Seilias

Physics and Photography

Τα Δημοφιλέστερα του Μήνα

Σχόλια - Παρατηρήσεις

Για σχόλια,  παρατηρήσεις,  διορθώσεις, αβλεψίες κλπ μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου. Όσες προσομοιώσεις φέρουν το όνομά μου είναι ελεύθερες προς χρήση και τροποποίηση από όλους, αρκεί να μην αλλαχθούν τα σύμβολα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα αρχεία μπορείτε να τα βρείτε στο menu Download.
 

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις γραφικές παραστάσεις από τις προσομοιώσεις σε δικές σας εργασίες, να αποθηκεύσετε κάποια προσομοίωση ή να εκτυπώσετε ένα άρθρο κάντε κλικ εδώ για να δείτε την διαδικασία.


Για ενσωμάτωση αρχείων προσομοιώσεων στο Word-Excel-PowerPoint πατήστε εδώ


Σας Ευχαριστώ.

Με δυο λόγια

In Theory, Theory and Practice are the Same but In Practice They?re Different.

A. Einstein

 
Αρχική arrow Φυσική arrow Ρευστά arrow Υδροστατική Πίεση
Σεπ
07
2009
Υδροστατική Πίεση PDF Εκτύπωση E-mail
(4 ψήφοι)
Σύρτε την μανομετρική κάψα σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βάθος για να δείτε πως μεταβάλλεται η πίεση. Στην κάψα σχεδιάζονται οι δυνάμεις που δέχονται οι μεγαλύτερες πλευρές. Οι διαστάσεις τις κάψας θεωρούνται πολύ μικρές σε σύγκριση με το βάθος στο οποίο βρίσκεται. 
Κάνοντας κλικ στα διανύσματα ή στον περιστροφικό διακόπτη μπορείτε να περιστρέψετε την κάψα.
Με δεξί κλικ μέσα στο υγρό μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό υγρό.

Μπορείτε να σύρετε την βάση του δοχείου και την ελεύθερη επιφάνεια του υγρού για να αλλάξετε το σχήμα του δοχείου και να παρατηρήσετε πως μεταβάλλεται η πίεση.

Η ιδέα της αλλαγής του σχήματος του δοχείου και του όγκου του νερού ανήκει στην Ανδριανή Χαλαζιά την οποία και ευχαριστώ.


+/-
Γράψτε σχόλιο
Όνομα:
Email:
 
Τίτλος:
 
+/- Σχόλια
Προσθήκη νέου Αναζήτηση

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Προηγ.   Επόμ. >


Open All | Close All

 
Joomla Templates by Joomlashack