Ευρώπη

0 Comments

Εκπαιδευτική εφαρμογή (flash) για τις χώρες της Ευρώπης με παρουσίαση, άσκηση και κρυπτόλεξο. Το υλικό προτείνεται για το μάθημα της γεωγραφίας Δημοτικού ή και Γυμνασίου.
 
Πόσο καλά γνωρίζετε τις πρωτεύουσες των ευρωπαϊκών χωρών; Εκπαιδευτική εφαρμογή γεωγραφίας - τεστ γνώσεων για τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες από τον Ηλία Σιτσανλή.
Πάμε να εξερευνήσουμε την Ευρώπη! Η EΕ έχει 28 χώρες-μέλη. Κάθε χώρα-μέλος έχει τη δική της ιστορία, γεωγραφία και πολιτισμό. Δοκίμασε τις γνώσεις σου με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Μπορείς να παίξεις μόνος σου ή με τους συμμαθητές σου.
Εκπαιδευτική εφαρμογή γεωγραφίας - παιχνίδι γνώσεων με θέμα τις μεγάλες οροσειρές της Ευρώπης. Οροσειρά Καυκάσου, Άλπεις, Δειναρικές Άλπεις, Σκανδιναβικές Άλπεις, Σιέρα Νεβάδα, Πίνδος, Πυρηναία όρη, Καρπάθια όρη, Κανταβρικά όρη, Ροδόπη, ...
Παιχνίδι γνώσεων για τα μεγάλα ποτάμια της Ευρώπης.
Γίνετε άριστοι στη Γεωγραφία της Ευρώπης. Διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι-παζλ «drag and drop» για μικρούς και μεγάλους. Στο αριστερό μέρος της σελίδας εμφανίζεται κάθε φορά κάποια χώρα της Ευρώπης, την οποία πρέπει να «σύρετε» στο χάρτη δεξιά, στο σωστό μέρος που βρίσκεται.
ΔΙΑΒΑΣΕ
Μαθαίνω για την Ευρωπαϊκή Ένωση παίζοντας.
 άλλες εφαρμογές και παιχνίδια
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy this password:

* Type or paste password here:

866 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Related Posts