Νίκος.

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Αμυγδαλιά  - ΑΕΠ Βατολάκκου 0 - 4

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

KTHNOροφικός Αστέρας Καληράχης - Αμυγδαλιά  9 - 0  Δικαίωσε το όνομά του ο "ΚΤΗΝΟ-τροφικός" γιατί σαν να μην έφτανε που από το όγδοο λεπτό έσπασαν το πόδι του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Δ. Καραλιόλιου (του ευχόμαστε γρήγορα περαστικά), αλλά "κατάφεραν" να βάλουν και εννιά γκολ σε μια Αμυγδαλιά που έπαιζε "παγωμένη" μετά από το δυσάρεστο συμβάν. Ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Αμυγδαλιά - Κιβωτός 2- 5 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά πέτυχαν από ένα οι Σαμαράς Χρήστος και Ιωσήφ Εσκαντάρ.

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2011

Σειρήνι - Αμυγδαλιά 2 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Καραλιόλιος Αρ. Γιώργος.

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Αμυγδαλιά - Μέγαρο 1 - 4 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Χρήστος Σαμαράς.

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Ιτέα -Αμυγδαλιά - Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 3 - 1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Καρτσιούνης Ζάχος.

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Αμυγδαλιά - Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 1 - 3 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Χρήστος Σαμαράς. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από τον αγώνα ...

 

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Δεσκάτη - Αμυγδαλιά 5 - 2  Τα γκολ για την Αμυγδαλιά πέτυχαν από ένα οι Σαρτικίδης Γιώργος και Καρτσιούνης Ζάχος.

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Αμυγδαλιά  - Ποντινή 0 - 0

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Κοκκινιά - Αμυγδαλιά  1 - 3  Επιτέλους νίκη. Τα γκολ για την Αμυγδαλιά πέτυχαν δύο ο Σαμαράς Χρήστος και ένα ο Ντάνας Παναγιώτης.

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Αμυγδαλιά - Παλιουριά 0 - 8 !!!!!!!!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Καρπερό - Αμυγδαλιά 2 - 0

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Βατόλακκος - Αμυγδαλιά  1 - 0  Άλλη μία ήττα!!!

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ποντινή - Αμυγδαλιά  6 -1  Αγώνας κυπέλου ο δεύτερος και τελευταίος για φέτος μιας και αποκλειστήκαμε. Το γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Καραλιόλιος.

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αμυγδαλιά - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 1 - 7  Πρώτος αγώνας πρωταθλήματος και το σκορ τα λέει  όλα!!! Για την ιστορία το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Ντινόπαπας Γιάννης.

Κυριακή,  4 Σεπτεμβρίου  2011

Αμυγδαλιά - Δήμητρα 1-0  Αγώνας κυπέλου ο πρώτος αγώνα και δύσκολη νίκη με γκολ του Νατσιόπουλου Δημήτρη. Περνάμε στην επόμενη φάση.

Πρωτάθλημα 2010 - 2011

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Αμυγδαλιές - Μηλιά 0 - 3 Τελευταίος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος.

Και του χρόνου καλύτερα.

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Αεράτα - Αμυγδαλιές 9 - 1  Με γκολ του Αποστόλη Λιάκα. Ευτυχώς που η Δήμητρα έχασε και έτσι παραμένουμε στην κατηγορία.

Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Αμυγδαλιές - Καρπερό 1-0 με γκολ του Ζιώγα Δημήτη. Πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή στην κατηγορία.  Αξίζουν σίγουρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους...

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2011

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου -  Αμυγδαλιές 3 - 2 Τα γκολ σημείωσαν οι Ζιώγας Δημήτρης και Αντρέας Λιάμπας. Τώρα ο δρόμος είναι δύσκολος για την παραμονή στην κατηγορία!

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Δήμητρα -Αμυγδαλιές  2 - 2 Ένας βαθμός - μία κατηγορία! Πολύτιμο βαθμό πήρε η ομάδα μας μετά από καταπληκτική προσπάθεια και σπουδαία εμφάνιση μέσα στο γήπεδο της Δήμητρας. Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Σαμαράς Χρήστος και Αντρέας Λιάμπας (το πρώτο του και το πιο πολύτιμο. Αξίζουν σίγουρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους...

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Αμυγδαλιές - Ποντινή 2 - 1 Επιτέλους νίκη μετά από πολύ καλή εμφάνιση με πάρα πολλές ευκαιρίες.  Τα γκολ σημείωσαν οι Σιόλας και Κουταλής Θανάσης. Συγχαρητήρια!

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Κοκκινιά - Αμυγδαλιές 3-1 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Θανάσης Κουταλής. Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες οι Αμυγδαλιές κατέθεσαν ένσταση για κακή συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Κοκκινιάς....

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Αμυγδαλιές - Δεσκάτη 0 - 1

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Αμυγδαλιές 6 - 2 Συντριβή! Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές τα  σημείωσαν  ο Κουταλής Θανάσης το ένα και το άλλο ο Δημήτρης Ζιώγας.

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Αμυγδαλιές - Νεοχώρι 1 - 1  Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Σαμαράς...

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Αμυγδαλιές - Κιβωτός 0 - 5 Με πολλές ελλείψεις και τρεις υποχρεωτικές αλλαγές στο α΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Αμυγδαλιές...

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Βατόλακκος - Αμυγδαλιές  0 -1 Επιτέλους νίκη. Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Ζιώγας Δημήτρης. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Αμυγδαλιές - Κεραυνός Ιτέας 0 - 3 Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι Αμυγδαλιές που εκτός των άλλων δεν καταλόγισε δύο πέναλτι. Και τώρα η συνέχεια για τη σωτηρία είναι πολύ δύσκολη.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Άρης Μηλιάς - Αμυγδαλιές 4 - 2 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές τα  σημείωσαν  ο Χρήστος Σαμαράς το ένα και το άλλο ο Κουταλής Θανάσης.

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Αμυγδαλιές - Αεράτα Γρεβενά 0 - 2

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου  2010

Καρπερό - Αμυγδαλιές 2 - 0

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Αμυγδαλιές – Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 2 – 1 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές τα  σημείωσε και τα δύο ο Χρήστος Σαμαράς, το ένα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ (καταπληκτικό γκολ) και το άλλο με πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Τσιρώνας.

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Αμυγδαλιές - Δήμητρα 3 - 2 Επιτέλους νίκη. Τα γκολ σημείωσαν δύο ο Καραλιόλιος Κυριάκος (που είχε και δύο δοκάρια) και ένα ο Ζιώγας Δημήτρης.

 Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Ποντινή - Αμυγδαλιές  0 - 0  Επιτέλους ένας βαθμός!

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Αμυγδαλιές - Κοκκινιά  0 - 4  Κάτι πρέπει να γίνει;;;;

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Δεσκάτη - Αμυγδαλιές  6 - 1 !!!!!!  Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Σαμαράς...

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Αμυγδαλιές - Καληράχη 0 - 6 !!!!!!

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Νεοχώρι - Αμυγδαλιές 2 - 9 Ναι, σωστά διαβάζετε. Μετά από καταπληκτική εμφάνιση, η ομάδα μας σάρωσε το Νεοχώρι με 2-9. Τα γκολ σημείωσαν οι Καραλιόλιος Κυριάκος πέντε!!!!!, Σκόδρας Γιώργος δύο και από ένα οι Σαμαράς Χρήστος και Τσιρώνας Νίκο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Κιβωτός - Αμυγδαλιές 3 - 1  Και άλλη ήττα. Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Καραλιόλιος Κυριάκος.

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Αμυγδαλιές - Α.Ε. Ποντίων (Βατόλακος) 2-3 Επιτέλους πρώτος αγώνας πρωταθλήματος  στο νέο γήπεδο!!!!  Μετά από πάρα πολλά χρόνια επιτέλους ένα όνειρο πολλών γενιών, έγινα πραγματικότητα. Το νέο γήπεδο στον Άγιο Αθανάσιο είναι έτοιμο και φιλοξένησε το πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας με το Βατόλακο. Παρ' ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος (έβρεχε συνεχώς), έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Καραλιόλου Παναγιώτη, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Καραλιόλιου Αργύρη και του Προέδρου του Αθλητικού συλλόγου κ. Κουταλή Σ. Κων/νου, των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και πολύ κόσμου. Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι ο Βατόλακος καλύτερος κέρδισε δίκαια με σκορ 2-3. Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Ζιώγας και Σαμαράς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα διαιτητής ήταν ο κ. Θάνος. Εδώ μπορείτε να δείτε  μια φωτογραφία από τον αγιασμό, μια φωτογραφία των διαιτητών και εδώ μια φωτογραφία από την ομάδα μας.

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ιτέα -Αμυγδαλιές  4 - 1 Πρώτος αγώνας για το νέο πρωτάθλημα και ... συντριβή... Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Τσιρώνας.

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αεράτα -Αμυγδαλιές 2-1 Αγώνας κυπέλου και αποκλειστήκαμε. Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Γιώργος Σκόδρας.

Πρωτάθλημα 2009-2010

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Ιτέα-Αμυγδαλιές 4-3 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Καραλιόλιος Κυριάκος, Ντινόπαπας Γιάννης και Σαρτικίδης... Τελευταίος αγώνας... και του Χρόνου καλύτερα και επιτέλους στο δικό μας γήπεδο!!!

Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Αμυγδαλιές  - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 0-3 Χωρίς σχόλια....

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Φελί - Αμυγδαλιές  0-3 Χωρίς αγώνα. Το Φελί δεν κατέβηκε...

Σάββατο, 24Απριλίου 2010

Μέγαρο-Αμυγδαλιές 3-1 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε Κουταλής Θανάσης...

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Αμυγδαλιές - Παλιουριά 2-0 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν από ένα οι Ζιώγας και Τσιρώνας...

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Αμυγδαλιές - Κιβωτός 1-1 με ένα υπέροχο γκολ του Γιάννη Καραμήτρου....

Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου-Αμυγδαλιές 2-1 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Ατέσης...

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010

Αμυγδαλιές - Παλαίμαχοι (Αμυγδαλιές) 4-3 Φιλικός αγώνας (ο πρώτος στο νέο γήπεδο) που έληξε με νικητή την ομάδα της Αμυγδαλιάς (νέοι). Τα γκολ για τους παλαίμαχους σημείωσαν οι Καραλιόλιος Ανδρέας δύο και ένα ο Καρέτσας Δημήτρης, ενώ για τους νέους τα γκολ σημείωσαν οι Καραλιόλιος Ηλίας, Λιάκας Φώτης, Λιάκας Χρήστος και Κώστας Χάτσιος... Διαιτητής ήταν ο Λιάκας Χρήστος και επόπτες οι Νέστορας Βασίλειος και Ηλίας Ρότσικας. Και του χρόνου με υγεία.... Εδώ μπορείτε να δείτε και μια φωτογραφία όλων των παικτών.....

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Δήμητρα -Αμυγδαλιές 3-1 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Τσιρώνας Νίκος...

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Αμυγδαλιές - Καρπερό 2-2 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν από ένα οι Χάτσιος και Σαρτικίδης...

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Αμυγδαλιές - Άρης Μηλιάς 0-2

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Σειρήνα - Aμυγδαλιές  5-0...

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Aμυγδαλιές - Δεσκάτη 0-3 Μετά από δύο αναβολές τελικά ο αγώνας πραγματοποιήθηκε, με τις Αμυγδαλιές να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τσέτσιλα που εκτός των άλλων τους απέβαλε και δύο ποδοσφαιριστές.

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2009

Aμυγδαλιές - Δεσκάτη !!! Ο αγώνας αναβλήθηκε ξανά εξαιτίας της χιονόπτωσης.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2009

Aμυγδαλιές - Δεσκάτη !!! Ο αγώνας αναβλήθηκε εξαιτίας της χιονόπτωσης.

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2009

Κοκκινιά - Αμυγδαλιές 2-3  Μεγάλη νίκη στο τελευταία λεπτά του αγώνα. Τα γκολ  για την Αμυγδαλιά σημείωσαν δύο ο Σιώλας Βαγγέλης και ένα ο Τσιρώνας Νίκος. Πολλά συγχαρητήρια!

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Αμυγδαλιές - Ιτέα 2-5 στη συνέχεια του αγώνα που διεκόπη. Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν οι Σαμαράς Χρήστος και Τσιρώνας Νίκος.

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

Αμυγδαλιές - Ιτέα !!! Ο αγώνας διεκόπη εξαιτίας της χιονόπτωσης και ενώ το σκορ ήταν 0-2. Θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη αργότερα....

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Αμυγδαλιά 3-4 Άλλη μια μεγάλη νίκη. Τα γκολ  για την Αμυγδαλιά σημείωσαν δύο ο Θυμιόπουλος Δημήτρης και από ένα ο Βλάχος Δημήτρης και ο Τσιρώνας Νίκος. Πολλά συγχαρητήρια!

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

Αμυγδαλιά-Φελί 3-2 Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν από ένα οι Βλάχος Δημήτρης, Καραλιόλιος Κυριάκος και Ζιώγας Δημήτρης. Συγχαρητήρια!

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Αμυγδαλιά-Μέγαρο 0-0

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Παλιουριά - Αμυγδαλιά 1-1 Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε για μια ακόμη φορά ο Καρ5αλιόλιος Κυριάκος.

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

Αμυγδαλιά - Κεραυνός Άγιου Γεώργιου 2-1 Αν και τυπικά μόνο γηπεδούχοι, κερδίσαμε άλλους τρεις βαθμούς. Τα γκολ σημείωσαν ο Βλάχος Δημήτρης με πέναλτυ και Ο Νίκος Τσιρώνας. Συγχαρητήρια!

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009

Κιβωτός - Αμυγδαλιά 1-3 Ξανά στις νίκες! Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν ο Ζιώγας Δημήτρης, ο Κουταλής Θανάσης και ο Καραλιόλιος Κυριάκος. Συγχαρητήρια!

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009

Αμυγδαλιά - Δήμητρα 0-2

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Καρπερό - Αμυγδαλιά 0-7  Κι όμως είναι αλήθεια!!! Μετά από καταπληκτική εμφάνιση πετύχαμε ίσως τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της ομάδας μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητή και διοίκηση. Τα γκολ σημείωσαν δύο ο Βλάχος Δημήτρης και από ένα οι Καραλιόλιος Κυριάκος, Τσιρώνας Νίκος, Ζιώγας Δημήτρης, Γιάννης Καραμήτρος, ενώ το πρώτο γκολ ήταν αυτογκόλ μετά από καταπληκτικό κόρνερ του Τσιρώνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητή και διοίκηση.

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

Άρης Μηλιάς - Αμυγδαλιά 4-3 (0-2 στο ημίχρονο) Κι όμως καταφέραμε να χάσουμε! Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν δύο ο Καραλιόλιος Κυριάκος και ένα ο Βλάχος Γιώργος.

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009

Αμυγδαλιά - Σειρήνα 2 - 1  Μεγάλη και δίκαιη νίκη.  Τα γκολ της Αμυγδαλιάς σημείωσαν ο Καραλιόλιος Κυριάκος και ο Ζιώγας Δημήτρης. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητή και διοίκηση. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε στο http://greveno.blogspot.com/ . Εδώ μπορείτε να δείτε και μια φωτογραφία του Φώτη Μπαζάκα (τον ευχαριστούμε πολύ).

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Καμβουνιακός Δεσκάτης - Αμυγδαλιά  3-1 Παρ' ότι πήγαμε καλύτερα από τον αγώνα κυπέλλου, πάλι χάσαμε. Το γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσε ο Καραλιόλιος Κυριάκος.

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

Αμυγδαλιά - Κοκκινιά 2-1 " Με το δεξί" ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα 2009-2010. Αν και με μικρό σκορ καταφέραμε να κερδίσουμε την ομάδα της Κοκκινιάς αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Ζιώγας Δημήτρης και Βλάχος Δημήτρης..

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009

Αμυγδαλιά - Καμβουνιακός Δεσκάτης 0-4 (αγώνας για το κύπελλο της ΕΠΣ) και αποκλειστήκαμε...

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Σειρήνα - Αμυγδαλιά 4-2 (1-2 ημίχρονο). Δεύτερος φιλικός αγώνας και πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας στο α΄ημίχρονο. Τα γκολ για την Αμυγδαλιά σημείωσαν το πρώτο ο Βλάχος Δημήτρης και το δεύτερο ήταν αυτογκόλ. Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφία της ομάδας μας. (Ευχαριστούμε πολύ το Φώτη Μπαζάκα για τη Φωτογραφία)

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου - Αμυγδαλιά 3-1 (Πρώτος φιλικός αγώνας της νέας περιόδου). Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Καραλιόλιος Κυριάκος.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009  

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο νέο γήπεδο που επιτέλους,  παρά της ελλείψεις, είναι έτοιμο για το πρωτάθλημα 2009-2010. Προσεχώς θα αναρτήσουμε και φωτογραφίες....

Πρωτάθλημα 2008-2009

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Αμυγδαλιές - Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 1-4 Με ήττα έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας. Και του χρόνου καλύτερα και στο δικό μας γήπεδο επιτέλους!!! Το γκολ σημείωσε ο Ζιώγας Δημήτρης.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Αμυγδαλιές - Παλαίμαχοι 3-0 Στον καθιερωμένο αγώνα της ομάδας των Αμυγδαλιών με τους παλαίμαχους νικητής αναδείχτηκε η ομάδα της Αμυγδαλιάς με σκορ 3-0. Βέβαια το σκορ αδικεί τους παλαίμαχους που στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο έχασαν  πέναλτυ και πολλές άλλες ευκαιρίες για γκολ. Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν οι Καραλιόλιος Κυριάκος, Καραμήτρος Γιάννης και Λιάκας Χρήστος. Εδώ μπορείτε να δείτε και μια φωτογραφία όλων όσων αγωνίστηκαν.... Και του χρόνου με υγεία!

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Αμυγδαλιές - Ποντινή 4 - 0  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν από δύο ο Καραϊορδανίδης Χάρης και ο Τσιρώνας Νίκος. Πολλά  συγχαρητήρια.... 

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Αμυγδαλιές - Αλιάκμων Κιβωτού  4 - 2  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Λιάκας Φώτης, Ζιώγας Δημήτρης, Καραμήτρος Γιάννης και Χρυσής Θανάσης.  Πολλά  συγχαρητήρια.... 

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Αεράτα - Αμυγδαλιές 5 - 0

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Αγώνας κυπέλλου ημιτελικός. Αμυγδαλιές - Αεράτα  2 - 3 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Ζιώγας Δ. και Τσιρώνας Ν.  Εδώ μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία της ομάδας μας...

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Αμυγδαλιές - Σειρήνα 0  -  2

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Άρης Μηλιάς - Αμυγδαλιές 4 - 1 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Βλάχος Δ...

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Αμυγδαλιές - Ιτέα 3 - 0  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Χάτσιος Κ. δύο και ένα ο Τσιρώνας Ν.. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι...  Εδώ μπορείτε να δείτε και μια φετινή φωτογραφία της ομάδας μας.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Παλιουριά - Αμυγδαλιές 1 - 3 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Χάτσιος Κ., Δροβατζήκας Β. και Βλάχος. Πολλά  συγχαρητήρια.... 

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009 Αγώνας κυπέλλου....

Αμυγδαλιές - Μηλιά 4 - 2  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν ο Χρυσής δύο και από ένα οι Τσιρώνας και Ζιώγας . Πολλά  συγχαρητήρια.... 

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Κτηνοτροφικός Αστέρας - Αμυγδαλιές 4 - 2  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν από ένα οι Βλάχος Δ. και Ζιώγας Δ.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Αμυγδαλιές - Καρπερό 1 - 3 Η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος δε βοήθησε τελικά την ομάδα μας,  που ξεκίνησε με ήττα στην έδρα της τις υποχρεώσεις της για το 2009. Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Βλάχος Δ.

Σάββατο 20  Δεκεμβρίου 2008

Δήμητρα -Αμυγδαλιές 2 - 3 Η ομάδα πάει πολύ καλά τελευταία! Τα γκολ σημείωσαν οι Χάτσιος Κώστας, Βλάχος Δημήτρης και Σαμαράς Χρήστος... Η ομάδα πάει πολύ καλά τελευταία! .... Συγχαρητήρια.... 

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Αμυγδαλιές - Κεραυνός Μεγάρου 7-0  Και νέα μεγάλη επιτυχία με το ευρύ σκορ 7-0. Τα γκολ σημείωσαν ο Τσιρώνας Νίκος τρία, ο Ιορδανίδης Χάρης δύο και από ένα οι Δροβατζήκας Βαγγέλης και Σαμαράς .... Συγχαρητήρια....

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου - Αμυγδαλιές  2 - 3  Επιτέλους ξανά νίκη με δύο γκολ του Σαμαρά και ένα του Βλάχου Γιώργου. Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη νίκη.... Συγχαρητήρια....

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2008 

Ποντινή - Αμυγδαλιές 1 - 1 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Ζιώγας Δημήτρης

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008 

Κιβωτός - Αμυγδαλιές  2 - 2 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν από ένα ο Κουταλής Θανάσης και πάλι ο Σαμαράς...

Σάββατο8 Νοεμβρίου 2008 

Αμυγδαλιές - Αεράτα  0 - 6

Σάββατο1 Νοεμβρίου 2008 

Σειρήνα - Αμυγδαλιές  1 - 0

Σάββατο25 Οκτωβρίου 2008 

Αμυγδαλιές - Μηλιά 1-4 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε και πάλι ο  Σαμαράς...

Σάββατο18 Οκτωβρίου 2008

Ιτέα - Αμυγδαλιές 3 - 1 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο  Σαμαράς...

Σάββατο11 Οκτωβρίου 2008

Αμυγδαλιές - Παλιουριά 5-2 Μεγάλη νίκη με πέντε γκολ. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Σαμαράς και Βλάχος Γ. και ένα ο Τσιρώνας.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Αμυγδαλιές - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 0 - 2  Η πρώτη ήττα από μια πολύ καλή ομάδα.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Καρπερό - Αμυγδαλιές 2-2 Ισοπαλία αυτή τη φορά διατηρώντας το αήττητο με γκολ πάλι των Ατέση και Σαμαρά.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Αμυγδαλιές - Δήμητρα 2 - 1 Και νέα νίκη των Αμυγδαλιών με γκολ των Ατέση και Σαμαρά.

Συγχαρητήρια!!!

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Κεραυνός Μεγάρου - Αμυγδαλιές 1 - 4  Νέα μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τις Αμυγδαλιές με το επιβλητικό 1-4!!!. Τα γκολ σημείωσαν  δύο ο Χρυσής και από ένα οι Τσιρώνας και Βλάχος Γ. Συγχαρητήρια!!!

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

 Νεοχώρι - Αμυγδαλιές 1 - 5  Έναρξη της νέας περιόδου με αγώνα για το κύπελλο της ΕΠΣ Γρεβενών με μεγάλη επιτυχία και σπουδαία εμφάνιση για τις Αμυγδαλιές. Τα γκολ σημείωσαν τέσσερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα Σαμαράς Χρήστος και ένα ο Τσιρώνας Νίκος. Καλή συνέχεια και επιτυχίες στη νέα περίοδο ευχόμαστε στη διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Πρωτάθλημα 2007-2008 

Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Αμυγδαλιές - Μέγαρο 4 - 5  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Δροβατζήκας Β., Ζιώγας Δ., Βλάχος Γ. και ο Ιορδανίδης Χ.

Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Αγάπη - Αμυγδαλιές 5 - 0

Σάββατο 18 Απριλίου 2008

Αμυγδαλιές - Ελεύθερο  3-0 άνευ αγώνα, αφού το Ελεύθερο δεν κατέβηκε για να αγωνιστεί...

Σάββατο 11 Απριλίου 2008

Μηλιά - Αμυγδαλιές  4 - 0

Σάββατο 4 Απριλίου 2008

Αμυγδαλιές - Ποντινή 1 - 0 Επιτέλους νίκη σε εντός έδρας αγώνα!!! Το γκολ σημείωσε ο Ζιώγας Δημήτρης.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Αμυγδαλιές - Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 0 - 2. Ακόμα μια ήττα σε εντός έδρας αγώνα!!!

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Πυρσός - Αμυγδαλιές 4 - 1   Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Αυτό πάντως που σχολίαζε η κερκίδα, ήταν η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας των Αμυγδαλιών. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση της ομάδας. Το γκολ των Αμυγδαλιών πέτυχε ο Βακουφάρης.

Εδώ μπορείτε να δείτε τρεις φωτογραφίες της ομάδας και της απονομής..... φωτογραφία 1 - φωτογραφία 2 - φωτογραφία 3....

 Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Κιβωτός - Αμυγδαλιές  2 - 1 To γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Τσιρώνας με απ'  ευθείας χτύπημα κόρνερ!

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Αμυγδαλιές - Σειρήνι 0 - 2  Τελικά σ΄ αυτό το γήπεδο δε θα κερδίσουμε ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος!!!!!Έτσι παρ΄ ότι τους παίζαμε μονότερμα, τελικά χάσαμε!!!!

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Αμυγδαλιές - Αλιάκμων Αγάπης 2 - 0 (Αγώνας κυπέλλου ημιτελικός)  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές τα σημείωσε και τα δύο Βακουφάρης Γιάννης το πρώτο στο 65΄ με υπέροχη κεφαλιά μετά από εξίσου υπέροχη σέντρα του Κιούρκα Βαγγέλη και το δεύτερο στο 70΄ με υπέροχο πλασέ. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Και τώρα θέλουμε την "κούπα".

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Α.Ε. Ποντίων (Βατόλακος) - Αμυγδαλιές 3 - 1Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Δροβατζήκας Βαγγέλης.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008 

Δήμητρα  -  Αμυγδαλιές 1 - 2.  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές τα σημείωσε και τα δύο ο Βλάχος Δ. Τελικά καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας!!!

