Να ξεκλειδώσουν «τώρα» οι πίνακες αναπληρωτών

Σιγή ιχθύος τηρεί η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τους πίνακες και τις προσλήψεις αναπληρωτών για τη νέα σχολική χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν, καθυστερεί σκόπιμα τις όποιες αποφάσεις της, με στόχο να περάσει η 23η Αυγούστου που είναι η καταληκτική ημερομηνία για τη σύνταξη νέων πινάκων-και να προχωρήσει ύστερα σε προσλήψεις αναπληρωτών από τους περσινούς πίνακες, όπως προβλέπει ο νόμος Γαβρόγλου.

Πρόκειται ουσιαστικά για νέο κλείδωμα πινάκων, αφού έτσι για 24.000 αναπληρωτές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα υπολογισθεί η φετινή προϋπηρεσία!!! Συνεχίστε την ανάγνωση του «Να ξεκλειδώσουν «τώρα» οι πίνακες αναπληρωτών»

Ο Απόστολος Μουμτσάκης με το συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»

Στην πολυετή σταδιοδρομία μου ως εκπαιδευτικός της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, στόχος μου ήταν πάντα μια ποιοτική εκπαίδευση και κυρίως η ανάπτυξη της παιδείας μας ως αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της κοινωνίας.

Στα χρόνια εμπειρίας μου, κατάλαβα ότι μόνο με αγώνες, θυσίες και διεκδικήσεις μπορείς να καταφέρεις όσα ονειρεύεσαι. Αυτό σκοπεύω να κάνω και τώρα, να συνεχίσω να διεκδικώ ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και την τοπική κοινωνία μας.

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέγω να συστρατευτώ με τον Θεόδωρο Μουριάδη και το συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» διότι συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τις αξίες που θα ήθελα να φέρει ο επόμενος Δήμαρχος της γενέτειράς μου.

Καλή επιτυχία και καλούς αγώνες σε όλους μας.

Προκήρυξη για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΠΕ.

Προκήρυξη για τη διαδικασία κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΠΕ

Δημιουργούν θέσεις με επιμίσθιο στα Πανεπιστήμια για τους πρώην περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης

Με την κατάθεση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο: «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις», πέφτει και το τελευταίο «φύλλο συκής» της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – «πρόθυμων» καρεκλοκένταυρων!

Στο άρθρο 67, παρ. 6 του σχεδίου νόμου προβλέπεται, ότι οι «ατυχήσαντες» κομματικοί εγκάθετοι, διορισμένοι Περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης, οι οποίοι είτε λόγω παντελούς έλλειψης προσόντων δεν τόλμησαν καν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στη νέα διαδικασία επιλογής είτε δεν κρίθηκαν κατάλληλοι από τα συμβούλια που η ίδια η κυβέρνηση όρισε και δεν επελέγησαν, δεν θα επιστρέψουν στο σχολείο.

Η «φέρουσα» το «αριστερό ηθικό πλεονέκτημα» ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, δημιουργεί για όσους έχουν διατελέσει περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης, ειδικές θέσεις οργανωτικών συντονιστών στα Κέντρα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που θα λειτουργήσουν σε Πανεπιστήμια, στα οποία θα μπορούν να αποσπαστούν και μάλιστα για 5 χρόνια και με δυνατότητα ανανέωσης!!

Για να μην τους λείψει δε, το επίδομα των 900 ευρώ τον μήνα που εισέπρατταν σε περίοδο κρίσης, θεσπίζεται για αυτούς  επιμίσθιο, το ύψος του οποίου θα καθοριστεί με κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομίας και Οικονομικών!! Μια «ευαίσθητη αριστερή κυβέρνηση», δεν μπορεί να στερεί οικονομικούς πόρους από τους κομματικούς της φίλους!!

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Δημιουργούν θέσεις με επιμίσθιο στα Πανεπιστήμια για τους πρώην περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης»

Μεταθέσεις στην Π.Ε. Καβάλας. Ονόματα.

Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΚΟΠΙΑΝ ΒΕΡΟΝΙΚΗ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΕΚΕΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΜΙΡΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΝΕΤΟΥΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΙΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΤΑΓΤΕΒΕΡΕΝΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΛΑΣΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΡΕΒΗΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΑΡΑΓΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΕΡΝΕΚΤΣΗ ΧΡΥΣΗ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΣΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
Α ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΑΓΡΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΟΛΑΠΤΣΗ ΑΝΘΗ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΡΑΜΠΑΛΑ ΚΟΚΚΟΝΗ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΡΔΙΜΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΟΥ ΑΓΟΡΟΥΛΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Β ́ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