Υποψήφιοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. 2018 – Γενικές Οδηγίες, Δικαιολογητικά, Πρόγραμμα Υγειονομικής Επιτροπής με έδρα την ΠΑΤΡΑ

H Υγειονομική Εξέταση και η Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. θα διεξαχθούν από την Τρίτη 19-06-2018 ως και την Παρασκευή 29-06-2018.

1) Την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 η Υγειονομική Εξέταση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και η Πρακτική Δοκιμασία (για όλα τα αγωνίσματα Κλασσικού Αθλητισμού) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών και (για το αγώνισμα της Κολύμβησης) στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».
 
2) Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 η Υγειονομική Εξέταση των Υποψηφίων και η Πρακτική Δοκιμασία στα αγωνίσματα Κλασσικού Αθλητισμού (μόνο Σφαίρα και Άλμα σε μήκος) θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Προπονητήριο «Λαδόπουλου» σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων.
 
3) Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 η Πρακτική Δοκιμασία στα αγωνίσματα Κλασσικού Αθλητισμού ΜΟΝΟ στους Δρόμους των 400 μέτρων (αγοριών) και 200 μέτρων (κοριτσιών) θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων.
 
Οι υποψήφιοι που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. θα υποβληθούν σε Υγειονομική Εξέταση από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή και στη συνέχεια θα λάβουν μέρος σε Πρακτική Δοκιμασία στα αγωνίσματα που θα επιλέξουν με αίτηση που θα υποβάλουν ενώπιον της επιτροπής.
 
Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες, τα δικαιολογητικά καθώς και το πρόγραμμα προσέλευσης των υποψηφίων.
 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *