Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας

Kαλούνται οι απόφοιτοι της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, των σχολικών ετών 2011-2012 και 2012-2013 (και του σχολικού έτους 2010-2011 εφόσον πρόκειται για άρρενες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις) να συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας» στους Άξονες Προτεραιότητας 4 και 5 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» – Β? ΚΥΚΛΟΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ α) Επαγγελματικών Λυκείων ? ΕΠΑΛ, (β) Επαγγελματικών Σχολών – ΕΠΑΣ και (γ) αντίστοιχων δομών της Ειδικής Αγωγής και ειδικότερα των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων – ΤΕΕ Β? Βαθμίδας και των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ: 10.11.13, 23:59

Για πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση: Πληροφορίες
Για αναλυτικές Πληροφορίες Σχετικά με τους όρους του Προγράμματος: KYA
Για οδηγίες εγγραφής και δήλωσης πρoτιμήσεων μέσα από την Πλατφόρμα Εγχειρίδιο εγγραφής, σύνδεσης και λειτουργιών χρήστη (απόφοιτοι)

Δείτε επίσης: Παρουσίαση Προγράμματος Μαθητείας

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ: ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου) ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ

Πηγή: https://www.mathiteia4u.gov.gr/

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *