ΚυπροΕλλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής 2012

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου www.euc.ac.cy σε συνεργασία με την Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου και το Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική του Τομέα Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών, διοργανώνουν το ΚυπροΕλλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου (Λευκωσία), στις 7-8 Δεκεμβρίου 2012.

Οι διοργανωτές θεωρούν απαραίτητη την παρουσία των υπευθύνων ΚΕΣΥΠ για την ολοκλήρωση και την επιτυχία του συνεδρίου. Με αφορμή τα παραπάνω θα θέλαμε να ενημερώνουμε τους υπευθύνους ΚΕΣΥΠ ότι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο εν λόγω συνέδριο. Το πανεπιστήμιο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής όλων των συμμετεχόντων και θα προσφέρει γεύματα και τις δυο μέρες που θα διαρκέσει το συνέδριο.

Παρακαλούμε τους υπευθύνους ΚΕΣΥΠ για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθούν στην Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου (τηλ. 00357 22800931).

Σε περίπτωση που θα συμμετάσχουν παρακαλούμε να το δηλώσουν μέχρι 02 Νοεμβρίου 2015, αποστέλλοντας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τα παρακάτω στοιχεία, με θέμα «Συμμετοχή ΚυπροΕλλαδικό Συνέδριο», στη διεύθυνση sep@minedu.gov.gr προκειμένου να εκδοθεί έγκριση μετακίνησης.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *