Προκήρυξη εισαγωγής μαθητών στις ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2010-11

Προκήρυξη εισαγωγής μαθητών και καταρτιζομένων στις σχολές του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) για το εκπαιδευτικό έτος 2010-11. Το διάστημα των αιτήσεων για την εισαγωγή των ενδιαφερομένων είναι από 9 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου 2010.

Στις ειδικότητες των ΕΠΑ.Σ του Ο.Τ.Ε.Κ διετούς φοιτήσεως γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή:
i. Έλληνες πολίτες ή Έλληνες το γένος, ii. Υπήκοοι χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και πληρούν τους όρους της προκήρυξης, iii. Αλλοδαποί υπήκοοι χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και πληρούν τους όρους της προκήρυξης. Οι υποψήφιοι, πρέπει να έχουν τουλάχιστον προαχθεί στην Β΄ τάξη των Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων ή στην Β΄ τάξη των Τ.Ε.Ε Α΄ κύκλου ή άλλων ισότιμων σχολείων και η ηλικία τους να μην υπερβαίνει το 23ο έτος, (δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 1.1.1987 και μετέπειτα).

Στις ειδικότητες των Ι.Ε.Κ του Ο.Τ.Ε.Κ διετούς φοιτήσεως (4 εξάμηνα) γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή:
i. Έλληνες πολίτες ή Έλληνες το γένος, ii. Υπήκοοι χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και πληρούν τους όρους της προκήρυξης, iii. Αλλοδαποί υπήκοοι χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και πληρούν τους όρους της προκήρυξης. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *