Υποψήφιοι με ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας (ακ. έτος 2013-14)

Το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας καλεί όσους νομίζουν ότι έχουν ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση και το επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις για κρίση και υπαγωγή τους στο τμήμα σπουδών της κατηγορίας αυτής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τριταξίου Γυμνασίου, ή ενδεικτικού προαγωγής από αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισοτίμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού.

Η επιτροπή Εισιτηρίων εξετάσεων του Τμήματος διαπιστώνει με απόφαση της, την υπαγωγή των υποψηφίων στην προαναφερόμενη κατηγορία, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών, στην κατηγορία χωρίς απολυτήριο Λυκείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 1β της Υπουργικής απόφασης Φ151/2925/Β6/2010 (ΦΕΚ 55/25.1.2010).

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών (Πατησίων 42) από 3 μέχρι και 10 Ιουνίου 2013 και ώρες 11.00 π.μ. ? 1.00 μ.μ. και είναι τα εξής :
Α. Αίτηση συμμετοχής.
Β. Απολυτήριο τριταξίου Γυμνασίου, ή ενδεικτικού προαγωγής από αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου
Γ. Γυμνασίου ή ισοτίμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο).
Δ. Φάκελλος με μέχρι 15 έργα (σχέδια ? χρώματα).

Δείτε συνημμένα τη σχετική ανακοίνωση και την αίτηση.

Μάρα Μαζαράκη
Υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Αιγίου

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *