Επισκέπτες
από το 2003:

Free Web CountersGoogle


Οι βάσεις των γενικών μεταθέσεων ΔΕ για 2000 με 2023 και ΠΕ για 2021 με 2023


Η μοριοδότηση όπως ισχύει από 1/9/2018 (και σε παρένθεση η παλιά). Ως δυσπρόσιτα θεωρούνται τα μέρη με 10, 11, 12 ή 14 μόρια.

Πρωτοβάθμια

Στοιχεία Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Περισσότερα

Δευτεροβάθμια

Στοιχεία Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


Περισσότερα

Εξωτερικό

Στοιχεία για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση στο Εξωτερικό


Περισσότερα

Καλωσήρθατε στον ιστοχώρο του με χρήσιμες πληροφορίες για εκπαιδευτικούς

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που δημοσιεύτηκαν από μένα στον παγκόσμιο ιστό στοιχεία για τα μόρια των σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και άλλες σχετικές πληροφορίες που πίστευα πως θα βοηθούσαν τους εκπαιδευτικούς της (αλλά και τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς). Τα χρόνια αυτά άκουσα αρκετές ευχαριστίες από συναδέλφους αλλά και από υπαλλήλους γραφείων μιας και είναι ένας χώρος που είναι συγκεντρωμένα και εύκολα αναγνώσιμα όλα αυτά τα στοιχεία. Τα χρόνια πέρασαν, κάποια στιγμή χρειάστηκα στοιχεία για τα σχολεία της Γερμανίας κι έτσι έβαλα και στοιχεία για τα ελληνικά σχολεία ανά τον κόσμο αλλά και γενικότερες πληροφορίες για όποιον ήθελε να πάρει απόσπαση.

Όλα αυτά τα χρόνια, υπήρχαν προτροπές για να φτιάξω κάτι αντίστοιχο και για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η δουλειά γι' αυτά είναι πολύ περισσότερη κι έτσι δεν το αποφάσιζα. Άλλαξαν όμως οι καιροί, κι έγινε κι αυτό. Προς το παρόν είναι μια δουλειά σε εξέλιξη, σταδιακά γεμίζουν οι διάφορες διευθύνσεις.

Να ευχαριστήσω εδώ το γιό μου Δημήτρη που φρόντισε να πάρει ο χώρος αυτός μια νέα και πιο λειτουργική μορφή.

Με την ευκαιρία συγκέντρωσα εδώ όλη τη δουλειά μου. Και συνδέσμους για τα δυο μπλογκ μου δηλαδή, αυτό με τις εμπειρίες μου από τη Γερμανία, που, παρόλο που έχω σταματήσει να ανεβάζω καινούρια θέματα, έχει πιστούς αναγνώστες που επανέρχονται τακτικά και το άλλο, που συνεχίζει κανονικά και δίνει νόστιμες συνταγές, αλλά και ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

Γράμματα απ' τη Γερμανία


Περισσότερα

Ταξίδια γευστικά - και όχι μόνο


Περισσότερα