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Παλιουριά - Αμυγδαλιές.  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε το ένα ο Τσιρώνας, ενώ το δεύτερο ήταν αυτογκόλ.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Αμυγδαλιές - Ιτέα  1-3.  Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Δροβατζήκας Βαγγέλης.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Μέγαρο - Αμυγδαλιές 1 - 2   Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές  σημείωσε  ο  Βλάχος.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Δήμητρα - Αμυγδαλιές  6 - 7 (στα πέναλτι). Σε αγώνα κυπέλλου οι Αμυγδαλιές νίκησαν τη Δήμητρα και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 και η παράταση 2-2. Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές  σημείωσε  ο  Τσιρώνας.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Αμυγδαλιές - Αλιάκμων Αγάπης  0 - 1  

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Ελεύθερο - Αμυγδαλιές  2 - 5  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές  σημείωσαν  ο  Βλάχος δύο (2), Χάτσιος Κώστας (2) και ένα (1) ο Λιάκας Δ. Χρήστος.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007Aμυγδαλιές - Μηλιά 1 - 5  Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Παπαϊωάννου Νίκος.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Ποντινή - Αμυγδαλιές  1 - 2  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές  σημείωσαν  ο Κουταλής Α.  και ο Βλάχος. Τρία δοκάρια είχαν  οι Αμυγδαλιές που για δεύτερη συνεχόμενη φορά έκαναν πάρα πολύ καλή εμφάνιση

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου - Αμυγδαλιές 2 - 3 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές  σημείωσαν  ο Τσιρώνας δύο (2) και ο Βλάχος. Δοκάρι είχε ο Δροβατζήκας Βαγγέλης. Ακόμα οι Αμυγδαλιές που έκαναν πάρα πολύ καλή εμφάνιση είχαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

 Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

Αμυγδαλιές - Κιβωτός 1 - 3  Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Δροβατζήκας Βαγγέλης.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Σειρήνα - Αμυγδαλιές 2 - 2      Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές  σημείωσαν  ο Βακουφάρης και  ο Δροβατζήκας Βαγγέλης. Φωτογραφία 1, Φωτογραφία 2, Φωτογραφία 3, Φωτογραφία 4    Οι φωτογραφίες είναι του κ. Μπαζάκα Φώτη. Τον ευχαριστούμε πολύ!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Αμυγδαλιές  -  Α. Ε. Ποντίων 1 - 4    Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Κουταλής Θανάσης.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

Καρπερό - Αμυγδαλιές  3 - 3 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σημείωσαν δύο ο Βακουφάρης και ένα ο Βλάχος.

Σάββατο 6  Οκτωβρίου 2007

Αμυγδαλιές - Δήμητρα 1 - 0Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Δροβατζήκας Βαγγέλης.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Αμυγδαλιές - Παλιουριά 0 - 0

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Ιτέα - Αμυγδαλιές 3 - 1  Πρώτος αγώνας του νέου πρωταθλήματος με ήττα για την ομάδα μας. Το γκολ σημείωσε ο Τσιρώνας Νίκος. 

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Αμυγδαλιές - Ελεύθερο 3 - 0 Σε αγώνα κυπέλλου. Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Βακουφάρης Νικόλαος (2) και (1) ο Πaπαϊωάννου Νικόλαος.

Πρωτάθλημα 2006-2007

Σάββατο 14 Απριλίου 2007

Αμυγδαλιές - Καληράχη 1 - 0   Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Ιορδανίδης Χ.

Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος και χάρη της νίκης αποφύγαμε τους αγώνες μπαράζ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας και του χρόνου καλύτερα στο καινούριο γήπεδο....

Δευτέρα 9 Απριλίου 2007

Αμυγδαλιές - Παλαίμαχοι 2 - 2  (φιλικός αγώνας) Τα γκολ για την ομάδα των Αμυγδαλιών σημείωσαν οι Βλάχος και Λιάκας Χ. και για τους παλαίμαχους ο Γκίλιας Α. και Δανόγλου Δ. με πέναλτυ.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2007

Αγάπη - Αμυγδαλιές   1 - 1  Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Καρέτσας Δ.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007

Αμυγδαλιές - Μηλιά 2 -0  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι: Παπαϊωάννου και Σαρτικίδης.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2007

Σειρήνα - Αμυγδαλιές 2 - 1   Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Δροβατζήκας Ε.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007

Αμυγδαλιές - Μέγαρα 2 - 0  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι: Βλάχος και Μητσιάνης.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007

Καρπερό Αμυγδαλιές 1 - 1    Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Δροβατζήκας Ε.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2007

Αμυγδαλιές -  Δήμητρα 4 - 2. Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι: Μητσιάνης, Βλάχος, Ατέσης και Παπαϊωάννου

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2007

Ιτέα 3 - 4  Αμυγδαλιές     Επιτέλους νίκη. Τα γκολ σημείωσαν οι: Καρέτσας Δ. δύο (2), Δροβατζήκας  ένα(1) και Κουταλής Α. ένα (1)

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2006

Αγώνας κυπέλλου  Πυρσός - Αμυγδαλιές 8 - 0

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2006

Βατόλακος - Αμυγδαλιές 6 - 1   Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Κιούρκας Ε.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2006

 Κτηνοτροφικός Αστέρας - Αμυγδαλιές 5 - 3   Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν δύο ο Κουταλής Α. και ένα ο Βλάχος.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2006

Δεσκάτη - Αμυγδαλιές 6 - 0

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2006

Αμυγδαλιές - Αγάπη 1 - 0  Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Βλάχος.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2006

Άρης Μηλιάς - Αμυγδαλιές 2 - 2  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν από ένα οι Κουταλής Α. και Σαρτικίδης.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2006

Αμυγδαλιές - Σειρήνα 2 - 2  Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν από ένα οι Κουταλής Α. και Σαρτικίδης.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2006

Μέγαρα - Αμυγδαλιές 2 - 0

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2006

Αμυγδαλιές - Άρης Καρπερού 1 - 2.   Το γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Δροβατζήκας Βαγγέλης.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2006

Αγώνας κυπέλλου Σειρήνα - Αμυγδαλιές 1- 3 (στην παράταση. Κανονικός αγώνας 1 - 1). Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι: Παπαϊωάννου Ν. , Κουταλής Α. και Μητσιάννης.

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2006

Δήμητρα - Αμυγδαλιές 1 - 0

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2006

Κιβωτός - Αμυγδαλιές 1 - 0

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2006

Αμυγδαλιές - Αδριατική Βατολάκκου    1 - 0     Το μοναδικό γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσε ο Βλάχος.

Πρωτάθλημα 2005-2006

Κυριακή 21  Μαΐου 2006

3ος αγώνας "μπαράζ" : Κεραυνός Αγίου Γεωργίου - Αμυγδαλιές 1- 2.

Ένας αγώνας......μια κατηγορία.....

Τελικά δεν διαψευστήκαμε... Οι Αμυγδαλιές κέρδισαν "κατά κράτος" τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου και μέσα στο γήπεδό του.

Οι ποδοσφαιριστές των Αμυγδαλιών μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν πολύ νωρίς να προηγηθούν με 0-2, με γκολ του Ιορδανίδη Χ. και Γκίλια Α., ενώ έχασαν πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες να αυξήσουν κι άλλο το σκορ. Στο β' ημίχρονο και μετά από στημένη φάση ο Κεραυνός μείωσε σε 1-2 και προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και πάλι οι Αμυγδαλιές έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ(ακόμα και σε κενή εστία) . Τέλος καλό, λοιπόν, όλα καλά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, προπονητή και Δ.Σ. των Αμυγδαλιών. Και του χρόνου καλύτερα, στο νέο γήπεδό μας που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε!

Καλό καλοκαίρι!

Τετάρτη 17 Μαΐου 2006

Στον δεύτερο αγώνα "μπαράζ" : Αμυγδαλιές - Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 3 - 1. Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι: Δροβατζήκας Β. ένα (1) με κεφαλιά μετά από κόρνερ και Ιορδανίδης Χ. δύο, το ένα με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ και το άλλο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Κατά τα άλλα όποιος ήταν στο γήπεδο είδε καθαρά το ποια ομάδα αξίζει και πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία.... Οι Αμυγδαλιές ήταν πολλές κλάσεις ανώτερες από τον Άγιο Γεώργιο και είχαν πολλές ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ο Άγιος Γεώργιος δεν απείλησε ούτε μια φορά την εστία των Αμυγδαλιών και ακόμα και το γκολ που σημείωσε ήταν αυτογκόλ, σε μια φάση χωρίς κανένα κίνδυνο για την εστία των Αμυγδαλιών. Συγχαρητήρια λοιπόν σ' όλους τους ποδοσφαιριστές των Αμυγδαλιών και καλή επιτυχία στο τελευταίο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή....

Κυριακή 14  Μαΐου 2006

Στον πρώτο αγώνα "μπαράζ":   Κεραυνός Αγίου Γεωργίου - Αμυγδαλιές 1- 0, με τις Αμυγδαλιές να έχουν δικαιολογημένα πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Κυριακή 7 Μαΐου 2006

Αμυγδαλιές - Αγάπη 5 - 0  Τα γκολ σημείωσαν οι: Ιορδανίδης Χ. τρία (3), ένα ο Τσιρώνας Ν. και ένα ο Κουταλής Α.  Μεγάλη νίκη των Αμυγδαλιών που όμως δεν τις έσωσε  από τους αγώνες "μπαράζ"  που θα δώσει το επόμενο διάστημα με τον "Κεραυνό" Αγίου Γεωργίου για την παραμονή στην κατηγορία.

Κυριακή 30 Απριλίου 2006

Καρπερό - Αμυγδαλιές  2 - 3 Πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν οι Αμυγδαλιές στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι: Γκίλιας Α. δύο (2) και ένα ο Ιορδανίδης Χ.

Σάββατο 15 Απριλίου 2006

Αμυγδαλιές - Ευκλείδης 3 - 5 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι: δύο ο Τσιρώνας Ν. και ένα ο Ιορδανίδης Χ.

Κυριακή 9 Απριλίου 2006

Κεραυνός Μεγάρων - Αμυγδαλιές 4 - 4 Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι: Δύο ο Γκίλιας Α., Κιούρκας Ε. και Στεριόπουλος Α.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2006

Αμυγδαλιές - Ιτέα 1 - 2

Το γκολ για την Αμυγδαλιές σημείωσε ο Ιορδανίδης Χ.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2006

Άρης Μηλιάς - Αμυγδαλιές 0-2

Τα γκολ σημείωσαν οι Βαγγέλης Κιούρκας και Αντρέας Γκίλιας.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2006

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Αμυγδαλιές  3 - 0

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2006

Αμυγδαλιές - Ποντινή 2 - 1 

Τα γκολ για τις Αμυγδαλιές σημείωσαν οι Δήλμας Β. και Ιορδανίδης Χ.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2006

Σειρήνα - Αμυγδαλιές 3 - 0

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2006

Αμυγδαλιές - Αδριατική Βατολάκου 3 -2

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2006

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου - Αμυγδαλιές 2 - 0

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2005

Αλιάκμων Αγάπης  - Αμυγδαλιές 1-0

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2005

Αμυγδαλιές - Άρης Καρπερού   0-1

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2005

Ευκλείδης -Αμυγδαλιές  4-0

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2005

Αμυγδαλιές - Μέγαρο 2-2 και τα δύο γκολ για τις Αμυγδαλιές τα πέτυχε ο Τσιρώνας Νίκος.

Με την ομάδα των Αμυγδαλιών αγωνίστηκαν οι:

Τσούπας, Λιάκας Α., Παπαθεοδώρου, Κιούρκας, Κουταλής, Παπαϊωάνου, Λιάκας Χ., Τσιρώνας, Καρέτσας, Γκίλιας, Τσιαρσιώτης. Αλλαγές: Δήλμας

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 200

Ιτέα - Αμυγδαλιές 1-1 Το γκολ για τις Αμυγδαλιές πέτυχε ο Κουταλής Αθανάσιος.

Με την ομάδα των Αμυγδαλιών αγωνίστηκαν οι:

Τσούπας, Λιάκας Α., Παπαθεοδώρου, Καραλιόλιος Γ., Κιούρκας, κουταλής, Παπαϊωάνου, Λιάκας Χ., Τσιρώνας, Ιορδανίδης, Γκίλιας. Αλλαγές: Καραλιόλιος Ε., Στεργιόπουλος, Τσιαρσιώτης.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΝ

Από το 1977 υπάρχει και λειτουργεί το Αθλητικό Φίλαθλο Σωματείο Αμυγδαλιών, που όμως παρουσιάζει δράση μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα.

Η πρώτη φορά που συμμετείχε σε αγώνες ήταν το 1979-1980 στη Γ΄ ερασιτεχνική της Ε.Π.Σ. Βορειοδυτικής Μακεδονίας και κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β΄ ερασιτεχνική.

   Φωτο       Φωτο1              Φωτο2           Φωτο3        Φωτο4     Φωτο5       Φωτο6      Φωτο7       Φωτο8     Φωτο9     Φωτο10     Φωτο11    Φωτο12     Φωτο14    Φωτο15   Φωτο16   Φωτο17    Φωτο18

Αυτή η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα το 1980. Στον τελευταίο αγώνα κέρδισε την Παλιουριά εκτός έδρας με 2-3    (Φωτο13)

Σ’ αυτήν την κατηγορία αγωνιζόταν μέχρι το 1982, οπότε και δημιουργήθηκε η Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Από τότε και μέχρι το 1986 συμμετέχει πρωταγωνιστικά σ΄ αυτήν την κατηγορία. Το 1986-1987 πέφτει στην Β΄ κατηγορία, αλλά για μια χρονιά μόνο. Αμέσως την επόμενη χρονιά ξαναγυρίζει στην Α΄ κατηγορία, αφού παίρνει την πρώτη θέση.

Οι καλύτερες χρονιές για το Σύλλογο ήταν το 1986, όπου κατάκτησε τη δεύτερη θέση και το 1994 -1995 όπου μέχρι και την τελευταία αγωνιστική βρισκόταν στην πρώτη θέση, αλλά στον τελευταίο αγώνα έχασε άδικα από τον Α.Ο. Γρεβενά με 2 – 1 στο 105΄(;), με μια απαράδεκτη σε βάρος της διαιτησία.

Ακόμη να αναφέρουμε ότι το 2002 αγωνίστηκε στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με την ομάδα του Σειρηνίου. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση ήταν 2 – 2. Τελικά όμως κέρδισε στα πέναλτι το Σειρήνι και πήρε αυτό το κύπελλο.

Πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου υπήρξε ο Ντάλλας Αθανάσιος.

Στη συνέχεια χρημάτισαν πρόεδροι και οι:

Ζεμπίλης Ζήσης

Δροβατζήκας Δημήτριος

Ζεμπίλης Αργύριος

Ντινόπαπας Ηλίας

Μιχαήλ Καραμήτρος

Καραλιόλιος Παναγιώτης

Μπουρέλλας Μ. Κων/νος

Νέστορας Βασίλειος

Χρήστος Σ. Λιάκας

Νέστορας Βασίλειος

Και τα τελευταία χρόνια πρόεδρος είναι ο Κουταλής Σ. Κων/νος.

    Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα καταφέρνει πάντα να είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και να κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις του τοπικού πρωταθλήματος. Πρόεδρος του Συλλόγου σήμερα είναι ο Κων/νος Σ. Κουταλής.

    Η ομάδα των Αμυγδαλιών σήμερα: Φωτο

 

Αρχική