Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας – European Jobs Days

Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας (ΕΗΕ), που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, στις 6 Οκτωβρίου 2012 είναι μια ευκαιρία για υποψηφίους και εργοδότες από ολόκληρη την Ευρώπη να συναντηθούν και να έλθουν σε επαφή. Η φετινή εκδήλωση διεξάγεται και επιγραμμικά, οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε όπου και αν βρίσκεστε στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας των Βρυξελλών ΔΕΝ είναι μια εκδήλωση ανεύρεσης προσωπικού για θέσεις εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν είστε υποψήφιος, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε επιτόπου συνέντευξη σε εργοδότες. Θα δοθούν επίσης συμβουλές σχετικά με τις συνθήκες ζωής και εργασίας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εργοδότες με ηγετική παρουσία στον τομέα τους και θα οργανωθούν ομάδες συζήτησης σχετικά με τις πρωτοβουλίες της ΕΕ για την αύξηση της απασχόλησης. Μάθετε περισσότερα.

Εάν είστε εργοδότης, θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε εκατοντάδες ειδικευμένους υποψηφίους που αναζητούν εργασία στον τομέα σας. Θα μπορέσετε επίσης να επωφεληθείτε από τη βοήθεια των Συμβούλων του EURES που διαθέτουν χρόνια εμπειρίας στην ανεύρεση υποψηφίων για επιχειρήσεις όπως η δική σας. Μάθετε περισσότερα.

Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας στις Βρυξέλλες είναι ανοικτή σε όλους τους υποψηφίους και εργοδότες, όμως η φετινή διοργάνωση εστιάζει ειδικότερα στους τομείς των «πράσινων» δραστηριοτήτων, των ΤΠΕ και της υγείας.

Ελάτε στην Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας των Βρυξελλών ή παρακολουθήστε την εκδήλωση επιγραμμικά στις 6 Οκτωβρίου για να δώσετε ώθηση στις επαγγελματικές σας προοπτικές στην Ευρώπη!  

Οι Ευρωπαϊκές Ημερίδες Εργασίας διοργανώνονται από το EURES και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *