Πανεπιστήμιο Αιγαίου… μια θάλασσα σπουδές!!

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παροτρύνει τους υποψήφιους να γνωρίσουν τις σπουδές στα τμήματά του ανά Πανεπιστημιακή Μονάδα. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου απαντά στις προκλήσεις των ημερών μας με νέες ειδικότητες και επαγγέλματα. Είναι σταθερά προσανατολισμένο σε καινοτόμα για την Ελλάδα επιστημονικά πεδία και στην διεπιστημονική προσέγγιση. Η φιλοσοφία της διεπιστημονικής προσέγγισης που διέπει τα περισσότερα προγράμματα σπουδών στο Αιγαίο, επιτρέπει στους φοιτητές την αντίληψη και κατανόηση της συνέργειας διαφορετικών επιστημονικών πεδίων. Καθιστά τους αποφοίτους επιστήμονες με συγκριτικό πλεονέκτημα στην αντίληψη και γένεση καινοτομίας και επαγγελματίες κατάλληλα προετοιμασμένους να αντιμετωπίσουν το διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό – επαγγελματικό περιβάλλον.

Ενδεικτικά:

· Ο Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης είναι μηχανικός με ισχυρές βάσεις οικονομολόγου – project manager.

· Ο απόφοιτος της Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, ενώ γνωρίζει άριστα εφαρμογές της πληροφορικής, αποτελεί και ειδικό σε θέματα τέχνης και πολιτισμού.

· Ο Στατιστικός – Αναλογιστής έχει ισχυρές βάσεις μαθηματικού αλλά και χρηματοοικονομικού αναλυτή.

· Ο Γεωγράφος και ο Περιβαλλοντολόγος είναι επιστήμονες που μπορούν να αναλύουν τις πολλαπλές σχέσεις φύσης και κοινωνίας και να υποδείξουν λύσεις σε αυτά.

· Οι απόφοιτοι Μεσογειακών Σπουδών συνδυάζουν πολιτισμό και πολιτικές της Μεσογείου.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (ΣΧΟΛΕΣ – ΤΜΗΜΑΤΑ)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΛΕΣΒΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΧΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΡΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΑΜΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΡΟΔΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΛΗΝΜΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στα Τμήματά του, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22510 36770, από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ., τις εργάσιμες ημέρες, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013.

Δείτε το “Συμπληρώνω Μηχανογραφικό” για να ενημερωθείτε και να γνωρίσετε τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μάρα Μαζαράκη
Υπ. ΣΕΠ – ΚΕΣΥΠ Αιγίου

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *