Προκήρυξη – διαγωνισμού για την εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Αστυνομικής Ακαδημίας για το 2011-12

Προκήρυξη – διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Γενικών Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε χίλιους τριακόσιους (1.300). Ο αριθμός των ιδιωτών, που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, καθορίζεται σε εκατό (100). Ο αριθμός των Αστυνομικών, που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών, καθορίζεται σε εξήντα επτά (67), δηλαδή ποσοστό 40% από τον αριθμό των εισακτέων στη Σχολή Αξιωματικών.

Οι υποψήφιοι, υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (αιτήσεις – κ.λπ.) μέχρι και την 15-07-2011. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας «τέκνα Ελλήνων του Εξωτερικού», θα υποβάλουν την αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά μέχρι την 25-07-2011 στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας, ή διαμονής τους στην Ελλάδα ή στα Προξενεία των Χωρών που διαμένουν.

{youtube width=”320″ height=”295″}f8uRYb4Yacw{/youtube}

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *