Προσέλκυση φοιτητών από την Ελλάδα για σπουδές στην Ιρλανδία

Το Υπουργείο Παιδείας και Ικανοτήτων της Ιρλανδίας δια της έκθεσης του High Level Group υπό της Tanaiste και του Υπουργού Παιδείας και Ικανοτήτων της Ιρλανδίας για τη Διεθνή Εκπαίδευση με τίτλο ?Investing in Global Relationships/ Ireland?s International Education Strategy 2010-2015?, δημοσιοποιεί τη νέα δυναμική στρατηγική της των ετών 2010-2015 για την προσέλκυση φοιτητών από το εξωτερικό και από την Ελλάδα, προσφέροντας Ιρλανδική εκπαίδευση στη «διεθνή αγορά» (international market place), δίνοντας έμφαση στην χρήση της Αγγλικής γλώσσας κατά την εκπαίδευση αυτής.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.educationireland.com.
Την επενδυτική διαχείριση του “Education Ireland” έχει αναλάβει η Κυβερνητική Υπηρεσία “Enterprise Ireland” (www.enterprise-ireland.com), υπεύθυνη για την ανάπτυξη και προώθηση των Ιρλανδικών Επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Το εν λόγω εγχείρημα διαθέτει ιστοσελίδα, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook / Education Ireland Study Abroad.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στους ως άνω ιστότοπους.

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *